Wayne Telgt legt functies neer vanwege strafrechtelijk onderzoek

42
Wayne Telgt legt funkties neer vanwege strafrechtelijk onderzoek

NPS’er Wayne Telgt heeft dit weekend per direct zijn functies binnen het hoofdbestuur en andere commissies en structuren van de NPS neerlegd. Dat heeft zijn advocaat Benito Pick medegedeeld aan de voorzitter van de NPS, Gregory Rusland. Aanleiding hiervoor is het lopende strafrechtelijk onderzoek tegen hem.

Telgt, hoofdbestuurslid van de Nationale Partij Suriname (NPS), werd vrijdag in verzekering gesteld in verband met een zedendelict. Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd zou een 16-jarige aangifte tegen hem gedaan. Andere media melden dat het gaat om een dochter van een politieagente.

De NPS had eerder bekend gemaakt dat de traditie binnen de partij is, dat zij de rechtsstaat respecteert en dat wet en recht voor een ieder in onze samenleving moeten gelden. De autoriteiten dienen de ruimte te hebben om in alle rust en op verantwoorde manier hun werkzaamheden uit te voeren volgens de NPS.

De NPS zegt in een uitgegeven persbericht meet te leven met allen die door deze moeilijke periode heengaan en rekent op een rechtvaardig resultaat in deze.

- Advertentie -

42 REACTIES

 1. Zo hoort het ook: Als Wayne Telgt zich heeft schuldig gemaakt aan enig strafbaar moet hij de consequenties van zijn handelen ondergaan.

  Niemand staat boven de Wet.


  Maak melding

 2. Goedezaak en ja de man en de partij hebben respect voor de rechtstaat. De NDP kan daar een voorbeeld aan nemen. Bouterse die voor meervoudig moord is veroordeeld weigert zijn ambt op te geven. Te walgelijk voor woorden.


  Maak melding

 3. Omdat hij weer dat het de waarheid is trekt hij zich gelijk terug. altijd een grote bek maar zelf een smeerlap. je lijkt siegfried Gills wel. Die hft zelf zijn jonge pleegdochter genomen.
  Ga maar lekker je kerst daar doorbrengen. Kon je met je grote bek geen vrouw vinden??
  Nps hft alleen taaie kippen.
  Lig niet op je buik in de cel. Lig op je rug wil je later lopen. Kijk of je mensen vr nps daar kan vinden.
  Na je gevangenis kan je naar Strei


  Maak melding

 4. NDP partij van leugenaars,en lafaards!! Al die Hindoestanen die overgelopen zijn zijn huichelaars. Die soorten kon je ook vinden in India toen grote groep vechten voor onafhankelijke van het land.zelf in het tijd van Mongolen die kon makkelijker India bezetten dank zij die groep zelf gaven ze eigen dochter aan die Mongolen om beter van te worden…heb geen woorden voor zulke figuren.


  Maak melding

 5. Het was wel Bhagwandas die de dec moorden hft geoleegd. Iedereen weet dat
  , ook nederland. Vandaar dat de stukken voor 60 jaar op slot zijn. Waarom eisen jullie dat niet op?? Nee want we leven van nl steun.
  Nederland was de man due geld faf. Eerst aan Bouterse enblater wilden ze Bouterse uitschakelen dus kreeg Brunswijk geld door tussen komst van Somohardjo. Ze vergaten wel dat Brunsie onder Bouterse hft gediend. Hij hft altujd respect voor Bouterse.


  Maak melding

 6. Prima hij legt zijn functie neer agv zeden delict en het onderzoek loopt, MAAR een moordenaar die 20 jaar AL is veroordeeld: hoe zit dat ermee ? Gaat hij zijn functie nog neerleggen als president? NEE , hij gaat door zijn straf te borduren tot dat hij de pijp uit vliegt . Dus als Bouterse de bak niet ingaat dan is Telgt ook ongeschonden!!! Logica!!!!


  Maak melding

 7. Het holle-vaten-kanon van de NPS, de ster van ” The talk” op Apintie, de man met het vogeltje Titie. Titie die hem van alle informatie kon voorzien zodat hij smakkelijk kon roddelen en liegen over president Bouterse en de NDP. Het kanon van de NPS is met één enkele voltreffer tot zwijgen gebracht.


