Betalen van elektriciteits- en gasrekening nu ook mogelijk bij SWM Aqua Dienstencentrum

8
SWM Aqua dienstencentrum

Sinds gisteren is het ook mogelijk om elektriciteits- en gasrekening te betalen bij het SWM Aqua Dienstencentrum (Oud Surpostgebouw) aan de Heliotropestraat.

De Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) is met de N.V. Energie Bedrijven Suriname (EBS) een samenwerking aangegaan om de dienstverlening dichterbij de gemeenschap te brengen

De waterleidingmaatschappij laat weten dat binnenkort het betalen van elektriciteits- en gasrekening ook mogelijk zal zijn bij SWM te Moengo.

Agua Dienstencentrum heeft ruime openingstijden, namelijk van maandag tot en met vrijdag van 07.15 tot 18.00u en zaterdag van 08.00 tot 14.00u. Zondag is het dienstencentrum gesloten.

- Advertentie -

8 REACTIES

 1. Anno 2019 moeten rekeningen via internet bankieren betaald kunnen worden. Dit is dus de Dubai van Misikaba en consorten. Noemen ze dit ontwikkeling ?


  Maak melding

 2. @Koos,

  Het enige wat die brulaap van Missikaba kan, is onzin uitkramen door te schreeuwen op het podium, denkende met zijn geschreeuw indruk te maken, meneer Dubai, heet na ruim 9 jaar meneer Haiti.


  Maak melding

 3. Ik weet niet waar koos en manu het over hebben maar ik betaal mijn rekening via de bank maar je heb mensen die het bij de kantoren betaald maar niet een ieder heeft een bank rekening in su maar ja deze twee moet wat te lullen hebben zielige men ga een hobby zoeken of zo


  Maak melding

 4. Koos 17 december 2019 At 08:29
  “Anno 2019 moeten rekeningen via internet bankieren betaald kunnen worden.”

  Niet elke bank heeft optie voor internetbanking. En veel mensen hebben uit wantrouwen geen rekening, neem ze niet kwalijk want er zitten grote fufurumangs in die organisaties…
  Heel veel arbeiders willen ook geen rekening, ze willen liever cash, gewoonte…


  Maak melding

 5. Hallo Manu

  Iedere burger moet in het bezig zijn van een bankrekening en de overheid moet verplichten alle betalingen via de bank te doen. Zo hou je grip op geldstromen. Helaas begrijpen sommige forummers op wkn dat niet.

  Inmiddels slaat de paniek toe in de paarse kamp. Volgens Bouterse is het een strijd tegen het neokolonialisme. Ook het vonnis zou onderdeel zijn van een scenario, dat samen met de bakra basi in elkaar is gezet. Een ander scenario was ook om het staatsbezoek aan China te gebruiken en een vonnis uit te spreken. Terwijl hij met zijn team in het Aziatische land aanwezig was, hebben zij de boodschap van het vonnis gekregen. Ondanks dit scenario was het bezoek aan China volgens Bouterse geweldig niet wetende dat hij de Chinezen met de veroordeling in een lastig parket heeft gebracht. Zoals ik het zie is de paniek compleet bij de NDP. Geruchten gaan dat de NDP zo snel mogelijk een Constitutioneel Hof willen installeren om de amnestie te bekrachten en Bouterse op de kieslijst te krijgen. Laat Bouterse nu ook gaan over de benoemingen binnen het hof.
  Krankzinnig.


  Maak melding

 6. Als je hebt gewerkt bij een Surinaamse bank dan zal je anders praten. Heel veel processen zijn nog langdradig en ouderwets…

  Bovendien moeten hardwerkende Surinamers die gaan storten elke cent verantwoorden. Die bigi dagu’s hoeven dat niet…
  Voor valuta opkoop staan zij niet in de rij en EISEN dat ze willen kopen, wanneer de manager niet instemd, word de directie ingeschakeld.

  En nog tal van ongeregeldheden die binnen de banken gebeuren, ze proberen het binnenshuis te houden, maar mensen zijn niet gek. Die medewerkers krijgen niet zomaar op staande voet ontslag of moeten verplicht ontslag nemen…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.