Dronken bestuurder knalt tegen EBS stroompaal

8
Dronken bestuurder ramt EBS stroompaal in Suriname

De bestuurder van dit busje verkeerde vanmorgen dusdanig onder invloed dat hij deze stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) ramde. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het eenzijdig ongeval rond 03.00u plaats vond aan de Magentaweg.

De dronken bestuurder werd door de politie meegnomen naar het politiebureau alwaar hij kon ontnuchteren. Het is niet bekend of de man in het bezit is van een geldig rijbewijs.

Medewerkers van de EBS moesten ook ter plaatse komen om de mast te vervangen.

- Advertentie -

8 REACTIES

 1. @ Laat Me heeft hem dronken gevoerd en daarna weggejaagd uit haar huis. Tegenwoordig gaat ” Laat Me ” laat slapen om mij in de gaten te houden.


  Maak melding

 2. Ik begin te vermoeden dat dit zelfmoordpogingen zijn. Het probleem is niet de drank, maar zit veel dieper. Ik denk dat een heleboel mensen het niet meer zien zitten in Suriname en opzettelijk dronken achter het stuur gaan zitten om er een eind aan te maken. Alleen laten zij hun nabestaanden meestal na met de begrafeniskosten daar deze mensen over het algemeen geen begrafenisverzekering hebben.
  Bouta als je beter had geregeerd hadden deze mensen het zeker veel beter gehad. Dank je wel voor jouw geweldig beleid de afgelopen 9 jaren. weg met jou.


  Maak melding

 3. Politiek neutraal@ ben je nu een volwassen vent of een kleuter je gedraag je als een kleuter grow up vind je het gek dat je failliet ben gegaan getroumatiseerde bewakertje.wat voor een leidinggevende moet je niet zijn geweest.


  Maak melding

 4. @laat Me. Door je reactie zie ik dat je echt een vrouw bent. Het is me gelukt om je uit de tent te lokken en je met emoties te laten reageren. Ik ben niet alleen een beveiliger, ik kan meer dan dat je denkt. Ik heb me verder ontwikkeld dan je denkt hier in Nederland. Ik zal je niet meer lastig vallen met m,n commentaren omdat ik respect voor je hebt als mens en als Surinamer. Aboeng Sisa? 🤝


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.