zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGespot: Nieuwe pick-ups en motorfietsen voor politie Suriname

Gespot: Nieuwe pick-ups en motorfietsen voor politie Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen week werden deze pick-ups en motorfietsen, die blijkbaar bestemd zijn voor het Korps Politie Suriname, gespot. Volgens de Surinaams krant Dagblad Suriname gaat het om 75 nieuwe SsangYong Musso pick-ups voor de politie.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de pick-ups geparkeerd stonden aan de Hofstede Crullelaan en Cornelis Jongbouwstraat, bij de nieuwe showroom van ondernemer Dilip Sardjoe’s bedrijf Rudisa Motors.

In april dit jaar nam de minister van Justitie en Politie in Suriname, ook al nieuwe SsangYong pick-ups in ontvangst van Rudisa Motors. Dit bedrijf is door de overheid uitgekozen om de voertuigen te leveren.

Volgens de krant worden er naast de pick-ups ook nog 80 motorfietsen van het merk Yamaha (foto2) geleverd aan de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

29 REACTIES
 1. Zoveel politie voertuigen en veel te weinig politie???? Is dit ook voor prive gebruik voor de politie?? Laten wij eerlijk zijn dat de politie onzichtbaar is op straat, waardoor er heel veel ongelukken en roekeloos rijgedrag dagelijks te bespeuren is. Meer voertuigen meer ongelukken en de politie is in geen velden of wegen te bespeuren. Geen camera’s die het doen. Meer doden in het verkeer. De wegen hier in dit land zijn niet gemaakt voor zoveel voertuigen. Maar elke ezel probeert stoer te doen in het verkeer. Er zijn geen goed zichtbare verdeelstrepen op de wegen. Zebrapaden de strepen zijn zo goed als onzichtbaar. Stoplichten die aan een zijden draadje hangen.Er is totaal geen verkeersfatsoen. Mensen toeteren als idioten op de weg naar elkaar. Haaientanden ontbreken, zowel verkeersborden.
  Dilip Sardjoe wordt steeds rijker gemaakt, want hij en deze regering voeren een vriendjes politiek. Mensen zitten al jaren en maanden te wachten op hun achterstallig loon. Van Trikt die niet weet of kan verklaren waar al de USD van de Cambio”s vandaan komen. Vraag moet dan aan Bouterse gesteld worden. Wat een vriendjes politiek. Dus niemand weet waar de USD die de Cambio’s verkopen vandaan komen. Wat een grote poppenkast hier in ons land.
  De ziekenhuizen houden hun deuren dicht na 22:00uur, dus het volk mag creperen. Sang e psa ini oeng kondre. Weg met deze ndp regering, zakkenvullers, dieven, rovers en stelletje moordenaars bij elkaar. Zo voeren zij hun politiek over de hoofden van het hersenloze volk.
  Hoe meer doden er vallen hoe beter het gaat in ons land of niet soms. Zal wel weer met vreemde krachten vanuit het buitenland te maken hebben. Vraag mij af wanneer het volk massaal de straat op gaat om de protesteren om deze hele rot regering weg te krijgen. Hoef er geen staatsgreep voor plaats te vinden. Ons land is al naar de knoppen.

  Sarie Torie


  Maak melding
 2. Je kan 10000 voertuigen aanschaffen, maar als je geen beleid hebt of maakt om de criminaliteit, misdaad en het gedrag in het verkeer te bestrijden, gaat het niets opleveren. Het gaat niet om de kwantiteit maar meer om de kwaliteit. Goede voorlichting over wat de gevolgen zijn van drank en autorijden en het beter bestraffen hierop, zet meer zoden aan de dijk.


  Maak melding
 3. Dagblas Suriname heeft zoveel tijd dat ze zijn gaan tellen hoeveel auto’s en motorfietsen/bromfietsen??
  Dat is nieuws?????
  Zo zie he weer wat voor waarde je blad heeft.
  Weten jullie niet naar echt nieuws te zoeken???


  Maak melding
 4. Het is tijd voor een ander beleid in Suriname, wil het volk daar verandering in brengen, dat is er maar een mogelijkheid en dat is de NDP massaal weg stemmen.
  Volk doe dat AUB en doe je ding in mei 2020.


  Maak melding
 5. China schenkt. Zolang ze hun werk naar behoren doen en er altijd benzine is om het te doen, heb ik er geen moeite mee. Het maakt me dan ook niets uit als m’n belastinggeld hieraan gaat. Tenminste word het aan iets goeds besteed.

  @wendy:
  Ik ben het ook eens met jou.


  Maak melding
 6. Sardjoe is de importeur van voertuigen van dit merk in Suriname. De technische dienst van zijn bedrijf is daarom ook gespecialiseerd in dit merk. Voor onderhoud en service zal men dan ook aangewezen zijn op de knowhow van zijn bedrijf. De politie aan de Noordzee brengt voor onderhoud en service haar voertuigen ook bij de importeur van VW of Mercedens Benz.


  Maak melding
 7. Het is een logische uitruil tussen Bouterse en Dilip Sardjoe.
  Het is het geld van dilip dat Suriname draaiende houd.
  in ruil daarvoor krijgt dilip natuurlijk ook zijn deals om zijn geld te verdienen.
  Suriname krijgt geld van de chinezen en moet het geld ook uitgeven bij de chinezen dus geldt er dat china altijd wint.
  voor sommige mensen heet dit het land in ontwikkeling brengen.

  een andere onderwerp hieronder wat ook opvalt:
  Heeft iemand een kersttoespraak gehoord van onze volkspresident?
  Ik had gedacht dat er weer een enorme lijst met beloftes zou komen zo vlak voor de verkiezingen.
  nu zie je hier en daar een DC of minister mensen een aalmoes geven.
  Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat hij sinds zijn terugkeer in een bijna permanente staat van dronkenschap is.


