Extra controles politie Suriname; foutparkeerders gewaarschuwd

8
Extra controles politie Suriname; foutparkeerders gewaarschuwd

Het Korps Politie Suriname heeft vandaag gemeld dat ze de komende dagen, naar de jaarwisseling toe, haar controle werkzaamheden zal opvoeren. Op verschillende locaties zullen verkeers- en algemene veiligheidscontroles gehouden worden, aldus de politie.

Tegen foutparkeerders zal streng worden opgetreden. Vooral zij die in- of uitritten, kruisingsvlakken of doorbraken bezet houden of bovenop een brandput hun voertuig gaan parkeren.

Indien nodig zal het voertuig weggesleept worden naar een plaats van berging. De kosten die daarmee gepaard gaan zullen door de overtreder betaalt moeten worden meldt de politie.

Aan de gemeenschap wordt gevraagd om extra waakzaam te zijn en geen onnodige risico’s te nemen in het verkeer en waar mogelijk de stadsdrukte te vermijden.

- Advertentie -

8 REACTIES

 1. Laat me ,doordat er was ingebroken bij de staatskas van het ministerie van sociale zaken om je AOV te betalen, doet de politie toch moeite om je uit te betalen. Anders moet je asiel aanvragen in Guyana voor een beter leven.


  Maak melding

 2. Ik heb beelden gezien uit USA, als een voertuig geparkeerd staat voor zo een watertoevoer dan slaat de brandweer de ruiten van het voertuig kapot en dwars door de auto de brandslang om dan vervolgens de brand te blussen. Auto word niet weggesleept en de eigenaar heeft geen enkel recht op schade vergoeding.


  Maak melding

 3. Het zou beter zijn om zichtbaar de politie in gebieden te laten werken waar de criminaliteit erg hoog is.
  Je ontkomt er dan niet aan om geheel Suriname zichtbaar te laten controleren want zowat geheel Suriname is de criminaliteit zichtbaar aanwezig.
  Ja zelfs te Paranam de Laterietweg en omgeving


  Maak melding

 4. Waarschuwen is uit den boze. Harde actie’ s moeten er komen, wie niet willen horen zullen het voelen. Het gros der weggebruikers houden geen rekening met overige weggebruikers. Het is een dwaze mentaliteit om ervan uit te gaan dat goede raad duur is. Des te meer men de dwazen hierop wijst, dan juist doen ze overmoedig alsof het de gewoonste zaak is het verkeerde. De dwazen zijn sinds 2010 oprukkende.


  Maak melding

 5. Goedzo want als voetganger moet je op de drukke straat terwijl de auto’s veilig op het voetpad staan geparkeerd.
  Het maakt ze geen shit uit ze doen maar wat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.