Bestolen ondernemer schiet drie rovers neer

31
Bestolen ondernemer schiet drie rovers neer

Behoorlijke consternatie afgelopen maandag nabij de kruising van de Celina- en de Verlengde Hoogestraat in Paramaribo. Een dievenbende bestaande uit tenminste vijf personen, probeerde daar een schoudertas uit een pick-up van een ondernemer weg te nemen. De ondernemer schoot vervolgens drie rovers neer met zijn wapen.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de dieven op aanwijzing van een tipgever een schoudertas uit de pick-up van de ondernemer hadden weggenomen, nadat zij een ruit kapot geslagen hadden. De ondernemer reageerde op deze diefstal en schoot met zijn vuistvuurwapen op de wit gelakte vluchtauto van de dieven, die naar zijn zeggen, op hem in reden.

Drie mannen te weten Leroy L.( 30), Reynold K.( 26) en Merrel, K.( 27) liepen daarbij schot verwondingen op. Ondanks hij gewond was geraakt wist Leroy L. wist weg te komen in een andere auto en wel een zwart gelakte personenauto, waarin hoogstwaarschijnlijk andere bende leden zaten. Naderhand werd hij, door de politie, in een ziekenhuis aangehouden. Zijn kompanen Reynold en Merrel waren eerder al aangehouden ook met schotverwondingen. Na medische behandeling zijn deze drie verdachten in verzekering gesteld.

Een vierde man Lloyd M.(31) heeft vermoedelijk een tip gegeven aan de dieven om toe te slaan. Hij was namelijk bezig met bouwwerkzaamheden op de locatie waar het strafbaar feit gepleegd is. Hij is op maandag 16 december ook aangehouden door de politie van het bureau Nieuwe-Haven met assistentie van collega’s van de Algemene Surveillance Dienst.

In de witte vluchtauto die vol kogelgaten zat heeft de politie een vuistvuurwapen met scherpe patronen aangetroffen en in beslag genomen. De auto is ook in beslag genomen. De schoudertas met inhoud is terug gevonden en afgestaan aan de ondernemer.

Het wapen waarmee de ondernemer geschoten heeft is niet in beslag genomen omdat hij een vergunning daarvoor heeft.

- Advertentie -

31 REACTIES

 1. thank you. verleen burgers vuistvuur wapen vergunningen, zodat zij zich zelf ook kunnen verdedigen tegen the crimienelen. Want zij komen zwaar gewapend op een machteloose slacht offer. Rechters, Rechters, wat doen jullie met deze crimienelen, die niet willen werken op su op te bouwen? Rechters Rechters, nu is niet de tijd voor tje portie. Rechters, wat betekend opo kondre mang ung opo,voor jullie? En wat betekend hetzlfde voor de crimienelen? Straffen moeten met @0 jaren beginnen, zodat anderen geen feiten meer doen. Rechters Rechters,. Jullie maken, of breken crimienelen. Rechters ,Rechters. Jullie hebben het voor het zeggen. Rechters Rechters, het grondwet moet om dit ook veranderd worden. We leven nu al in 2020. Verander de grondwet van 2000. moet er eerst een massa moord gepleegd worden voordt er veranderingen in het grondwet komen? Wel, mofo sjie vos ai.


  Maak melding

 2. Laat Me 18 december 2019 At 18:49
  Politiek neutraal@ ben je nu een volwassen vent of een kleuter je gedraag je als een kleuter grow up vind je het gek dat je failliet ben gegaan getroumatiseerde bewakertje.wat voor een leidinggevende moet je niet zijn geweest.


  Maak melding

 3. Politiek neutraal 19 december 2019 At 00:06
  @laat Me. Door je reactie zie ik dat je echt een vrouw bent. Het is me gelukt om je uit de tent te lokken en je met emoties te laten reageren. Ik ben niet alleen een beveiliger, ik kan meer dan dat je denkt. Ik heb me verder ontwikkeld dan je denkt hier in Nederland. Ik zal je niet meer lastig vallen met m,n commentaren omdat ik respect voor je hebt als mens en als Surinamer. Aboeng Sisa? 🤝


  Maak melding

 4. Jammer dat het niet vaker gebeurd. Slachtoffer schiet dieven neer.
  De dieven moeten spotters hebben bij banken, bij bedrijven en woningen van ondernemers. Goed dat ze de kogels gevoeld hebben.


