zaterdag, april 20, 2024
HomeNieuws uit SurinameVrachtwagen gekanteld op Oost-West verbinding in Suriname

Vrachtwagen gekanteld op Oost-West verbinding in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een verkeersongeval vanmiddag op de Oost-West verbinding in Suriname is een vrachtwagen gekanteld. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeluk rond 15.15u moet hebben plaats gevonden te Catharina Sophia ter hoogte van paal no. 417.

Bij het ongeval zou ook een paal van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) kapot zijn gegaan. Medewerkers van het bedrijf werden daarom opgeroepen om de schade te herstellen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Wat moet deze lichte vrachtwagen met een loodzware container??? Dit is vragen om problemen. Waarom moeten de vrachtwagen chauffeurs altijd zo hard rijden als wilde idioten.

    Sarie Torie.


    Maak melding
  2. Politiek neutraal@ in Nederland gebeuren er geen ongelukken daar gebeurt niks daar is alles koek en ei het is jou paradijs ga maar verder van je kou genieten met je deken bij de verwarming


    Maak melding
  3. @laat me, je bent een moeilijke vrouw hoor! Als je het niet meer ziet zitten spring niet van de bosje bevrijdingsbrug hoor. Omdat ik ondernemer ben kan ik borg voor je staan om een visum aan te vragen hier in Nederland. Je hebt geluk dat ik geen steuntrekker ben. Ik kan ook een plekje voor je regelen om te blijven in een lekker warme huis.😉👍


    Maak melding
  4. In Nederland gebeurde dit ook door de domme Poolse vrachtwagenchauffeurs, die bij het nemen van een afrit vergaten de cruise control uit te schakelen. JE moet je voorstelen wat er gebeurt: een afrit van 70 kom per uur nemen met een snelheid van 100 tot 120 km per uur. Omkukkelen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES