Onhygiënische zaak te Latour onmiddellijk gesloten

19
Onhygiënische zaak te Latour onmiddellijk gesloten

Bestuursambtenaren van het ressort Latour in Suriname zijn maandagmorgen bij controle werkzaamheden op een onhygiënische zaak gestuit. De situatie was van dien aard dat de zaak onmiddelijk gesloten moest worden.

Op onderstaande foto’s, die Bic Paramaribo Zuidwest maandagmiddag publiceerde, is te zien welke situatie werd aangetroffen in deze zaak.

- Advertentie -

19 REACTIES

 1. Zolang men honger of trek hebben en lui zijn om te koken, zullen zulke zaken blijven bestaan. En zal elke dag een zaak worden afgesloten.
  Eet smakelijk en laat het je bekomen.


  Maak melding

 2. Je mag de naam van de zaak bekend maken hoor want zoveel restaurants zijn er niet op Latour.
  Een kwestie van aftrekken en optekenen je weet om welke zaak het gaat.


  Maak melding

 3. Zo zie je weer dat verplichte hygienische klassen voor werkers en eigdnaren nodig zijm om de gezondheid van d e klsnten te bschermen. Een welingelichte werknemer ksn weigeren in zo’n rotzooi te werken. De eigenaar weet dat hij een sluiting en boete riskeert
  De ambtenaren deden een goede job.


  Maak melding

 4. Politiek neutraal@ hoe weet jij wat de restaurants houders denken een helderziende ben je niet anders zou je kunnen zien dat je failliet zou gaan en verder praat je met een dikke dubbele tong je vind de Surinamers dom en lui maar je diekt wel in hun zaken en altijd maar negatief over ze praten en hoe goed Nederland is maar toch nog hier op WKN zitten lezen ga de telegraaf,het parool of de volkskrant lezen


  Maak melding

 5. Je hoeft alleen maar te kijken naar de omgeving waar het restaurant staat.
  Er zijn nog meer van ze daar.
  Je kan niet in de keuken zien.

  Begin te kijken hoe het sanitair van een restaurant eruit ziet,dan weet je hoe laat het is.
  Kook zoveel mogelijk thuis,al is het in een eenvoudige keuken no njan den rommel die den restaurant.


  Maak melding

 6. Tjakoem tjakoem. Ey a njan switi yere. Tjakoem tjakoem. Pot wan pkinso moro sowsu giem noh. Tjakoem tjakoem. Ey a njan e waka yere, lekker crunchy jongu. Tjakoem tjakoem. HEEEEEEEEEY! WAN KALAKKA DE IN MI NJAN! BRAAAAAK, BRAAAAAAK.


  Maak melding

 7. Er zijn zoveel werklozen in de omgeving waarom neemt de eigenaar ze niet om schoon de maken en onderhouden .

  Om te zien hoe gierig de eigenaars van de keukens zijn ,grote en dure auto rijden dat kunnen zij wel betalen .

  Ik zelf eet geen vlees al lang niet meer , 95% van de wereld bevolking eet nog vlees .


  Maak melding

 8. @Laat me. Als het over rovers gaat ben je nergens te vinden. Ik diek hier op waterkant omdat Suriname mijn geboorte land is en vind het triest te zien hoe alles achteruit gaat. Hier in Nederland is er orde en is niet zo een gaos waar je nu woont. Kijk jij maar hoe jij gaat overleven daar in de jungle met die vieze restaurant. Krakti siesa!


  Maak melding

 9. Suriname en Holland zijn alleen een paradijs voor de bovenwereld elite en onderwereld, profiteurs, witte boord criminelen, oplichters en motjos…

  1% van de wereld heeft meer dan 1 miljoen usd heeft meer dan 45 % van rijkdom van de wereld. Mensen met minder dan 10 duizend usd maken 64% deel uit van de wereld bevolking en bezitten minder dan 2% van wereld rijkdom.

  Dus NERGENS is er een eerlijke verdeling…


  Maak melding

 10. De restauranthouder krijgt de gelegenheid zich te rehabiliteren. Vandaar dat men meestal geen namen noemt. Het is per slot van rekening zijn werk.
  Sommigen nemen het niet al te nauw met de hygiëne. Maar eenmaal gepakt schijten ze een buffel. Ze zullen nu gedwongen de financiën moeten besteden aan het opkalefateren van de keuken. Zo langzamerhand moet het toch tot hen doordringen dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de controleurs langskomen. En de zaak gaat niet open zolang alles niet op orde is. Men lijdt dus verlies. Los daarvan, naam of geen naam, de plaatselijke bewoners weten precies welk restaurant het is. De kans bestaat dat ondanks de houder zijn keuken nu wel op orde heeft, men toch een grote boog om hem heen maakt. Al met al moeten de houders toch wel verder denken dan hun neus lang is. En dan hebben we het niet eens gehad over het gezondheidsaspect.


  Maak melding

 11. Met alleen een tijdelijke sluiting kom je er niet . Dat is water naar zee dragen. Permanent sluiten is de enige optie dan ben ik ervan overtuigd dat de rest ook zal volgen in het creëren van een hygiënische situatie in hun establishment zoals het hoort


  Maak melding

 12. In Nederland kun je zo online de geschiedenis van een restaurant bekijken. Volledig transparant. Het is aan jou de keus of je daar nog wilt gaan eten. Wat is er mis mee om dat ook hierin Su te doen. Heeft ook een afschrikwekkende werking.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.