  Maak melding

 8. Wayne je hebt principe. Alleen en enkel om het feit dat je als een verdachte wordt aangemerkt(let wel VERDACHTE EN NIET EEN VEROORDEELDE VERDACHTE) heb je alle functies neergelegd. Er zijn velen in de samenleving die een voorbeeld aan jou zou kunnen nemen. Er lopen zoveel figuren in Suriname rond met een publieke functie die zelfs reeds veroordeeld zijn geworden zowel hier te lande als in het buitenland en nog van de hoogste daken schreeuwen dat het een politiek stunt is. In ieder geval zijn vele surinamerd trots op je. Of je het strafbaar feit gepleegd hebt laat ik in het midden. Dat gaat door het onderzoek al dan niet worden bewezen.


  Maak melding

 9. Hij legt tenminste zijn functie neer. Er is een President die nog onbeschaamd op de stoel blijft zitten terwijl hij 20 jaar aan zijn broek heeft hangen.


  Maak melding

 10. Goed gedaan Telgt.
  Laat de politie de zaak onderzoeken .
  En intussen hebben we een van moord veroordeelde lijder met
  cetabever lijm geplakt aan zijn kont en die denkt boven de wet te staan.


  Maak melding

 11. Robbie
  insunueer je nou dat hij in een val gelokt is, keihard erin getrapt is, door de aanhangers van Bouterse?
  Bah, wat ben je walgelijk.
  Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig


  Maak melding

 12. Sommige van jullie zijn echt zielig. Complimenten geven dat ie zijn functies neerlegt zodat er een vergelijk met Bouterse getrokken kan worden. Wat zou die anders moeten doen!? Vanuit Santa Boma sturing moeten geven aan de partij?
  Het is niet de eerste keer dat Wayne Telgt zich schuldig maakt aan dit soort ongewenste intimiteiten. Hij waande zich als “bekende” Surinamer onaantastbaar en dacht ook hiermee weg te kunnen komen. Telgt werd hoogmoedig en dat is een van de karaktereigenschappen van de duivel. Ik wens niemand slechte dingen toe maar iedereen krijgt wat hem toekomt. Als dit ’t is is dit ’t Telgt en nu niet gaan huilen als een baby want ondanks je bestuursfunctie bij de NPS heb je er toch voor gekozen dit risico te nemen. Hoogmoed komt voor de val!


  Maak melding

 13. Wat een stelletje pedofielen. Eerst de mooie man op tv en radio uithangen en daarna kleine meisjes onzedelijk betasten..vuile peuk.. ga lekker brommen en jouw partij, die al niks was , mag lekker gaan rusten..ook bobo Greg.


  Maak melding

 14. @robG,
  Die laffe baas van jou, durft dit niet. Terwijl het onderzoek loopt, de functies neerleggen. Bouta is veroordeeld, en jij beschermt hem. Ik weet niet wie erger is, jij of baas b.


  Maak melding

 15. Voorbeeldige pedofile man die bij de groene partij hoorde en nu is hij gevallen als een baksteen, KARMA KARMA!!!
  Alleen maar schande voor de groenen en nu likken ze hun wonden.
  Wat zullen ze voor rancune in de ring gooien na het decemberproces.
  Ik was een kind toen nps een alleenheerser was nu zijn ze😭💩
  Telkens weer de decembermoorden erbij halen voor de verkiezingen de mensen zijn het zat om dit te horen.
  Ze willen huizen, percelen enz geen 💩praatjes.

  De blanke kolonisten hebben wrede dingen gedaan met de creolen, Hindoestanen van deze bevolkingsgroep ligt nog een massagraf op commewijne wanneer worden ze opgegraven????? Klak erover. vhp en nps doe wat en verloochent je land niet hielenlikkers.


