Gesloten onhygiënisch restaurant na schoonmaak en hercontrole weer open

15
Gesloten onhygiënisch restaurant na schoonmaak en hercontrole weer open

Een restaurant in Suriname, dat wegens een onhygiënische situatie eerder werd gesloten door de bestuursdienst van het ressort Latour, is na hercontrole hedenmorgen wederom opengesteld voor het publiek. Dat heeft Bic Paramaribo Zuidwest vandaag bekend gemaakt.

De bestuursambtenaren van het ressort Latour waren afgelopen maandagmorgen bij controle werkzaamheden op deze onhygiënische zaak gestuit. De situatie was van dien aard dat de Surinaamse zaak onmiddelijk gesloten moest worden.

De zaak is de afgelopen dagen geheel schoongemaakt en na goedkeuring weer opengesteld meldt de bestuursdienst.

Bekijk de foto’s hier:

- Advertentie -

15 REACTIES

 1. Waarom zou je je aan de regels moeten houden?
  Als je wordt betrapt, beloof je beterschap, ruim je de boel op en ga je weer verder.
  Zou er iemand in de regering zitten die kan nadenken en dit ook wel doen?
  De sanctie is veel te slap, vandaar zoveel onregelmatigheden.
  Forse boete, half jaar dicht
  Nu wordt er schoongemaakt, de eigenaar blaast op een fluitje, de ambtenaar die zo te zien weinig te doen heeft, verschijnt op commando en alles is weer ok.


  Maak melding

 2. Niet alleen restaurants, maar geld ook voor de boeven en criminelen. Na detentie gaan ze vrijuit om vervolgens weer toe te slaan . Logisch is dat ! In Suriname mogelijk. Eerst aan corruptie denken en dan de gezondheid van de mens . Schandalig…


  Maak melding

 3. Heeft nu wel een iemand in dienst genomen zo hoort het ga zo door .

  Ik eet zelf geen enkel vlees en kruiden ,blijven jullie maar lekker eten, met dat krijgen jullie meer verstand om met oplossingen te komen ,om de problemen die er zijn .


  Maak melding

 4. Het schoon blijven gedurende de dagelijkse operaties van het restaurant. Bij sluiting s’avonds moet de keuken zoals op de foto er uitzien.Vaak checken en geen tjoekoe nemen.


  Maak melding

 5. De restauranthouder zal wel een lesje geleerd hebben. De kruik gaat zo lang te water tot ze barst. Hij is dus gewaarschuwd. Mocht hij weer in herhaling vallen, zullen er strengere maatregelen volgen. A first offender geef je altijd een kans zich te herpakken. Ik zou graag een interview willen zien met deze uitbaters. Anoniem . Dat men te weten komt hoe dingen escaleren. Wat speelt zich af in het hoofdje. Lijkt me een jachtig gedoe. Zeer slechte marketing en gebrek aan moraal.


  Maak melding

 6. Er wordt steeds dezelfde maatregel genomen. We kunnen de conclusie trekken dat deze niet werkt.
  Daarom moet er worden overgegaan tot een structurele maatregel. Dit soort
  restaurants, rotishops, warungs, ed moeten een gecertificeerd bedrijf in dienst nemen die dagelijks de schoonmaakwerkzaamheden voor haar rekening neemt. De volksgezondheid is hierbij gebaat en het creëert ook werkgelegenheid.
  De restaurants die maandelijks worden gecontroleerd krijgen een certificaat die duidelijk zichtbaar moet zijn opgehangen in de zaak als zij aan de voorschriften hebben voldaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.