Videoclip ‘Tjieng Torie’ meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube

4
kiev-tjieng-torie-suriname

Het populaire nummer Tjieng Torie uit Suriname is nu al meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube. Het nummer van Kiev van rapgroep Real Thing Famirie (RTF) ging na uitkomen viraal en heeft haar 1 miljoenste view in nauwelijks 3 maanden behaald.

RTF staat onder contract van D-Music. Meer dan 1 miljoen views voor Tjieng Tori is wederom een ware prestatie voor D-Music. Dit omdat Ghetto Crew ook onder contract van D-Music staat en met Beleki Beketje ook in korte tijd 1 miljoen views heeft behaald. Beleki Beketje is nu zelfs meer dan 2 miljoen keer bekeken op Youtube.

Eigenaar van D-Music, Dino Canterburg (Damaru) om een reactie gevraagd, zegt zeer verheugd te zijn over het succes van de Surinaamse clip. Hij voegde daaraan toe dat de jongens van Ghetto Crew vandaag hun contract bij D-Music hebben verlengd. Ook komt vandaag hun nieuwste clip online, laat een trotse Damaru de redactie van Waterkant.Net optekenen.

Hij verraste Kiev van RTF gisteren met een award:

RTF GEFELICITEERD āœŠšŸ¾šŸ‘‘

Geplaatst door Damaru Canterburg op Woensdag 18 december 2019

Het nummer:

- Advertentie -

4 REACTIES

  1. Damaru moet deze pokoe ook op spotify gooien. De muziekindustrie is veranderd en Suriname loopt alleen maar achter door alleen pokoes en clipjes op yt te gooien.


    Maak melding

  2. Enkel een bepaalde/beperkte groep Surinamers verstaat en begrijpt wat er gezongen wordt. De rest van de wereld niet. Jammer dat er geen vertaling is van de gezongen liedjes zonder levens inhoudt. Je kunt of kontjes schudden of je dood vervelen wanneer je hun liedjes hoort of de radio direct uitzetten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.