Identiteit doodgeschoten overvaller vooralsnog niet bekend bij politie

13
Identiteit doodgeschoten overvaller vooralsnog niet bekend bij politie

De identiteit van de donderdagavond doodgeschoten overvaller, is vooralsnog niet bekend bij het Korps Politie Suriname. De man werd doodgeschoten nadat hij samen met een mededader een gewapende overal op een supermarkt te Tout Lui Faut Kanaalweg had gepleegd. De eigenaar van het pand schoot terug met zijn jachtgeweer nadat de rovers eerst het vuur opende.

Één van de criminelen bleek zodanig geraakt te zijn dat hij, niet ver van de supermarkt, op straat dood neer viel. Zijn vuistvuurwapen lag in zijn directe nabijheid. De politie heeft het ontzielde lichaam, in opdracht van het Openbaar Ministerie, in beslag genomen alsook het wapen maar weet niet wie de man is.

In dit officieel bericht beschrijft de politie hem als een man van het negroïde ras gekleed in een zwarte jacket met lange mouwen,een blauwe korte broek en zwarte sportschoenen. Hij had een zwarte pet op met daarop geschreven het woord ‘FEND’ in goudkleurige letter. Zijn hoofdhaar droeg hij in vlechten. Zijn geschatte leeftijd is tussen de 25- en 30 jaar.

Nabestaanden van deze man worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van de afdeling Recherche Midden ondergebracht in het politie bureau de Nieuwe Grond.

- Advertentie -

13 REACTIES

 1. Men was vele malen gewaarschuwd om nooit te stemmen op onberechte moordenaars, drugscriminelen en rovers, die onder het mom van nationalisme het land en volk wilden regeren. Anno 2019 zijn hun maskers gevallen en is door de rechtvaardige bewezen dat het werkelijk kwade mensen zijn die olv de duivelse zoon, om wie alles draait aan de macht willen houden. De gehele wereld weet nu dat deze kwade mensen, het kwade in hun aanhangers doet bloeien. Velen die deze duvelse zoon aanbidden en vereren verworden dan ook geestelijk een met hem. Zijn boos karakter is duivels en demonen van moord, drugs en roof nemen bezit op hun tijd van velen, die krijsend dwaas hem navolgen, met de dwaze leus, stree de foe stree, oe na sa fredi en godlasterijk de naam van God noemen. Wee allen die in 2020 wederom zullen stemmen op de zoon des duivels, vernieting van zichzelf, land en volk is wat ze als straf zullen krijgen. Deze rover was vele malen gewaarschuwd om het kwade niet te doen, maar arrogant en dwaas ging hij ervan uit dat dit hem nooit zou overkomen. Wie met het zwaard omgaat zal mettertijd mee gedood worden. Inplaats van eerlijk hard te werken besloot hij de wijze van de kwade mensen die de duivelse zoon aan de macht houden op te volgen alsof dit de gewoonste zaak is. Hijzelf maakte deze dwaze keuze. Wie volgen nog meer, want zolang de moordenaar niet achter slot en grendel zit, zullen moorden, drugscriminaliteit en berovingen alsmaar toenemen.


  Maak melding

 2. Is toch beter zo, geen identiteitsbewijs en dus burgerloos . Gooi die kadaver maar in de hol en dichtmaken. Over & out , simpel kan het niet voor een beruchte crimineel. Hij is een spiegelbeeld van Bouterse , de president!


  Maak melding

 3. De man is dood en aldus geen crimineel meer. Min of meer aan zichzelf te wijten. Toen hij en zijn makker het snode plan beraamden, hadden ze vast niet in gedachten dat het zo desastreus zou eindigen. Wat valt er bij omu Sneisi te halen? Hoelang gaat het geld mee? Vervolgens ga je weer op rooftocht. De statistieken wijzen uit dat hoe vaker je dit soort praktijken uithaalt, hoe evenredig groter de kans bestaat dat je uiteindelijk gepakt zal worden. Laten familieleden, vrienden of kennissen zich gauw melden zodat men het hoofdstukje kan afsluiten. Het is een openbare waarschuwing.


  Maak melding

 4. Hij wilde bommel schieten maar hij is afgeschoten als vuurwerk dus iedereen blij en nu zit de staat met hem alsnog in zijn maag.
  Plannen beramen andere te beroven maar te lui om te werken.
  Geen medelijden met deze gasten hij was niet gehandicapt Boeng stefi negre.


  Maak melding

 5. Zyn lyk donnern in MWI zodat ons opkomende artsen tog wat studie kan doen met dit onbekende lyk.weet niet hoeveel mensen hy in zyn leven had beroofd.geen enkel voordeel was hy voor t land.met zyn lyk kan hy missgn een kleine bydrage doen voor de studenten MWI no spang moro ai kong hahahah…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.