Voertuig verleent geen voorrang en rijdt bromfietser aan

7
Voertuig verleent geen voorrang en rijdt bromfietser aan

Deze bromfietser raakte vanmorgen gewond toen hij werd aangereden door een voertuig dat afsloeg. De redactie van Waterkant verneemt dat de aanrijding plaats vond aan de Indira Gandhiweg hoek Welgedacht C in Suriname.

Het voertuig sloeg naar links af maar gaf daarbij geen voorrang aan de bromfietser die rechtdoor ging. Het gevolg hiervan was een aanrijding tussen de twee, waarbij de bromfietser gewond raakte.

De man moest met een ambulance vervoerd worden naar de Spoed Eisende Hulp van het ziekenhuis. Wat de aard van de verwondingen zijn is niet bekend.

De bestuurder van het voertuig was wel in bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

- Advertentie -

7 REACTIES

 1. Dit zijn mannen die bewust deze praktijken uitoefenen om de NDP in een kwaad daglicht te stellen, aldus de dwaas rob, de achterlijke hond van Waterkant.
  Ze rijden met opzet mensen aan toch robbie


  Maak melding

 2. Dolle dwazen achter het stuur. Geven geen richting aan welke kant ze opgaan. Ook de bromfietsers rijden als idioten. Rijbewijs invorderen. heeft de bromfietser wel een certificaat om een bromfiets te besturen. De handelaren van brom en overige motorrijtuigen horen een geldige certificaat te eisen voordat zij tot verkoop overgaan. Een ieder is onder en boven de wet. De bromfietsen mag blij zijn dat hij dit heeft overleefd.

  Sarie Torie.


  Maak melding

 3. Look who is talking………..!
  Nina, je uit beschuldigen aan mijn adres om jouw onverbloemde sympathie en rechtvaardiging van de pedofiele handelingen van Telgt te verdoezelen. Jij bent net zo ziek als Wayne Telgt die een voorkeur heeft voor sex met kinderen. Zijn aanhouding is met 30 dagen verlengd hetgeen ook vertaald kan worden dat men hem beschouwd als een gevaar voor de samenleving en met name voor jonge meiden.


  Maak melding

 4. Pad van wanica is levensgevaarlijk voor bromfietsers. In 2015 lag ik gedeeltelijk ook onder een auto van een afslaande vrouw die mij over het hoofd zag toen ik op mijn zundapp reed. Uiteindelijk was ik in het ziekenhuis beland.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.