VIDEO: Militair misdraagt zich bij verkeersongeval Lelydorp

33
VIDEO: Militair misdraagt zich bij verkeersonge al Lelydorp-su

Een militair heeft zich gistermiddag flink misdragen bij het verkeersongeval te Lelydorp waarbij een personenauto in de trens langs de Indira Ghandiweg was ‘gevlogen’.

Een automobilist die richting Centrum reed, zag het voorval en stopte zijn auto op straat om een kijkje te nemen. Hij stapte uit het voertuig en nam een kijkje. Nadat hij van omstanders hoorde hoe het voertuig in de trens was beland deed hij enkele uitlatingen over de bestuurder en diens rijgedrag.

De Surinaamse militair die zich ook op de plek bevond om hulp te bieden hoorde de uitlatingen en sprak de man aan om te stoppen en de plek te verlaten. De man negeerde de militair en ging door met de uitlatingen. De fors gebouwde militair raakte verhit en liep toen richting de man om hem aan te vallen.

Terwijl de militair richting de man liep, liep hij terug naar zijn auto en deed ook uitlatingen richting de militair. Er ontstond toen een woordenwisseling waarbij de militair behoorlijk verhit raakte. Ondanks de man wegliep, ging de militair toch op hem af. Zwaaiend en met scheldwoorden vroeg hij de man wat hij gaat kunnen doen. De man zei toen dat de militair een ‘vriendje’ is en stapte in zijn auto.

De militair was niet blij met het feit dat de man hem had uitgemaakt voor ‘vriendje’ en in zijn voertuig was gestapt. Uit wraak trapte hij op de deur van de autobestuurder en vroeg hem enkele keren wie een ‘vriendje’ is. Er heerste weer een woordenwisseling en op gegeven moment reed de bestuurder weg.

Een omstander legde het voorval vast en plaatste het filmpje vervolgens op social media. Er is momenteel een heftige discussie gaande over het voorval in Suriname. Hieronder het filmpje:

https://www.facebook.com/150010242040495/posts/983550532019791/?sfnsn=mo&d=n&vh=e


33 REACTIES

 1. Hulk is boos geworden. Het scheelde maar een haartje of hij had de hele auto opgetild en weggesmeten in de trens. Het hoort niet dat een militair zich op deze manier kenbaar maakt. Weinig zelfbeheersing en de primaire instincten nemen het over. Hulk heeft heel wat uit te leggen aan zijn meerderen. Bovendien heeft hij mogelijk enige schade aan het voertuig verricht. De burger is wel provocerend geweest wat niet nodig was. Hulk moet disciplinair gestraft worden.


  Maak melding

 2. Dit is het niveau van een militair in Suriname. Ze begrijpen niet dat ze ook een voorbeeld figuur zijn voor het volk.

  Wat een land is het aan het worden met dit soort mensen.


  Maak melding

 3. Gelukkig had de militair zijn dienstwapen niet bij. Anders had hij minimaal een band leeg geschoten. Zo was er ook een militair op de brommer die een man dood stenigde met een stoeptegel. Emotie en frustratie neemt de overhand op mensen. Hier in Nederland hebben sommigen ook geen lont meer, ze exploderen meteen!


  Maak melding

 4. In de jaren 80 en 90 gingen de millitairen ook buiten hun boekje. Als je hun heldendaden optelt kom je niet verder dan een halve A4 tje. Suriname heeft toch geen leger nodig.


  Maak melding

 5. Natuurlijk had de militair zijn kalmte moeten hebben bewaard, maar als ik lees wat er aan vooraf gegaan is dan lees je toch dat deze “burger” niet luisterde. Hij bleef volharden in zijn misdragingen,hij beledigde een ambtenaar in functie , hij haalde het bloed onder de nagels van de militair vandaan, ja dan slaan de stoppen helaas toch wel eens door.
  De militair koelde zijn woede niet af op dit jochie, maar op de auto.
  Hij mag van geluk spreken. Meneertje wilde zeker stoer doen. Tot dat ..
  In andere landen, waaronder Nederland, zie je hoe de marechaussee optreedt. Hier wordt je neergesabeld. In Frankrijk en zeker in Hong Kong bijvoorbeeld is het nog een stap erger.
  Ik wil zeker niet goed praten wat de militair heeft gedaan, maar je dient respect te hebben voor een ambtenaar in functie.
  Als de militair een klein mannetje was geweest zou men zijn zijde hebben gekozen.
  Zijn imposante postuur werkt nu misschien tegen hem en dat is onjuist.


  Maak melding

 6. Burger en militair zijn allebei fout.

  De burger moest gewoon niet lullen met zijn bemoeizucht. Notabene was zijn voertuig niet langs de weg, maar nog OP de openbare weg geparkeerd.

  De militair moest die burger totaal geen aandacht schenken en gewoon verder hulp verlenen.

  Dit scenario is natuurlijk onder idealere niet opgefokte situaties.

  In het verkeer kunnen de meest vredelievende mensen veranderen in de grootste duivels, ook wel bekend als “road rage”.


