Lid Braziliaanse roversbende aangehouden in Marowijne gebied

12
Lid Braziliaanse roversbende aangehouden in Marowijne gebied

Onlangs heeft een opsporingsteam bestaande uit politieambtenaren van het Arrestatie Team en leden van het Korps Speciale Troepen van het Surinaams Nationaal Leger de Braziliaanse crimineel Romario S. alias “Piking boi” aangehouden in het Marowijne gebied.

In het bezit van Romario zijn aangetroffen en in beslag genomen twee vuistvuurwapens en een zware automatische wapen met munitie. Romario is hoogstwaarschijnlijk lid van een bende, die enkele weken terug roofovervallen heeft gepleegd op de goudvelden in het Lawa gebied en te Mamadjuka.  

Bij die berovingen zijn drie personen door de criminelen dood geschoten. Een militair in het Lawa gebied en twee beveiligingsmannen te Mamadjuka.

Romario is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie en na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld, meldt het Korps Politie Suriname op haar website.

- Advertentie -

12 REACTIES

 1. Uitschot. Regelrecht uitschot. Een kakkerlak heeft meer nut dan dit uitschot. Met wapens en al de Surinaamse grens oversteken, (ja duhhh, je dacht toch niet dat we via de officiële grensposten het land binnenkomen?) en de boel op stelten zetten. Een flinke straf laten uitzitten en daarna het land uittrappen. Suriname heeft genoeg vrije trappen- specialisten die deze Romario een schop kunnen aanbieden vanuit Santo Boma regelrecht het Amazonegebied in. Het liefst in de buurt van een jaguar met jongen. Schop al die illegale Brazilianen terug in het Amazonebekken. Back to nature.


  Maak melding

 2. In Brazilië hadden ze dit stuk ongedierte alleen een foto laten zien met zijn lijk in een plas bloed met zijn schedel aan flarden geschoten op straat. Met Bolsonaro aan het bewind zal het echt niet minder worden daar.


  Maak melding

 3. Uitknijpen waar het kamp van ze is. Nadien mag hij per ongeluk doodgaan. vaak maken ze kampen onder de grond. Gooi wat gas of handgranaten naar binnen


  Maak melding

 4. Als het echt zo is dat hij bij die bende hoord dan moet hij 24 uur lang met een tamarinde zweep kom met cotroen mix van pepers madam en Juma en allaTAPEPRE
  De je wip ing en dan naakt in een batje met brandnetels en dan je wip ing mars baka en nak ing 2 planga tap in baka ide en dan pas je bin a kopi en als hij daar is alla ding straaf mang mag klap in elke 1uur harde klap en een schop plus bos in mofo lik fa bigi boy doe


  Maak melding

 5. Hebben jullie een beetje respect er zijn meerdere mensen op het forum.En respecteer dat ze in shock zitten omdat ze criminaliteit goedkeuren ,en een van haar kornuiten is aangehouden.laten wij als trotse Surinamers vijf minuten stilstaan uit respect voor een van de kornuiten van@laat me.De tijd gaat nu in op slag van de hamer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.