Man aangehouden nadat hij ‘spacecake’ bracht voor zus in cellenhuis

12
spacecake

De 29-jarige Keersten K. is op woensdag 11 december aangehouden door de politie van Geyersvlijt voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Dit nadat hij tijdens arrestatiebezoek, voeding voor zijn opgesloten zus had aangeboden met daarin een stuk spacecake van 4,5 gram.

Tijdens controle ontdekte de Surinaamse politie de cake in de arrestantenvoeding die Keersten voor zijn zus had meegenomen. Zijn zus is opgesloten in het vrouwen cellenhuis verbonden aan het politiebureau.

De cake is in beslag genomen en Keersten is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie, door de politie opgesloten.

Spacecake is een koek waarin drugs verwerkt is. Meestal betreft het marihuana. 

- Advertentie -

12 REACTIES

 1. LOL. Hij wilde zeker dat z’n zus ook leuke feestdagen zou beleven.
  Voor zoiets kleins (4,5 GRAM) wordt hij opgesloten terwijl figuren die terechtstonden en nu veroordeelt zijn vanwege meervoudige moorden (vele malen erger dan een spacecake) nog geen dag in de cel hebben doorgebracht.


  Maak melding

 2. Sinds 25 januari 1980 is er sprake van ongerechtigheid en misdaad op misdaad. Het gehele land lijdt hieronder de natuur, bomen, rivieren, kreken, mensen, dieren, vogels, vissen, planten, insecten, reptielen, bacterien en virussen. Veel landgenoten zijn sinds die periode tot en met heden de dupe van het onrecht en de misdaad. Velen hebben hun heil en toekomst gevonden in Nederland en buiten het land, om het onrecht, de misdaad, het geweld vanwege de duivelse zoon en zijn duivelse trawanten. Allen die deze duivelse zoon ververen en aanbidden verdienen de misdaad, het onrecht en de komende geweldsgolven. Veel geestelijke en materiele armoede wacht allen die het onrecht en de misdaad als leidraad voor hun leven hebben gekozen. Niemand zal de helpende hand bieden aan allen die het onrecht en de misdaad aanhangen. Veertig jaren van onrecht en misdaad op misdaad hebben land en volk nog meer verdeeld, beroofd en verarmd. Maar aan alles komt een eind. Vrouwe dwaasheid krijst het uit in gemeente Ocer, waar dwazen nog dwazer verworden. Ook zij zullen te lijden hebben van het onrecht en de misdaad die ze over hun hoofden en nageslacht zullen krijgen. Het is straks voorbij voor de duivelse zoon en zijn duivelse trawanten die land en volk misleiden, bedriegen, bestelen, onderdrukken en verpachten. De geestelijke en materiele schade en schande voor land en volk zijn onherstelbaar voor de eerst komende generatie. Alle dwazen die de oorzaak zijn van het onrecht en de misdaad wacht eeuwenlange opsluiting.Niemand zal hen kunnen bevrijden, want zij zijn bezig de kerkerdeur achter zich dicht te trekken. Hun toekomst is de duisternis vol van grijsdheid in hun verdorven harten.


  Maak melding

 3. Allen die de misdaad aanhangen in woord en daad zijn dwazen, ongeacht leeftijd, status en geloof. Dwazen hebben dwazen in 2010 ebn 2015 de macht gegegen om het geheel land en volk verder te verdwazen tot misdadigheid.


  Maak melding

 4. Het aantal dwazen groeit met de dag in het land waar de allergrootste dwaas, door dwazen de macht is gegeven, hem na te volgen in de misdaad.


  Maak melding

 5. whahhaha ipv dat die oliebol chocolade had toegevoegd, wie laat het nou groen OMG whahahha zeker had hij een weedje op toen hij die spacecake maakte whahahhaha so funny


  Maak melding

 6. Goed, toegegeven er is een regel overtreden.
  We sluiten deze meneer nu dus op voor vermoedelijk 4,5 gram softdrugs waarmee hij de wet heeft overtreden? Op kosten van onze maatschappij wordt hij “verzorgd” , nadat wij ambtenaren betaald hebben om over hem te oordelen? Hij raakt misschien zijn baan kwijt in een land waar we weinig voorzieningen hebben en veroordeelde personen blijven vrij?

  Meneer in kwestie, accepteer je hopelijk korte straf en zorg ervoor dat je uit handen blijft van Justitie; immers je hebt niet de juiste achternaam en je hoort niet tot de clan van gedoogden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.