Minister: ‘Ook zij die het moeilijk hebben gedenken met Kerst’

9
Minister: 'Ook zij die het moeilijk hebben gedenken met Kerst'

“Met Kerst moeten we ook zij die het moeilijk hebben in Suriname gedenken”. Dat zegt minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken namens de regering van de Republiek Suriname in een Kerstboodschap.

“Met Kerstfeest is de blijdschap bij velen groot. Familie, vrienden en kennissen zoeken elkaar op. In het vreugdevolle samenzijn genieten wij van smakelijke gerechten en heerlijke dranken. Maar, niet eenieder verkeert in die gelukkige omstandigheid. Voor sommigen kunnen de Kerstdagen juist moeilijk zijn” aldus de minister.

“Er zijn mensen die zich geen feestmaal kunnen veroorloven en misschien ook geen ‘thuis’ hebben. Denkt u aan dak- en thuislozen, aan gedetineerden, aan zieken die in het ziekenhuis liggen, aan vluchtelingen. Voor hen kan Kerst juist eenzaamheid en verdriet met zich meebrengen. Laten wij deze groepen niet vergeten, want de boodschap van Kerstmis is een boodschap van hoop, naastenliefde en vrede,” zegt Noersalim.

Volgens de bewindsman verenigt het Kerstfeest in onze pluriforme samenleving mensen van diverse afkomsten, belijders van verschillende godsdiensten en culturen, ongeacht hun status, gezindheid en ideeën. Minister Noersalim: “Door Kerst ervaren wij onze onderlinge verschillen als een bron van rijkdom van waaruit wij vrede, vreugde en harmonie teweeg brengen.”

- Advertentie -

9 REACTIES

 1. Oow je hep niemant die je kan helepen noh, sow sieleg
  Tjee pooti. Dan moet je die haanden van je maar laaten werreken hor. Als je krijg kramp dan moet je gebruike icing gel of anders tijger balsem, je kan ook je handpalm insmeren. Dan ga je een hele hete faya pepre kerst tegemoet hoor mi boi…


  Maak melding

 2. Fijne kerstdagen en een prachtige 2020. Velen die verdriet hebben op de één of andere manier dierbaren hebben verloren, laat de nare herinneren, gewoon boven komen en probeer een mooie wending aan te geven. Ik heb misschien makkelijk praten. Ik leef met jullie mee. Veel gezondheid, liefde, vrede en veiligheid.


  Maak melding

 3. Mooie woorden, waar mensen het moeilijk hebben gekregen dankzij deze paarse bende, waarbij deze schijnheilige minister Noersalim deel van uit maakt, deze man heeft bewezen onbetrouwbaar te zijn, om zich samen met zijn maat Sapoen als overlopers vanuit te PL, steun te geven aan die paarse criminele bende, onder de naam HVB, huis van bewaring, en denken bij de komende verkiezingen ook nog groot te worden, terwijl het een mislukte onbetrouwbaar bende is.


  Maak melding

 4. Breaking news: Pastor Donk heeft een nieuw voorstel.Dat ieder moest sterven voor 1 man heeft hij teruggenomen.i.p.v.heeft hij voorgesteld dat Bouterse word voorgedragen als de nieuwe Jezus.Abdoel en misikaba krijgen de status van apostel en Jenny Simons van moeder Maria.Dat lijkt me aanvaardbaar en hoeven niet meer mensen te sterven voor die ene man.


  Maak melding

 5. Huichelaar Noersalim heeft dankzij de politiek z’n zakken flink kunnen vullen met geld uit de staatskas. Laat hij maar de minderbedeelden financieel gaan ondersteunen want hij heeft meer dan genoeg geld daarvoor en dat is het minste wat hij kan doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.