  Maak melding

 7. Ik schaam mij diep. Wat een sodom en chomora in dit land. Wie geen verkeersfatsoen heeft veroorzaakt ongelukken, wie agressief is, niet netjes weet te communiceren slaat er op los en wie steelt of een overval pleegt, schiet iemand dood. Er is een tijd geweest waarbij dit gespuis flink werd aangepakt. Wanneer komt die tijd terug🤐🤐🤐


  Maak melding

 8. Hij lijkt op de broer van Bigi Boi
  Hij kan dan liever lid worden van Glory of UFC of MMA en zijn krachten aanwenden om wat geld binnen te harken dan een een plaatwerk te schoppen en geld uitgeven


  Maak melding

 9. Er loopt heel wat tuig rond in de gewapende machten van SU. Ze denken dat omdat ze een uniform en een dienstwapen hebben ze gelijk god in frankrijk zijn. Maar wat wil je met crimineel tuig aan de macht. Dan ga je dit soort wantoestanden krijgen. Een volgende regering moet een flinke opschoningsactie houden onder de gewapende machten.


  Maak melding

 10. Als deze militair nou samen met zijn kameraden net zo heftig gaat optreden tegen de Braziliaanse bendes en andere struikrovers, die de goudvelden en dorpen teisteren, zouden de mensen in het binnenland veel rustiger kunnen slapen. Of in het Tigri-gebied de Guyanezen gaat verjagen van grondgebied dat als Surinaams wordt beschouwd.
  Tegen een burger van je eigen land zo tekeer gaan omdat die niets terug kan doen, staat misschien wel stoer, zeker ook omdat je in uniform gekleed bent en twee koppen groter bent dan die man. Maar het is toch juist je taak als militair om dezelfde burger te beschermen tegen indringers? Doe dat dan!!

  Anders val je in de categorie die wij vroeger “BFN” noemden: Big For Nothing…..


  Maak melding

 11. Je rijdt langs en stopt om te gaan kijken. Kijk en houd je bek. Die militair moest hem in de goot gooien.
  bepaalde debielen willen altijd hun bek steken in zaken dat niet hun belang is. Misschien had hij niet eens beltegoed om de politie te bellen.
  Waarom moest hij stoppen?? Was zijn familie bij de aanrijding betrokken??? Was zijn aanwezigheid van enige waarde?? Nee. Hoepel dan op. Su gasten zetten hun snuit soms waar ht niet hoort.he bent geen getuige, je rijdt langs. Rijdt door


  Maak melding

 12. Ja die grapjassen van Nl die daar zitten met hun bamiesoep steken ook hun snuit in Surinasmse zaken.
  Houd je bezig met jou land en omgeving.
  Hij hft geluk want deze militair laat niet met zich sollen


  Maak melding

 13. @Weny, pas maar op wat je zegt en hoe je denkt. Als mens mag je staan waar je wilt en kijken naar wie dan ook. Ook als je netjes ergens parkeert en anderen niet tot last brengt.

  Een militair die een voorbeeld moet zijn voor anderen????? Whawww


  Maak melding

 14. Deze Gorilla militair, is een afstammeling van Idi Amin uit Uganda. Wat een Gorilla gedrag. Geen fatsoensnorm. De autobestuurder, moest ook niets hebben gezegd. Dan veroorzaak je ook zo’n gedrag.


  Maak melding

 15. Vreemd dat hij geen bodyguard is geworden van de duivelse zoon die men de macht heeft gegeven land en volk te verderven en te verdelgen.


  Maak melding

 16. Leger is toch echt een macho boelersclub met een intellectuele achterstand en deze exponent was de perfecte voorbeeld die de waarheid niet aan kon horen. Deze lui dragen een leger uniform in het publiek om macho te spelen en 100 km ten zuiden van Paramaribo in alle richtingen zijn het braziliaanse gangsters die de dienst uitmaken en deze mietjes durven niet eens daar te kijken.


  Maak melding

 17. Laat deze ka bokito maar het binnenland ingaan om de gewapende braziliaanse rovers te bestrijden. Maar dat durven dit soort figuren niet aan. Bij de gedachte daaraan schijten en pissen ze gelijk in hun broek.
  Groot in gestalte, klein in verstand. Dat is van toepassing op dit soort figuren.


  Maak melding

 18. @ wendy moet hier niet huichelachtig komen zeiken want ze is zelf de grootste ka zwarte racist hier op WKN. Dus bitch go dok yere.
  Je criminele meester bouta wacht op je om z’n kont schoon te likken voor hem in ruil voor een voedselpakket.


  Maak melding

 19. Het is duidelijk dat Wendy uit een achterbuurt komt van Suriname. Daarom verkopen de restaurants in Su morserij voor zulke klanten. Getto crew is fatsoenlijk geworden, alleen Wendy is achter gebleven in de getto.


  Maak melding

 20. Politiek neutraal@ je kan niet tegen mij op en nu begin je tegen Wendy te blaffen je schijn ervan te genieten om forum leden lastig te vallen je bent wel hinderlijk bezig en jij komt niet van een achter buurt jij komt zeker uit Hilversum of Wassenaar.


  Maak melding

 21. Laat me. Als je een vrouw op niveau ben reageer je niet op alles wat ik schrijf. Je werk s’nachts niet bij de kerkplein op straat toch? Want je houd me in de gaten. Waar ik woon in Nederland kan je alleen maar van dromen.


  Maak melding

 22. Die trap kwam verkeerd aan…..moest tegen zijn ezelskop aankomen. Zo leert ie het af om een militair te beledigen. Een volgende keer beledigt ie een agent tijdens werkzaamheden. Iemand moest het deze burger afleren. Dus bij deze gedaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.