Aangehouden kleinzoon (14) bekend moord op stief-oma (64)

14
Vrouw dood te Kwatta, vermoedelijk roofmoord
Het stoffelijk overschot van de vrouw wordt weggebracht.

De 64-jarige vrouw, die op 17 oktober dit jaar door haar 14-jarige kleinzoon dood zou zijn aangetroffen, is door hem vermoord. De kleinzoon heeft dat bekend, schrijft de Surinaamse krant De Ware Tijd vandaag.

De 14-jarige K.G. is op dinsdag 5 november aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. Hij woonde samen met de 64-jarige mevrouw Bibi Fareeda Nisha, Hakim. Mevrouw Hakim was de partner van de grootvader van de verdachte.

Uit het politioneel onderzoek is tot nu toe naar voren gekomen, dat de verdachte ettelijke keren geld van mevrouw Hakim gestolen had en dat hij al enige tijd met het idee leefde om haar van kant te maken.

Op grond van bepaalde feiten en omstandigheden bestond bij de politie al sterk het vermoeden, dat K.G. zijn stief-grootmoeder om het leven heeft gebracht. Daarna haalde hij de woning overhoop om de indruk te wekken dat zijn stief-grootmoeder slachtoffer was van een zogenaamde roofmoord.

Na haar overlijden waren er echter geen zichtbare sporen van inbraak. Evenmin was er iets uit de woning meegenomen.


14 REACTIES

 1. @Sranang, ben je echt zo achterlijk. Lees je geen kranten, luister je weleens naar buitenlands nieuws. Dit gebeurt over heel de wereld. Mongool dat je bent.


  Maak melding

 2. Is het niet een neefje van jay??
  Komt vaker voor bij bepaalde bevolkingsgroepen. Ouderen blijven te lang leven en ze willen erven.
  Ze mishandelen hun ouderen binnenshuis. Triest.
  Eens worden ze ook oud.
  14 jaar en nu al een moordenaar.


  Maak melding

 3. 20 jaartjes minimum laten brommen of gewoon als een huurling zien en op de vlucht per ongeluk neerknallen. Te klein om instaat te zijn om zo iets te doen; gewoon opruimen die beest; staat netjes.


  Maak melding

 4. Ook deze moordenaar mag geen gratie krijgen.
  Voor 1 moord niet en helemaal niet voor 15 moorden.
  Ai Misse lijke Ka zlefs jij moret dit niet in je mond met een spleet tussen de tanden nemen al lijkt dit op een slang met gespleten tong (tanden)


  Maak melding

 5. De zondaar beraamt een slecht plan,
  werkt het uit tot in alle duistere details
  Hij valt zelf in de kuil
  die hij voor een ander groef.
  Het geweld dat hij tegen anderen beraamde,
  zal als een boemerang op hem terugslaan,
  zijn boosheid komt op zijn eigen hoofd neer.


  Maak melding

 6. Moorden voor een paar dubbeltjes is hier de normaalste zaak van de wereld. Niemand is te vertrouwen. Geld en aardse goederen is des duivels. Zulke kinderen hadden nooit geboren mogen worden. Hij moet als een volwassenen gestraft worden. Een moordenaar hoort niet in Opa Doelie thuis.

  Sarie Torie


  Maak melding

 7. Wendy zomaar begin je. Jij spoort niet! Het is de NDP verloedering van Suriname wat je hier ziet gebeuren. Realiteit wordt harder maar nog vijf Julie.


  Maak melding

 8. Lucien paarse rat kijk om je heen. Je bent nog dommer dan Wendy met haar paarse schaamhaar. Met apen als jullie zal Suriname weer top worden. En mischien was het een Nederlander die zich zwart had geverft dat is hoe jullie krom,recht praten. Stel NDP ezels zijn jullie van het laagste soort. Ik d3nk dat het familie van Wendy is.


  Maak melding

 9. Hoe kan een jongen zo ontsporen. Ik ben altijd gek geweest op mijn oma en het laatste wat ik wilde was dat ze dood zou gaan. Er moet dus iets niet goed zijn gegaan bij de opvoeding van deze knul. Kennis over deze zaak is gewenst op toekomstige gevallen te voorkomen.
  Psychologen en psychiaters gevraagd voor Suriname. Wij krijgen nu verloren generaties en dat is niet goed voor een land.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.