  Maak melding

 16. Kondremangs
  Ineens komen allerlei pro DiDiBri figuren uit hun rattenholen en hun gif proberen te spuien. ….
  Dit is het BESTE wat Wayne Telgt kon doen. ..ALS hij schuldig is. ….moet hij zijn straf ondergaan zoals het hoort in een RECHTSTAAT. …..hij is NOG verdachte …In tegenstelling tot EEN VEROORDEELDE MOORDENAAR EN DRUGSDEALER DIE UIT ALLE MACHT PROBEERT ZIJN STRAF TE ONTLOPEN EN ZIJN ER NOG EEN PAAR GEDROGEERDE SEKTE LEDEN DIE VOOR HEM WILLEN STERVEN. ……DE VERKRACHTER VAN SURINAME VANAF 1980…….1 van de sekteleden probeert bakkie ALLEEN de schuld te geven. …..DE VRAAG LUIDT. ..WAAR WAS JIJ OP 8 DECEMBER 1982 EN OP 29 NOVEMBER 1986? ????
  JA. …IK VERGELIJK ALLES MET DE SLACHTER VAN BASTION VEERE. ..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 17. Het is netjes van Telgt dat hij zelf z’n functies voorlopig neerlegt zolang het onderzoek loopt. Dat toont aan dat hij principes heeft. Die criminele opperrat bouta kan daar wat van leren want hij is veroordeelt wegens meervoudige MOORDEN en grootschalige DRUGSSMOKKEL maar hij blijft gewoon aanzitten zet SU daarmee internationaal te schande.

  Zolang niet naar voren komt wat het BEWIJS precies is tegen Telgt sluit ik een valse aangifte in het kader van een paars scenario om een populaire NPSer en de NPS te beschadigen NIET uit. Het is bekend dat de ndp zich bedient van lage en smerige tactieken als liegen, manipulatie, omkoperij, het onterecht bekladden en zwartmaken van politieke tegenstanders en het verspreiden van fake nieuws. Een valse aangifte indienen is zo gedaan.

  Het kan best zo zijn dat dat meisje daartoe betaald of aangezet is geworden door de ndp. Ik sluit dat scenario voorlopig niet uit en gelet op de reacties v.d. paarse rioolratten lijkt het daar sterk op.


  Maak melding

 18. @ RobG

  “Het kanon van de NPS is met één enkele voltreffer tot zwijgen gebracht.”

  U insinueert hier nog al wat.
  Allereerst dat Telgt een bepalende rol zou spelen binnen de NPS. Hoe kan u weten welke rol en welk gewicht aan de rol gegeven moet worden en of die rol wel of niet overgenomen kan worden.

  Ten tweede geeft u aan dat hij in een honey trap gestapt is. Ofwel dat de NDP meisjes/vrouwen misbruikt voor vieze doelen. Wat is erger:
  1>> Zo geil zijn dat je niet meer na denkt.
  2>> Vrouwen/Meisjes inzetten als lokmiddel.

  Het eerste is drift het tweede is respectloos voor de vrouwen/meisjes.


  Maak melding

 19. Zie de reacties van die front hypocrieten. Bij die zoon van Samsodien die ten onrechte was beschuldigd waren de reacties anders. Die zoon is nu allang vrij, maar moest hangen, hij was een pedofiel die de doodstraf verdiende. Nu het de pedofiel en nps viezerik telgt betreft heeft hij principe beweert een zwakzinnige, je leest het goed, die pedofiel heeft principe. Het onderzoek moet uitwijzen ..,.., het arme schaap is een ndp sletje beweerd een andere halvegare. En zo kennen we de fronters en vhp’ers als walgelijke dieren.


  Maak melding

 20. By the way, alleen geestelijke zieken kunnen deze zaak van een pedofiel vergelijken met de politieke rechtszaak tegen de President Bouterse.

  In de zaak 8 dec. was het Bouterse of de gevallenen, want zo onschuldig ware deze 15 niet. Sommige hadden waren zelfs betrokken bij verijdelde coupplannen, andere hadden als minister gediend onder de zelfde Bouterse. Het volk van Suriname is niet gek.


  Maak melding

 21. @Robert,

  In jouw schrijven zeg jij dat het de veroordeelde Drugscrimineel was of de gevallenen.

  De gevallenen waren al in handen van jouw criminele Messias: Ze waren al GEARRESTEERD: Ik ga even met jou mee: Stel dat ze coup plannen aan het beramen waren dan was het de taak geweest van jouw criminele MESSIAS om ze voir het gerecht te slepen.

  Let wel Robert: Rambocus en Sheombar zijn uit hun cel gehaald om gefusilleerd te worden.

