Laatste muzikale ode aan overleden zangeres Conchita Berggraaf

2
Laatste muzikale ode aan overleden zangeres Conchita Berggraaf

Op vrijdag 20 december is er in de Congreshal te Paramaribo, een laatste muzikale ode aan de onlangs in Suriname overleden zangeres Conchita Berggraaf. Zaterdag 21 december vindt de begrafenis plaats met voorafgaand een memorial in de Anthony Nesty Sporthal (NIS).

De bekende en zeer getalenteerde Surinaamse zangeres Conchita Berggraaf overleed afgelopen dinsdag, na een kortstondig ziekbed, op de leeftijd van 45 jaar. Dit gebeurde op de dag dat haar zus Astra begraven werd, net enkele maanden na het heengaan van hun moeder.

“Samen met familie, vrienden en muziekcollega’s gaan wij onze diva Conchita Berggraaf de laatste muzikale groeten doen, door middel van een singi en poku neti op vrijdag”, maakte BCM Entertainment bekend.

De inloop in de Congreshal is om 19.00u, de singi neti van 20.00u – 22.00u. Daarna is er een open mic voor artiesten van 22.0u – 00.00u. De ter aarde bestelling vind zaterdag plaats te Marius Rust.


2 REACTIES

  1. RIP hoor meid, als die tickets naar Suriname zo goedkoop was, had ik een nummertje ook willen zingen en wel die ene waar de hele gangster crew van de AMS hadden gezongen te Bersaba. “ why are you so beautiful” …een veilig heen reis naar onze HEER toegewenst .🙏🏻👍🏼


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.