Vier honden van buren middernacht vergiftigd

28
Honden van buren middernacht vergiftigd

In Suriname zijn vier honden van twee buren aan de Laterietweg te Paranam, in de nacht van vrijdag op zaterdag vergiftigd door onbekenden.

Een van buren zegt in gesprek met de redactie dat zij zoals gewoonlijk elke ochtend na het opstaan op het balkon gaat. Dat was zaterdagmorgen ook het geval. Toen zij op het balkon was zag zij één van haar drie honden op het erf in de regen liggen.

Naar de vrouw haar zeggen vond zij het vreemd dat haar hond in de regen lag en besloot een kijkje te nemen. Daarbij ontdekte zij dat de hond dood was. Later op de dag riep zij haar buurman om de hond te helpen begraven. De buurman stemde in en zei hij gaat even een schop halen om het dier te begraven.

De buurman kwam vervolgens terug naar zijn buurvrouw en vroeg haar om te komen kijken hoe drie honden nabij zijn woning sterven. Toen kwamen de buren tot de ontdekking dat iets niet in orde is en besloten zij aangifte te doen bij het politiebureau dat niet ver gelegen is.

De politie vroeg om de honden nog niet begraven omdat zij ter plaatse zouden komen voor onderzoek. Zij kwamen niet te lang daarna ter plaatse en stelde meteen een buurtonderzoek in. Echter wisten geen van de buren iets over het voorval. De zaak is in onderzoek.

De vrouw laat weten dat zij bang is om te slapen. Zij zegt dat het zeker criminelen zijn die de dieren hebben vergiftigd om zodoende nadien toe te slaan bij haar of de buren. Naar haar zeggen is dat het enige omdat de honden geen last zijn voor anderen. Zij hoopt dat de Surinaamse politie gauw de daders in beeld brengt en hen achter slot en grendel plaatst.


28 REACTIES

 1. Begrijpelijk dat ze bang is. Het is inderdaad mogelijk dat het gespuis snode bedoelingen heeft. Het klinkt wel een beetje onlogisch om een hond te vergiftigen om pas na enige tijd toe te slaan. Je vergiftigt de hond en als ie dood is of helemaal versuft, ga je gelijk aan de slag. Die gelegenheid was er immers. Ze sliep namelijk op dat moment en pas de volgende ochtend toen ze opstond, constateerde zij het een en ander. Wachten om pas na enige dagen toe te slaan staat gelijk aan je snode plannen blootgeven en biedt het toekomstige slachtoffer ruimte om maatregelen te treffen. Bijvoorbeeld nieuwe honden aanschaffen en/ of versterking vragen. De sfeer kan ook gezocht worden in de mogelijkheid dat ondanks de buurvrouw aangeeft dat haar honden niemand tot last zijn, er toch mensen in de omgeving zijn die de honden als lastig ervaren. Normaal gesproken ga je dan bij de eigenaar langs om verhaal te halen. Vergiftigen is uit den boze. Hoe dan ook, ze zal het zekere voor het onzekere moeten nemen. Erg erg amoreel om dieren te vergiftigen. Honden kunnen wel getraind worden om van vreemd voedsel af te blijven.


  Maak melding

 2. Mensen hebben hun hond niet in de hand. Ze poepen bij de ingang van anderen en als je iets zegt, dan worden de eigenaren agressief. Dit is dus een stille oplossing van een slachtoffer kennelijk.


  Maak melding

 3. 100% gelijk om alarm te slaan mevrouw.Laat de boeven weten dat de buurt alert is.De boeven gaan niet durven om de buurt te komen terroriseren.

  Degenen die de honden vergiftigd hebben opsporen en straffen.


  Maak melding

 4. Verschrikkelijk dat de trouwe viervoeters op deze verschrikkelijke manier om het leven moeten omkomen. Het zijn nog altijd levende wezens die een verschrikkelijke pijn hebben moeten lijden. Ik hoop dat de politie z.s.m. autopsie laat uitvoeren zodat men de doodsoorzaak kan vaststellen.


  Maak melding

 5. Verschrikkelijk dat je elke dag in de poep van deze dieren moet trappen als je je woning verlaat of ingaat. Laat de eigenaren verantwoordelijkheid nemen voor het poepgedrag van hun dieren. Iedereen die ooit in een hoop hondenpoep heeft getrapt, weet wat ik bedoel.


  Maak melding

 6. Blijven jullie honden op je erf?? Want met honden en poezen is het een hel. Ik heb elke keer last van dieren van de buren.
  Kijken of jullie met elkaar 1 of 2 camera’s kunnen plaatsen.
  Ik heb lampen die aanfloepen als iets of iemand loopt
  Als ik niet zelf van dieren hield had ik ze uitgeroeid.
  Je huisdieren moeten bij je huis blijven.


  Maak melding

 7. De abanies doen voorwerk natuurlijk en de honden moeten eronder lijden.
  Geen genade met die criminelen.

  Lees ook over uitwerpselen van loslopende honden, katten tja buren hebben lak aan dat jij het voor ze moet opruimen en ook zijn ze doof als die honden constant aan het blaffen. Zoals een kind moet je een hond ook opvoeden.
  Ze kunnen niet voor hun kinderen zorgen maar nemen honden.


  Maak melding

 8. Zou het geen ratten gif kunnen zijn , weet dat veel mensen last hebben van ratten, en gif strooien bij het erf.
  Als honden honger hebben kunnen ze ook ratten gif hebben gegeten,maar dat hoef ook niet zo te zijn, het kan ook dat mensen overlast hadden. in ieder geval heel erg voor de hondjes.


  Maak melding

 9. In Suriname heerst op dit moment een situatie van eten of gegeten worden. Over 10 dagen gaan surinamers merken wat het betekent om voor een bende van moordenaars en volksverlakkers te kiezen. Zie de vette nekken spreken hoe een veroordeling van een moordenaar te ontlopen. Allen die hier achter staan zijn dom en achterlijk.


  Maak melding

 10. O sorry wat ben ik soms een oen om te vragen waar ze is.Ze scheld zo op Nederland ,dus vergat dat ze in de brandende zon staat te wachten voor een kerstpakket van de First Lady Prettige feestdagen @laat me en eet smakelijk.


  Maak melding

 11. Aswin@ je reageert net zo zwakbegaafd en kinderachtig als politiek neutraal het zal me niet verbazen dat jij een nieuwe nickname hebt en verder is het mijn volste recht als ik op Nederland wil schelden sinds wanneer is dat verboden of strafbaar je bent net zo zwakzinnig als je alter ego 😂😂😂 met je nieuwe achterlijke nickname pak je dekentje en ga lekker achter je verwarming zitten genieten van het koude weer
  😂😂😂


  Maak melding

 12. @laat me is net klaar met werken bij de kerkplein gezien de tijd dat zij/hij/Het reageert. Laat me, er worden pakketten uitgedeeld, je kan gratis gaan halen. Er komt een tijd dat je zelfs die dode honden gaat opeten , die langs de weg liggen. Laat me, jij bent zwak begaafd want je laat je uit je tent lokken zodat ik kan zien dat je omgebouwde man ben die met emoties reageert. Ik geniet van Nederland ja, want als het sneeuwt is het een prachtige landschap maar als het bij jouw regent is de Schietbaanweg dagen onder water en op Noord zie je het verschil niet meer tussen een straat en een goot. Dus blijf lekker waar je bent, je bent echt hoogbegaafd.😂😂😂


  Maak melding

 13. Met een vlijmscherpe houwer die inbrekers afwachten. Ze hebben de tijd , ik ook. Ze zullen zeker komen inbreken want ze hebben hun bedje al gespreid door de honden te doden. En als je een arm van ze afhakt kunnen ze hun beroep nooit meer uitoefenen. Afhakken dus die arm die als eerste naar binnen gestoken wordt. Sorry, dit is cru wat ik zeg, maar kwaad moet je soms met kwaad vergelden. Als ik in Suriname was zou ik deze figuren zeker onaangenaam verassen. Ik zou het kwaad bij de wortel aanpakken. Zorgen dat ze hun beroep niet meer kunnen doen.


  Maak melding

 14. Hoor ze weer die gefrustreerde wezens .zelfs dit trekken ze in de politieke sfeer daarom hoop ik dat de ndp weer wint zodat ze in kolera belanden want daar horen ze thuis


  Maak melding

 15. @laat mij ook Aswin heeft goede voornemens ik ga mij niet tot jou niveau verlagen. Ieder weldenkend mens ziet dat ik het bent ,omdat ik oprecht bent. Ik weet dat ik een kortlontje hebt en uit boosheid reagert.En hij praat schrijft veel beter qua zinsopbouw etc.Dan denk ik niet dat hij zijn nickname gaat veranderen om een stukvreten die op Nederland scheld,terwijl de helft van jou mensen hier zittten.Zins begin wist ik dat jij een vrouw was aan jou schrijfwijze,maar nu kom ik erachter, en dat is ook een pittige van lichte zeden.Fijne Feestdagen geniet van jou pakket en laat jou moeder met rust,zoek een eigen stekkie,want volgens oma Inge wonen jullie nog steeds bij jullie ouders.En een fijne jaarwisseling.En nogmaals ik ben het Aswin. Omdat jij op hem scheld en achtervolgt,en toch blijft hij kalm. Zit het jou dwars dat hij een bedrijf had wat jij nooit zal hebben, en nu weer aan het werk de watermolen straat doeg meissie . Ik heb jou reacties nooit gemogen je keurt crime goed daarom schreef ik jou dat en jou woorden waren, in Nederland gebeurt het ook toen pas begon ik jou te volgen,en over die Venuzuelanen kon je niets zeggen toen die vriendin die andere vermoord had.Toen zat je met je klauwen in het haar,omdat ze criminelen zijn die jou baas heeft laten halen om verblijfstatus te krijgen etc en daar tegenover staat dat hun inclusief de andere illigalen op hem gaan stemmen.