  Voor jou een opfrisser: In oorlog is het verboden om een krijgsgevangene te martelen of vermoorden.

  Wie zich hier schuldig aan maakt, komt voor het Oorlogstribunaal.

  Jij wil koste wat kost jouw Criminele MESSIAS verdedigen.

  Dit valt niet te verdedigen vriend. Daarom vallen deze moorden onder MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID. (CONVENTIE VAN GENÈVE)


  Maak melding

 22. Henry bevestigd overduidelijk mijn bewering dat de meeste hier op waterkant.net zwakzinnig zijn.

  Misdaden tegen de menselijkheid beweert de clown Henry met zijn droge poepe ogen.

  Die arme ziel weet dus niet eens wat de aanklacht in deze rechtszaak is? Hij maakt het nog erger om te verwijzen naar oorlog en oorlogstribunaal. Als je toch daarnaar wil verwijzen tijdens de binnenlandse oorlog zijn gevangenen gedood en zelfs verbrand door het junglecommando, ze zijn niet voor een oorlogstribunaal verschenen maar hebben amnestie gehad.

  De 8 dec. Gevallenen zijn niet tijdens een oorlog gedood, er was geen oorlog, daarom spreekt men van politieke doden.

  Jullie fronters proberen op alle manieren de geschiedenis te herschrijven maar dat zal niet lukken, daar zijn jullie veels te dom voor.


  Maak melding

 23. @Robert

  De 15 vermoorde mannen waren niet bezig met coupplannen. hun intellect was DB de baas.De intelligentsia worden altijd opgejaagd,verjaagd of vermoord door machthebbers. .


  Maak melding

 24. Waarom treedt Bouterse niet af. Er is toch ook een filmpje van hem waar hij seksuele/ paringsdansjes maakt met een minderjarige. Deze pedofiel hoort ook de eer aan zichzelf te houden en af te treden. NDP na wang bigie lee. Schaamteloos en vernietigende aanhangers die net zo erg zijn als Bouta. Er zitten zoveel in de regering, die ook niet met hun vieze poten kunnen afblijven van jonge vrouwen. Gaan met ze naar bed in ruil voor een baan. Stelletje ongeschoolde smeerlappen. Hoeveel buiten vrouwen hebben de ndp’ers wel niet???? Zullen wij ook hierover een boekje gaan opendoen???? Hopelijk melden deze dames zich alsnog.

  Sarie Torie


  Maak melding

 25. Arme Robert,

  De moorden op de 15 slachtoffers vallen onder de categorie Misdaden tegen de menselijkheid vandaar dat de zogenaamde amnestie die jouw MESSIAS tevoorschijn wilde halen werd afgewezen vriend.

  Jullie MOORDENAAR’S LOVERS plegen zelfs een MOORD voor deze MOORDENAAR.

  Ik kom tot de conclusie dat jullie IDIOTEN zijn.

  Wat ik zeg is dat je een weerloze gevangene niet mag martelen of vermoorden. Zelfs in een oorlogssituatie is dat niet toegestaan.

  Door jouw blinde liefde voor een MOORDENAAR zal dit niet tot jou doordringen arme Robert.


  Maak melding

 26. Kondremangs
  Een vraag aan robert…..waar was jij op 25 februari 1980. ….11 maart 1982. …8 december 1982 en op 29 november 1986? Ik hoop dat je eerlijk antwoord geeft. ….dan zal ik ook eerlijk antwoord geven op de REALITEIT van de situatie in mijn land suriname. ….
  O ja. ..enne graag bewijzen van coupplannen en bewijzen van. .op de vlucht neergeschoten. …..Anders tja. …VOOR EEUWIG SLECHT NIEUWS VOOR JE LIJDER. ….O SORRY. .VEROORDEELDE
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 27. @Arme Robert,

  Ik vergat jou een vraag te stellen: Waarom heeft jouw Moorddadige MESSIAS de gevallenen niet voor de rechter gebracht toen gebleken was dat ze met een zogenaamde coup bezigd waren???

  Ik zal jou gelijk het antwoord geven: Hij heeft voor God gespeeld. Hij besliste tussen leven en dood op dat moment.

  NU HEEFT HIJ LIEDEN ZOALS JIJ NODIG TO SAVE HIS ASS.

  JOUW ARMZALIG LEVEN ZOU JE ZO AAN HEM GEVEN.

  DAAROM BEN JE IN MIJN OGEN EEN IDIOOT.


  Maak melding

 28. @Robert,

  De 8 dec. Gevallenen zijn niet tijdens een oorlog gedood, er was geen oorlog, daarom spreekt men van politieke doden.

  =============================

  Bouterse beweerde dat de 15 kondremangs hem probeerde te vermoorden. Het was Bouterse of deze 15 mensen. Deze afrekening was dus persoonlijk. Of je president spreekt zich zelf weer eens tegen.

  Dan is het politiek, dan zit Nederland of Amerika achter. De krijgsraad deugd dan weer niet. Te zielig voor woorden.


  Maak melding

 29. @jojo,
  Er is zoveel interne ruis bij u en de uwen aanwezig waardoor mijn bericht door u en de uwen heel anders wordt opgevat/uitgelegd. Ik heb nooit het idee geopperd en ik heb nooit enigzins gesuggereerd dat Telg in een honey trap is gestapt. Nee hoor…! Uit eigener beweging is ‘ een pussy ‘ voor hem een trap geworden. Hij heeft met vuur gespeeld door met een minderjarige intiem contact te bedrijven. Dat is hem fataal geworden. Telg is een echte kneus omdat hij heeft geblunderd in bed. Dit verwacht je niet van een ” grootbepraakte ” man die ook media-geil is. Hier is ook helemaal geen sprake van een complottheorie. Als er een filmpje over Telg met het kind uit het niets zou opduiken, dan zou ik vermoeden dat het trap is geweest. De voltreffer is zijn eigen stommiteit geweest. Hij heeft zich verkeken omdat hij zijn enige mannelijke erogene zone boven het verstand heeft geplaatst.

  @henry,

  Jij mist bewust historische vaardigheden om een goed oordeel te kunnen geven over de december gebeurtenissen. Er is in jouw hersenen een kunstmatig gecreëerde blinde vlek waardoor je denkt dat de gebeurtenissen op een vrolijke nationale feestdag hebben plaatsgevonden. Niets is minder waar. Er was een heel scenario klaar om een coup te plegen waarbij Bouterse en anderen gedood zouden worden.


  Maak melding

 30. @ RoBG

  ” met één enkele voltreffer tot zwijgen gebracht”

  Indien er een voltreffer is ontstaan is er gericht geschoten / aangevallen door iemand, beste RobG
  Normaal schieten vrienden niet op iemand om voltreffers te scoren. Dat doen tegenstanders die er belang bij hebben een tegenstander uit te schakkelen.

  legt u eens uit hoe dit anders uitgelegd kan worden. RobG u maakt freudiaanse versprekingen of begrijpt niet wat u schrijft.


  Maak melding

 31. LAUWPIE ALIAS ROBG,

  JE HOOFD ZIT IN HET ACHTERWERK VAN JOUW GELIEFDE MOORDENAAR.

  JE PRAAT ALLES GOED VAN DEZE MOORDENAAR.

  JIJ PRETENDEERT AFGESTUDEERD ECONOOM TE ZIJN AAN DE RUG (Rijks Universiteit Groningen).

  Je werkt op mijn lachspieren: Je bent De Clown hier op Waterkant.


  Maak melding

 32. mul 17 december 2019 At 02:16

  @ RobG ……” Zij van de oppositie gaan Wayne Telg hard laten vallen als de beschuldig over zedenmisdrijf/pedofilie welmkloppen.”
  ******************************************************
  Een grotere IDIOOT is op planeet aarde nergens te vinden …. alleen bij de NDP … in de persoon van het Mislukt Product van de Spinazie Universiteit … RobG.

  De oppositie laat haar mensen niet vallen. Als iemand van de oppositie in de fout is gegaan dan worden de nodige maatregelen genomen. Als W. Telgt een sex-misdrijf heeft gepleegd dan wordt hij via het Recht gecorrigeerd.

  De Bermpartij is een Huis van Bewaring voor Moordenaars, Dieven, Fraudeurs en Verkrachters { fufuru Neede… is bewezen en veroordeeld }.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.