Zorginstellingen ontvangen voor kerst pakket van First Lady

20
Zorginstellingen ontvangen voor kerst pakket van First Lady

First Lady Ingrid Bouterse-Waldring heeft in aanloop naar de kerstdagen pakketten gedoneerd aan zorginstellingen. De overhandiging van de pakketten heeft vrijdag plaatsgevonden op het terrein van Shen Long Company N.V., het bedrijf dat de donaties beschikbaar heeft gesteld. De pakketten bestaan uit onder andere; toiletpapier, servetten, kookolie, drank en wegwerpluiers. In totaal zijn vijftien Surinaamse zorginstellingen in aanmerking gekomen voor een pakket.

Bedrijfsmanager Xie Da van Shen Long Company N.V., zegt dat zijn bedrijf al enkele jaren er alles aan doet om ondanks de economische en financiële uitdagingen, mensen die behoeftig zijn te gedenken. Het komend jaar belooft hij ook andere bedrijven te zullen benaderen om het project te ondersteunen, zodat er meer mensen geholpen kunnen worden.

De First Lady roept andere bedrijven om ook sociale projecten te ondersteunen of te initiëren en hiermee een bijdrage te leveren aan het verlichten van de noden van sociaal zwakkeren. “Wij zijn elke keer weer blij, dat Shen Long Company ondanks de uitdagende economische situatie spullen aan ons doneert”, zegt Sussane Dekkers, directeur van Stichting Unu Pikin. Ze noemt dit een extra steun voor haar instelling, die goed gebruikt zal worden.

“Wij zijn er ontzettend dankbaar voor en zullen deze geste goed gebruiken voor onze seniore burgers om hen te verwennen”, zegt Hetty Selvin, welzijnsmedewerker van Libi Makandra. Danielle Lynch, directeur van Dani Care, is ook ingenomen met de geste voor haar organisatie. Zij juicht elk initiatief toe die moet leiden dat de situatie van ouderen in Suriname verbeteren.

- Advertentie -

20 REACTIES

 1. Een goed gebaar naar behoeftigen.
  Maar!!!

  Ze kan het ook op een andere manier het goedevoorbeeld geven.

  Spoor de first boef aan naar het goede pad.


  Maak melding

 2. Allemaal met geld dat land en volk toebehoord. Het is niet eerlijk en ook geen gunst om land en volk te beroven en dan het arme volk van pakketten te voorzien. Iedereen zou in principe dan een pakket moeten krijgen. Wie hebben het volk verarmd? Wie hebben misbruik gemaak van de positie’ s die hen door het volk is gegeven? Wie onderhouden nauwe contacten met misdadigers en criminelen? Wie hebben de staatskas leeggeplunderd? Wie zijn degenen die tot in de verste hoeken van het land Suriname en daarbuitenhaar inwoners een zeer slechte naam hebben gegeven? Wie verpanden land en volk om daarna een deel van de leningen in eigen zakken te zetten? Wie hebben gemaakt dat geestelijk en moreel verval norm zijn geworden om te overleven? Wie hebben gemaakt dat het land richting Haiti opaat met vele moorden, berovingen en drugsdelicten. Wie? Het zijn mensen met een boosaardig misdadig karakter die in naam van nationalisme land en volk verderven en verdelgen. Allen die nog steeds geloven en hopen dat misdadigers rust, vrede en voorspoed zullen brengen zijn dwazen, en dat zijn allen die behoren tot de nationale dwazen partij. Het land wordt geregeerd door dwazen en dwazen ondersteunen het dwaas beleid van de allergootste dwaas die het land ooit heeft voortgebracht.


  Maak melding

 3. @ Laat Me, ga halen! Is gratis. Wat je nog ontbreekt stuur ik vanuit “rijke Nederland ” voor je. By the way, ik heb krabu gegeten bij avenue nine in Rotterdam, was meer dan( €60 voor twee personen) maar was heel erg lekker.


  Maak melding

 4. Manu, en daarmee leg je de vinger op een zenuw. Met devaluaties en ontelbare leningen heeft kabinet Bouterse I en II het land gebracht op het niveau van Haiti. Nu moeten zgn pakketten de nodige leed verzachten met de feestdagen. Ingrid probeert hiermee NDP goodwill te kweken bij de kwetbaren. Walgelijk


  Maak melding

 5. jang driengie priesierie tap borgoe foe sinesie sinterklaas. Als ze de swm en stuwmeer gaan overnemen en dan je de water & electriciteit 10 keer meer gaan moeten betalen dan ga je deze mpp zien schreeuwen.


  Maak melding

 6. Het domme volk van su zal nooit wijs worden , ze zijn dom en worden nog dommer . Tjepotie wat moet je , je komt uit een cultuur waar slavernij een syndroom is geworden en je leert het nog steeds niet af. Wat een diep gevallen volk zeg. Me e sari oenoe! Stemmen jullie maar op die debiel, want zo zullen jullie ook worden. Je gaan de surinaamse straat stenen eten ,wacht maar!!!


  Maak melding

 7. Voor de ondergang van Suriname hoop ik dat NDP wint. Hoeveel zal dit waardeloos volk nog slikken van de duivel en zijn corruptie duivelse honden. In Suriname hebben ze allemaal een grote bek over Holland,maar kijk nu naar Suriname. Ben vaak in Afrika en Azië zelfs daar loop men al 10 jaar voor op Suriname in hun ontwikkeling. De Surinamer leeft liever met een cellulair in zijn boom dan dat hij of zij voor een betere toekomst zal opkomen. Beste damsco,frantz,lucien, c.a schipper, jullie lopen 45 jaar achter op de rest van de wereld. Ik hoop dat Jullie pakketten goed gevuld is en jullie vervloekte feestdagen mogen hebben.


  Maak melding

 8. Kolibri laat “Laat Me” je bericht niet lezen, anders gaat ze je ook nog zwak begaafd noemen! Maak sommigen niet wakker, ze zijn gewend vergiftigde honden te eten en van vieze restaurants.


  Maak melding

 9. Het bedrijf zou de schenkingen op eigen naam gedaan kunnen hebben, waarom verschijnt deze onnozele figuur in beeld? Overbodig boodschap dat zelfs grote bedrijven geknecht zijn aan de pijpen van een misdadig regime en daarmee een misdadig volk dat zich zielig predenteert. Zielig zijn ze hier niet, maar wel oerdom en gierig.


  Maak melding

 10. Tranga 23 december 2019 At 12:47
  Oom Ludwig foe Abra Broki
  Oom.Loettie
  Ik ken deze dingens.
  Kang de joe senie joe mattie go tekie ete wang pakket.
  Dat ga je niet zeggen.!!!

  Aha, je verraad je afkomst.


  Maak melding

 11. Weer zo’n schandelijke vertoning van Ingrid Bouterse om het volk op de bedeltoer te zetten. Wanneer de ouderdomsvoorziening en de pensioenen omhoog gaan laat je deze oudjes in hun eigen waarden. Gezondheidszorg moet 200%zijn. Met deze pakketten is zij bezig op een onbeschofte manier zieltjes te winnen voor haar man.
  Ik ben van mening dat Ingrid zeer respectloos omgaat met ons volk. Een zogenaamde first lady doet zulke dingen niet. Een echte lady zorgt ervoor dat haar man de moordenaar zijn straf netjes gaat uitzitten zoals het hoort in een rechtsysteem. Flauwekul met kerstpakket.
  In 1 dag is alles op dang ding smakelijk dat ook ding modo hij wintie
  Schaamteloze vertoning en zeer vernederend .


  Maak melding

 12. De familie bouta is dankzij de politiek stinkend rijk geworden (met o.a. belangen in de goudsector) dus ze heeft meer dan genoeg geld tot haar beschikking om zelf uit eigen zak goederen te gaan kopen om te doneren aan mensen die verarmd zijn geworden door het corrupte wanbeleid van haar criminele man.
  We zien echter dat dat chinees bedrijf voor deze kerstpakketten heeft betaald. Ingrid heeft daar zelf niet voor betaald, terwijl ze wel het geld daarvoor heeft, maar ze gaat wel daar naar toe om mooi weer te spelen en om te gaan pronken met andermans veren. Dat is gewoon walgelijk.


  Maak melding

 13. Ipv flessen cola, had je ze ook suiker kunnen geven om zelf stroop te koken. Een groot deel van onze landgenoten hebben suikerziekte, in een glas cola zitten twaalf suikerklontjes, hoe help je onze ouderen heel snel naar hun graf, wel stuur mw. Ingrid langs met ongezonde voedselpakketten. Scheelt weer in hun aov potje.🙄 En hoe groot is de zorginstelling, zijn ze blij met een week eten? worden ze daarmee omgekocht, hoe zielig☹😓


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.