  Maak melding
 8. Alle geld dat China aan ons leent, stroomt met dezelfde vaart verdubbeld terug naar China, de nieuwe kolonisator!
  En maar dom doen en schelden op NL terwijl ze zichzelf uit vrije wil, uitgeleend (gegeven) hebben aan China!
  Wat een domme paarse regering!
  Wat een domme paarse massa die blij is met deze zgn vooruitgang. Niet wetende dat ze afstormen op n uiteindelijke paarse verschrikking…..


  Maak melding
 9. @misabitoch,

  Als ik veroordeeld zou zijn met 20 jaar voor meervoudige moord, en nog op vrije voelen zou lopen, zou ik ook iedere dag bezopen zijn, want uiteindelijk zit hij nu in een uitzichtloze positie.


  Maak melding
 10. De eliten, in Suriname weten raad mee. Ik weet dat het onderhoud bij bevriende garages, zal gebeuren.

  Het maakt niet uit, dat de echte belastingbetaler, profijt van zullen hebben.
  En het interesseert de surinamer niet, dat een moderne, kolonisator de grens van Suriname, binnen is en het aan het oriënteren is naar de zwakke schakel van de surinamers.
  Wat is er gaande in Suriname? De genieën, zullen het weten, helaas zijn die niet in Suriname.


  Maak melding
 11. Onbegrijpelijk zoveel auto’s en motorfietsen.
  Het politieapparaat is een falende organisatie die is weggeschoten tijdens de revolutie.
  Ik vermoed dat het daarom is dat ze vandaag de dag zo slecht presteren.
  De politieorganisatie heeft nog steeds een trauma.
  Politieagenten zijn reeds 2 jaar niet door onze straat gereden.
  Onze buurtwachter, oud politieman houdt de gegevens voor onze buurt bij.
  Dus weer geld van de belastingbetaler naar een partijvriendje.

  Ik ben geen vhp of npser, wij moeten een prettig leven hebben in Suriname.
  Alleen die rijken schurken genieten van dit land.


  Maak melding
 12. Tamara
  Dit noemt men gebonden ontwikkelingshulp.
  Ik “geef/leen” je geld, maar je moet dit geld bij mij besteden.
  Deze vorm van ontwikkelingshulp is in de jaren ‘ 70 verdwenen.
  En is nu dus weer terug. 😂😂😂
  Indonesie heeft om deze reden jaren geleden bedankt voor deze “hulp”

  Robbie
  Wat doet een importeur van auto’s (in Nederland)
  Wat doet een dealer van auto’s (in Nederland)

  En nu dezelfde vragen voor Suriname


  Maak melding
 13. Wanneer is er een inschrijving gehouden voor delevering van deze voertuigen of is besloten vanuit het kabinet.Je kan lullen wat je wilt maar onder Vene gebeurde dit soort froemus zich niet zo openlijk.En als er gevraagd word :wat heeft dit de belastingbetaler gekost vind men je vrijpostig.


  Maak melding
 14. Laat maar..criminaliteit in Surinamer wordt erger met de dag.Alsof nieuwe pick -ups en motorfietsen gaan helpen.De ndp weet hoe de surinamers voor de gek te houden ,het kost moeite noch tijd.


  Maak melding
 15. @Nina, een importeur van auto importeert auto’s van een bepaald merk. Hiermee is de importeur ook verantwoordelijk voor onder meer de marketing en verkoop van alle modellen van merk in Nederland. De importeur kan tevens ook autodealer zijn. Autodealers zijn gewoon verkopers van auto’s. Daarnaast hebben zowel de importeur als de dealer een technische dienst voor serviceverlening aan kopers van dat specifiek merk. In Suriname zal de dienstverlening aan de kopers van dat specifieke merk min of meer hetzelfde zijn als in Nederland.


  Maak melding
 16. Ray, de criminaliteit in Suriname wordt voor een groot deel achter de schermen aangestuurd vanuit bepaalde politieke partijen die naar politieke macht streven. Deze politieke partijen hebben belang bij een toename van inbraken, roof en overvallen om de regering te beschuldigen voor een falend beleid.


  Maak melding
 17. Ray@ wat heb ik er in Gods naam mee te maken als de criminaliteit in Suriname stijgt wat verwacht jij dat ik daaraan moet doen, zeker kritiek leveren hier op WKN alsof het zal helpen er zijn genoeg die een orgasme krijgen bij het schrijven van hun reacties dus laat ik het maar aan hun over.


  Maak melding
 18. Gaan ze dan het oppakken van de moordenaar een feestelijk tintje geven? Een parade van al de vier- en tweewielers. En hem vervolgens afvoeren naar Santo Boma.


  Maak melding
 19. Njang geven aan vriendjes is een politieke obligatie van ndpers. Dilip is een grote vriend.
  Jammer dat zoveel geld verloren gaat voor het Su volk dat hun had kunnen voeden.


  Maak melding
 20. Ok!!! de spullen uit China zijn weer geleverd, allemaal op de pof, totdat NL het geld vrijgeeft, dan kunnen ze China een gedeelte van de lening van 440 miljoen terugbetalen. Maar het vervoer is dus binnen, en hoe zit het met de kleding?? Ze hebben geen representatieve kleding, lopen vaak ook op slippers, en hoe zit het met hun loon? Moeten ze er wel nog op uit om mensen te beroven?? Dat gaat nu wel makkelijker met een nieuwe auto of motor, ben je sneller weg. En hoe zit het met hun moraal, moet die ook niet flink opgepoetst worden? Zijn maar een paar ideetjes hoor🙄


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES