Medewerkster juwelierszaak steelt grote partij waardevolle sieraden

16
Medewerkster juwelierszaak steelt grote partij waardevolle sieraden

Een 33-jarige werkneemster van een juwelierszaak in Suriname, is vorig week aangehouden op verdenking van verduistering van een grote partij juwelen op haar werkplek. De financiële schade is heel groot daar het om waardevolle sieraden gaat, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Volgens de Surinaamse politie kwam de verduistering aan het licht toen er inventaris werd gehouden. Naast de vrouw, Rachel G., werd ook een andere werkneemster aangehouden. Zij is echter na verhoor heen gezonden meldt de politie.

Rachel G., is op verdenking van verduistering in dienst betrekking, op donderdag 12 december, door rechercheurs van de afdeling Fraude aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld hangende het onderzoek.

- Advertentie -

16 REACTIES

 1. Hoe dom kun je zijn? Je weet dat er een inventarisatie aan zit te komen tegen het eind van het jaar.
  Stelen van je werkgever is een doodzonde omdat je hierdoor kunt fluiten naar een andere baan vooral waar sprake is van vertrouwen en integriteit.
  Zelfs als kapper / kapster kom je niet aan bod omdat je iemand een gratis beurt kan geven. Over gratis beurt geven ja zelfs als prostitué zal je pimp je niet vertrouwen want alleen hij mag het gratis doen


  Maak melding

 2. En ja alleen in Suriname word er gestolen wat erg,niet dat ik stelen goed keur maar wat zijn we weer heilig wie heeft nog nooit iets meegenomen zonder toestemming.


  Maak melding

 3. Het is schering en inslag in Suriname zgn inside jobs. Door slechte economische omstandigheden worden mensen tot wanhoop gedreven. Mensen gaan grensoverschreidend gedrag vertonen om te overleven.


  Maak melding

 4. Gewoon hebzucht. Gaat ze maar lekker zitten.
  In Su alleen zijn criminelen.
  De 16 jarige die in hoofddorp een man die stond te pinnen heeft vermoord was zeker op vakantie. Ook uit Su. In nl zijn de heiligen


  Maak melding

 5. Laat me, ik beken: als 10 jarige jongen heb ik een paar groene manjes van mijn buurvrouw gestolen omdat ze mij geen enkele wilde geven Is dat een strafbaar feit? Ik heb ze wel heerlijk opgegeten met zout en peper.


  Maak melding

 6. Overal wordt gestolen, hetzij om te hebben, of puur bewogen door hebzucht.
  Het is een groot verschil tussen een paar maja’s. Maja’s meenemen, zonder toestemming gebeurt bijna nooit met geweld althans, in mijn kindertijd.


  Maak melding

 7. John als je groenten of fruit steelt om te ETEN dan is dat geen feit.alleen als je het gaat eten dan.maaar zodra j het doet om te gaan verkopen dan ben je een dief en j word opgesloten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.