Jandino na zes jaar weer in Suriname voor optreden

8
Jandino na zes jaar weer in Suriname voor optreden
Jandino vanmorgen op Schiphol onderweg naar Suriname.

De bekende Rotterdamse komiek Jandino is vandaag naar Suriname vertrokken. Hij zal daar na zes jaar weer optreden en wel op Comedy XL van Hardcore Entertainment. Deze show vindt plaats op 28 december in de Anthony Nesty Sporthal te Paramaribo.

De op Curaçao geboren Jandino Asporaat staat daar met andere toppers uit Nederland te weten Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe. Ook is er een speciaal optreden van lokale Surinaamse artiesten Sambel Trasie en Pres Juriaantje.

“Superblij dat ik na zes jaar weer naar Suriname mag gaan om op te treden. Maar waar ik echt oprecht echt, echt vrolijk van word is al het lekkere eten dat ik ga eten. Mi jesus, ik ga vreten!!” zei hij vanmorgen op Instagram.

De komiek schrijft verder dat hij 1 januari wel moet starten met een nieuw training schema, vanwege de filmopnames voor Bon Bini Holland 3, want zijn lichaam is nu echt niet klaar voor geen enkele film. “Maar het is nog geeeeeen 1 Januari, dus Suriname begin te koken want ik kom eraan!” aldus Jandino:

https://www.instagram.com/p/B6h2VFXhXTP/?utm_source=ig_web_copy_link


8 REACTIES

  1. Let goed op wat je eet jongeman. Tegenwoordig stoppen ze allerlei rare dingen in het eten. Je bent bekend en hebt (veel) geld, dus let goed op. Ook met je drinken.


    Maak melding

  2. Wat een gore onzin! Opgehaald met politie escorte??? Deze gasten krijgen van mij een dikke middelvinger. In Nederland hebben ze het gemaakt doordat zij zich als vrouw hebben gepresenteerd, hadden ze dat niet gedaan, dan waren ze nu niet waar ze nu zijn. Dan had de ptata allang met ze afgerekend. Let goed op wie de zwarte comedianten zijn die het zogenaamd gemaakt hebben, hadden allemaal een travestietenrol, tante ES, Judesca, noem maar op. Zonder nzich op dat nivo te koop te zetten waren ze nooit geaccepteerd door de Nederlanders! Zo zien zij de zwarte man graag, het is lekker lachen met de zwarte man die zijn zwarte zuster te kakken zet. Hoe gaat het met Jurgen nu Es weer in de kast is gekropen? Als Jandino Judesca loslaat, valt hij even hard….en wij jubelen en lofprijzen ze, want ze hebben het gemaakt in het witte walhalla! Alle andere grote zwarte Nederlanders zijn systematisch met de grond gelijk gemaakt, maar niet deze paljassen, want een hofnar die als het kan ook nog even zwart is, is onbetaalbaar!! Roep me, maak me wakker, dien me van repliek op de dag dar Ali B of Najib zich als vrouw presenteert, dan slik ik niet alleen mijn braaksel maar ook dat van jullie allemaal die dit niet zien! neee, neee, neeeee, voor mij en vele anderen zijn het absoluut geen voorbeeldfiguren. Ken je geschiedenis, be conscious!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.