  Maak melding

 16. Er wonen in ons land heel veel honden en katten haters. Dit heeft niets met honden.en kattenpoep te maken. Veel Surinamers hebben een wreedheid in hun DNA. Dierenmishandeling komt dagelijks voor. Zoals zij dierenmishandelen dat doen zij ook.met mensen. Honden en katten kunnen veel mensen hun leven redden, alleen zijn dit soort domme mensen zich daar niet van bewust. Vaak hebben honden en katten mensen gered door te blaffen of te miauwen als er gevaar dreigt. De almachtige God heeft mens en dier geschapen met een doel. Waarom zou iemand dieren bewust vergiftigen of doden?
  God slaapt niet. Degene die dit soort moorden plegen krijgen hun straf of hun eigen kinderen, kleinkinderen worden slachtoffer van de daden die hun eigen families hebben gepleegd tegen.mens of dier. Ooit zullen er offers gebracht moeten worden. Dang ding e barie mie Gado jorie ding ede. Gods molen maalt langzaam maar zéker. Honden en katten zijn gezelschapsdieren. Sommige mensen met een donkere huidskleur zijn wreder dan de slavendrijvers van vroeger. Honden en.kattem kunnen het verdriet van.mensen
  voelen. Hebben door wanneer hun baasjes ziek zijn en kunnen troost bieden. Mensen behandeld dieren met respect zoals jezelf behandeld wil worden. Je gaat je steeds meer afvragen waarom juist mensen met een donkere huidskleur zo wreeddadig is tegen dieren en verder rustig kunnen slapen. Hersenloos, gewetenloos, dom.
  Deze gasten die dit soort gewelddadigheden uithalen moet men ook vergiftigen. Totaal geen waardering voor alles wat de Almachtige God geschapen heeft. Wij schijten allemaal. Dieren moeten ook poepen. Alleen zij ze nooit getraind waar zij dat precies moeten doen.
  Gezien ons land overal een vieze gore bende al is, is hondenpoep opruimen een.kleine moeite. Sommigen van volk. Schaamteloos en harteloos
  .Hoop dat de politie erachter komt wie de seriemoordenaars zijn. Van deze dieren. Deze 30 jaar de bak.in gooien.


  Maak melding

 17. Ben het helemaal met je eens, dieren zijn aan de goden overgelaten, wij mensen moeten hen beschermen, zeker voelen ze je aan , heb zelf ook een hondje, wat een liefde krijg je daar van, geen vooroordeel, zeker ouderen die baat hebben bij een dier, maakt hen gelukkiger,wat ik wel vind is dat ze aan de riem uit gelaten moeten worden , en er moet wat grond gezocht worden voor hun behoefde, heb zelf altijd zakjes bij me , het is jou dier dus dan ruim je ook de poep op.
  Als ik naar die foto kijk draait mijn hart om, zo erg is het.


  Maak melding

 18. Al die schijnheilige lieden hier die het erg vinden voor die honden maar het prima vinden wanneer koeien genadeloos vermoord worden. Want die koe smaakt lekker, maar die hond durft men dan niet te eten. Respect voor de Chinezen die geen onderscheid maken tussen hond en koe: vlees is vlees. Maar die zgn dierenliefhebbers hebben honden lief, maar de koe wier melk ze gedronken hebben, hebben ze niet lief. Ga maar tevenmelk drinken dan!


  Maak melding

 19. Jaichand.
  Waarom verkopen de melkveehouders hun koeien? Omdat ze geen moer verdienen aan de melk. Ik vind rundvlees lekker , maar ik ben niet de oorzaak voor het afslachten van de Surinaamse koeien. Integendeel. Ik zie Suriname graag als kaas- en boterproducerend land, maar als de machthebbers anders beslissen kan ik als kleine man alleen meehuilen met de wolven in het bos. Ditzelfde verhaal zou je kunnen vertellen over de Surinaamse varkens, kippen etc. De Surinaamse boeren horen beschermd te worden en louche Israelische bedrijven mogen Suriname niet is.


  Maak melding

 20. Jammer dat je denk dat je alleen maar huilt om honden leed, dat is niet waar, maar het ging nu om hondjes, mijn hard draait ook om bij het slachten van dieren het af schieten van dieren , het jagen op dieren ,omdat ze zo hulpeloos zijn ,ze moeten het van de mensen hebben , die voor ze op komen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.