Automobilist knalt tegen EBS paal en verlaat voertuig

11
Automobilist knalt tegen EBS paal en verlaat voertuig

Het lijkt nu wel dagelijks te gebeuren in Suriname, want ook in de vroege ochtend van Tweede Kerstdag was het weer raak; deze auto knalde vanmorgen tegen een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname. Gisteren op eerste Kerstdag kwam een auto ook al tegen een paal en ook eergisteren was het raak.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit voertuig reed over de Hannaslustweg toen het eenzijdig ongeval tegen 01.30u gebeurde. Door tot nu toe onbekende oorzaak knalde de automobilist tegen de EBS paal langs de andere kant van de weg.

Na het verkeersongeval verliet de bestuurder de plek. Toen hij later terug kwam ontdekte hij dat er een aantal spullen uit zijn auto waren verdwenen.

Het voertuig moest door een bergingsbedrijf afgevoerd. De Surinaamse politie onderzoekt het ongeval. Het ongeval gisteren:

- Advertentie -

11 REACTIES

 1. Je knalt tegen een EBS STROOMPAAL en dan ga je weg. Wat verwacht je anders denk je dat men zijn kans niet pakt om spullen uit de auto weg te nemen. De tijdstip zegt al genoeg dieven laten het echt niet erbij zitten. Regels lapt men aan hun laars. Hersenloze bevolking.


  Maak melding

 2. Alles geroofd door de jungle bende, tuig van de richel. Wie weet is deze bestuurder/ster een zuipschuit en laat hi/zij de auto door iemand anders ophalen. Ze zitten vol streken deze gasten. Je belt dan toch meteen de politie en loopt niet weg om later terug te komen en dan zeggen ze hebben spullen uit de auto gestolen. Onze grootje zou dit verhaal ook niet geloven.


  Maak melding

 3. R@ Gelukkig dat de bestuurder de plek verlaten heeft als hij ter plekke was met de dieven was hij misschien nu dood geweest.dan was het geen diefstal maar beroving of roofmoord.


  Maak melding

 4. Misschien kan drank een rol hebben gespeeld bij deze ongeval om te voorkomen dat de politie er niet achter komt. Eergisteren heb ik ook een melding gemaakt hier bij de politie over een licht paal die door midden was gereden .


  Maak melding

 5. Iemand die criminaliteit verheerlijkt,geef nu advies ,twee koppige slang en ook van paars is.Kort geheugen van een demente goudvisje .Wie neemt dat nu serieus.


  Maak melding

 6. Wat ik als eerste zie, is dat de auto een ( thuis komertje Links voor onder de auto heeft) dit bandje moet 4,2 bar aan lucht in zich hebben en niet harden dan 80 km/u mee rijden, met zo’n band is het de bedoeling dat zo snel mogelijk een orginele band er onder zet.
  Maar ik zie hier in Suriname, dat men er gewoon dagen mee blijft rond rijden, en dan krijg je automatisch deze ongelukken.


  Maak melding

 7. Ze zullen het nooit leten, deze gasten. Hoe komen ze aan hun rijbewijs? Of ze het überhaupt ook hebben. Domme gasten. Houden zich totaal niet aan de regels. Zeker gezopen en achter het stuur gekropen. Stelletje imbecielen.


  Maak melding

 8. Straten zijn gewoon te smal vooral in de buurten waar de arme mensen wonen. Kijk naar de brede straten op Rainville, Elizabeth’s Hof en Morgenstond waar de rijken wonen. Toch blijft men stemmen op dezelfde politici die deze mensen on de steek laten. Zolang men niet met het verstand gaat stemmen zullen deze buurten achter blijven lopen.


  Maak melding

 9. Wij Surinamers hebben lak aan verkeersregels sinds voor de onafhankelijkheid. De mate waarin er bijna bovennatuurlijke onverklaarbare ongelukken gebeuren is alleen toegenomen. Dat komt waarschijnlijk door veels te hard rijden met een voertuig dat heel wat mankementen en achterstallig onderhoud heeft. Alhoewel mensen ook met een brandnew voertuig van officiële cardealers ook brokkenmakers kunnen zijn. Ligt het eraan dat het vaak jongere bezopen bestuurders zijn, wie weet…

  Het enige dat zeker is, is dat autosloperijen en handelaren in reserve onderdelen goed boeren in ons klein land.

  Scrap metal staat ook in de top 5 van onze export producten als ik me niet vergis…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.