  Maak melding

 5. De NDP neemt geen moeite om dit soort criminelen aan te pakken. Het ziet ernaar uit dat ze juist door deze partij gefaciliteerd worden. Als het volk in mei 2020 de NDP niet massaal wegstemt, zal het nog erger worden in Suriname.


  Maak melding

 6. Jammer van dit volk. Lullen over slavernij en hun zwarte verleden, kijk maar wat ze doen ,stelen roven en moorden. Dit is hun cultuur ook in Afrika waar hun roots ligt. Ze hebben nooit met handen en voeten kunnen werken om hun kost te verdienen. Ze stelen en roven maar , nee ik discrimineer niet maar het zit hun genen!!!


  Maak melding

 7. @Kolibri
  Ik deel je mening. Kapot schieten en de geesten wereld in helpen. Dit soort is een regel rechte vloek in ons land. Niet gek he de president en zijn sekte is een nog grotere vloek.


  Maak melding

 8. Alweer zwarte figure.mooi beet.gewon afschieten n afmaken.zyn die zwarte abanies vn t Bo’s die door chan zyn gebracht.eeuwig s vhp bezig n t Bo’s.fu du sang!!!!!


  Maak melding

 9. Hebzucht, bigi ai, griedi…

  Wees tevreden met wat je hebt, als je meer wilt dan moet je ervoor werken.

  Heb altijd geleerd als de ander een ziekte heeft dan zou je het ook niet willen.

  Maar goed, ik ben tevreden met wat ik heb. Voor sommige mensen is het nooit genoeg.


  Maak melding

 10. Meerdere mensen ,vooral Hindoestanen en chinezen moeten voorbeeld van deze ondernemer volgen .Jammer dat dezen niet dood zijn geschoten…..


  Maak melding

 11. Ipv 60 bussen lading naar zanderij om de president te verwelkomen, stuur 60 bussen van zanderij naar de bevolking met vuistvuurwapen.

  Elke bandiet en rover neerschieten.
  Probleem zo opgelost in het land.


  Maak melding

 12. Ja robbie het zijn anderen. Jij achterlijke hond.
  Jouw idolen zijn niet in staat hun reet af te vegen dan willen ze een land leiden.
  Maar gelukkig hebben ze voor het afvegen jouw tong gevonden. Jij likt wel


  Maak melding

 13. RobG
  Kun je niet beter dan dit?
  Dit typeert wel je pseudo economie instelling die mij zowaar erg tegenvalt.
  Laat ondanks je mindere intelligentie toch blijk tonen van medeleven aan de slachtoffer in plaats van de criminelen achter een politieke partij laten plaatsnemen
  Je bent toch wel de grootste sukkel op deze site


  Maak melding

 14. Alle ndper’ s zijn in hart en nieren de werkelijke anationalisten, voorstanders van de misdaad, leugen en ongerechtigheid. Daarom verdienen ze de duivels bezeten stichter van de ndp, een verworden sekte waar 90% van die paars verarmde sekteleden hun leven voor over hebben deze te geven aan deze duivels listige pleziertent wiens zoon en p0leegzoon samen met vele sekteleden, misdadigers zijn geworden. Die andere 10% zijn de stinkend corrupte paarse poepvliegen en parasieten die hem aan de macht houden zoalng als mogelijk om verder te kunnen roven en stelen van land en volk. Als valt pleziertent valt gaan ook deze samen met hem wegvluchten, richting Cuba, hun oerdomme dwaze debiele idiote sekteleden paars hongerig en beroofd schijtend en pissend achterlaten.


  Maak melding

 15. Wat mij het meest irriteert bij deze zijn de racisten die allerlei nonnens uitkramen. .Sommige idioten hier zijn gefocust op huidskleur. Hebben jullie geen leven zeg?? Het eeuwige geouwehoer over huidkleur. Alle volkeren hebben hun min en plus punten, maar door jullie achterlijk en bekrompenheid is moeilijk te vatten denk ik… In India worden meiden leven verbrand en verkracht zonder dat de daders straffen krijgen, In Holland gebeuren ook dingen die het daglicht niet kan verdragen. Dit soort shit gebeuren overal in de wereld. Kunnen jullie deze 4 roven niet alleen beoordelen om slechtheid? Laat een de hele ras met rust zeg!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.