zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSurinaamse zangeres Conchita Berggraaf overleden

Surinaamse zangeres Conchita Berggraaf overleden

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende Surinaamse zangeres Conchita Berggraaf is vandaag plotseling overleden. Dat verneemt de redactie van Waterkant.net van vrienden en familie van Berggraaf, die het bericht via social media deelden.

Haar overlijden komt nog geen twee weken nadat haar zus Astra Berggraaf op 5 december jongstleden ook plotseling kwam te overlijden in Suriname. De zus wordt vanmiddag begraven te Marius Rust Paramaribo.

Gezegd wordt dat de 45-jarige Conchita bij het afscheid nemen van haar zus zou zijn overleden, maar dat is niet juist. Ze zou een dag eerder ziek opgenomen zijn in het ziekenhuis.

UPDATE: de familie Berggraaf heeft zojuist het droevig bericht bevestigd, dat Conchita Berggraaf na een kortstondig ziekbed is heengegaan op de leeftijd van 45 jaar.

“Berichten dat Conchita zou zijn overleden tijdens het afscheid nemen van haar zus Astra berusten niet op de waarheid. De familie begrijpt dat Conchita een graag geziene persoon was in de samenleving, echter mogen wij u vriendelijk verzoeken ons de gelegenheid te geven dit groot verdriet in alle rust te verwerken. De begrafenis van haar zus Astra Berggraaf vindt heden normaal voortgang” aldus de familie in een verklaring.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Condoleances aan de familie. Sterkte in deze droevige dagen. Ook aan heel Suriname en de Surinaamse zangwereld. Waterkant.Net a.u.b. BLOKKEN jullie die Oom Ludwig foe Abra Broki. Wankt hij zal weer met zijn politiek gespui reageren.


  Maak melding
 2. Fam
  Berggraaf
  Ik wens jullie allen veel kracht en Sterkte toe met het heengaan van De 2 geliefden van de Familie. Conchita onze Nachtegaal R.I.P. Het is zwaar en niet gemakkelijk.Maar ik zal jullie allen meenemen in Gebed.

  Masra Gado gie ding zieli wang Teego Rostoe.🙏🙏🙏🙏
  Fam.foe na Momentie Diesie Kraktie Kraktie Kraktie.❤❤❤


  Maak melding
 3. Zij was een zingende nachtegaal met een briljante stem, ik kon niet bevatten dat zij is overleden . Als AMS medestudente had ik een grote bewondering voor haar, we pestte elkaar grappende wijs en was altijd een heel positieve chick (geweest) . Tijdens de ontgroeningseerste jaar moeste ik haar op mijn schouder dragen van de ene doel lat tot de andere doel lat op de sosis.
  Verder was het een heel top periode op de AMS.
  Conchita, onze heer heeft je misschien te vroeg opgeroepen, maar hij zal wel zijn reden ervoor hebben. RIP meid , ik zal jouw liedjes altijd blijven naar luisten 😂 gek dat ik vorig jaar niet op bezoek was bij jou…


  Maak melding
 4. Gods wegen xojn soms ondoorgrondbaar.

  Eerst de Moeder, dan de zus en nu jij Conny wat kan een fam toch een familie band heel erg hecht zijn
  Heel veel sterkte conchita / CONNY jou music en stem zal altijd voort leven
  Ook de SURINAAMS gemeenschap heel veel sterkte


  Maak melding
 5. Bedenkelijkekwaliteit 01 20 december 2019 At 17:06
  Gods wegen xojn soms ondoorgrondbaar.

  “Eerst de Moeder, dan de zus en nu jij Conny wat kan een fam”

  Vind ik ook zeer merkwaardig. Heel vreemde tori…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES