vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameVrijdag opening hoogste gebouw van Suriname: Assuria High-Rise

Vrijdag opening hoogste gebouw van Suriname: Assuria High-Rise

-

Does Travel - naar Suriname

Het nieuwe gebouw van de Surinaamse verzekeringsmaatschappij Assuria N.V. zal op vrijdag 27 december 2019 officieel geopend worden. Dat zal tussen 15.30u en 16.30u gebeuren met diverse speeches en een inzegening, maakte het bedrijf zaterdag bekend.

Het Assuria Hermitage High-Rise gebouw is het hoogste gebouw van Suriname en is gevestigd aan de Recolaan 17. Het ontwerp is een modern ‘high rise’ gebouw met een hoogte van 55 meter, bestaande uit 10 verdiepingen.

Verder heeft dit gebouw ook een schouwburg en tribune met ongeveer 700 zitplaatsen.

https://www.facebook.com/Assuria/videos/441933439844096/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Leuk voor Assuria maar voor de omwonenden is het geen feest want die hebben door het heien van de fundering van het gebouw scheuren in hun muren en verzakkingen van hun huizen meegemaakt. Assuria weigert om de schade van de omwonenden te vergoeden. En dat voor een verzekeringsbedrijf


  Maak melding
 2. Ik heb veel gereisd. Daarbij ik heb vele steden bezocht met prachtig ontworpen gebouwen.Ook dit gebouw past in het rijtje van bijzondere ontwerpen. Een architectonisch hoogstandje.Reken erop dat dit gebouw ook in vele tijdschriften in de wereld zal verschijnen.


  Maak melding
 3. Interessante design. Anders dan de betonnen dozen kantoor gebouwen. Jammer dat de buren schade hebben gelijd.Een gezamelijke actie naar de rechtbank kan zaken recht zetten. Kan jaren duren als Asduria vuil speelt.


  Maak melding
 4. Kan Assuria niet al die bouwvallen in de binnenstad opkopen, opknappen en verhuren. Verzerkeringsmaatschappijen zijn veel kapitaalkrachtiger dan de banken en voor de verzekering van de panden is dat direct geregeld. Particulieren kunnen die kosten niet opbrengen.


  Maak melding
 5. Ma dang warom se bauwe nie vlets in Surinaam. In die vlet, een heele dorp kang woone. Boofe dien se hoefe dang nie naar Surinaam brug om pleege self moort.


  Maak melding
 6. Mijneer ov mijfrauw @Che Cevara,

  Sins die koep in 1980, mei taal ontwikkeling is gestop. Se praate nu alleen maar Sranang Tongo, dang ik kan nie oefene in die Neederlans. Misgien se moete meer praate Neederlans, dang is beeter fo die ontwikkeling fan die folk en fan mei.


  Maak melding
 7. @Talk Right, ik begrijp de insteek van Zwakka wel,
  Ik vindt het gewoon nergens op slaan en totaal niet grappig.
  Het is bekend dat Surinamers onderling verschrikkelijk discrimineren en elkaar alles misgunnen. Jij magvdit grappig vinden, Ik noem het kinderlijk gedrag.


  Maak melding
 8. RobG
  Indien je in Las Vegas bent geweest dan was het je opgevallen dat de voorgevel van het gebouw bijne identiek is als het Encore en Wynn hotel aan de Las Vegas Bvd.
  Dus verschijnen in tijdschriften vanwege de bijzondere vormgeving zal niet snel gebeuren.
  Encore is opgeleverd in 2005 en Wynn die staat er al tientallen jaren


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES