vrijdag, juni 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSlippers en speelgoed buitgemaakt bij winkeloverval door jeugdigen

Slippers en speelgoed buitgemaakt bij winkeloverval door jeugdigen

-

Does Travel - naar Suriname

Vier jongens hebben zaterdag bij een overval in een winkel aan de Martin Luther Kingweg in Suriname slippers en speelgoed buitgemaakt.

De redactie van Waterkant verneemt dat de jeugdige rovers de zaak binnenstapten en meteen enkele slippers en speelgoed pakten. Vervolgens renden zijn dwars door iedereen uit de winkel.

De winkelier rende na het voorval achter de jeugdigen. Een van de jongens keerde om en haalde een mes tevoorschijn. Daarmee bedreigde hij vanuit een afstand de winkelier.

De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. In de directe omgeving zijn de verdachten niet aangetroffen. Er wordt gewerkt aan hun opsporing en aanhouding.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Surinamers met een van moord veroordeelde crimineel als lijder verwacht je toch niet iets beter?
  Een crimineel kan nooit een voorbeeldfiguur zijn.
  Stem bouta weg.Hij hoort in santo boma thuis.


  Maak melding
 2. Moet weer die creolen zyn die niks hebbn om te eten.want die pakket vn bouta gaat maar 1week hahaha.ik vind dat alle winkeliers een fucking wapen moeten hebbn en by dit soort geval direkt hun mpp dood schieten.al s t jeugd.want vandaag is het slipper morgen is t halsketting overmorgen brekn ze j mpp huis bine en als j niet oppas word j ook vermoord.ik zeg het altyd de dag dat k zulke mpp dieven in myn huis kryg en als k de gelegenheid hb ik schiet ze morsdood en ik gooi ze langs de straat..is wel erg dat de jeugd dit doet maar ja zyn die koulo ouders die neukn met 10mane en makn met elk kindren maar verzorgn kunne ze niet dan kryg j dit soort rotsoi.en sorry om te zeggn dit komt meer voor by de creolen.tog gn hun ogen niet open.nai lek law meki tjieng lek krabieta.


  Maak melding
 3. Ja als je president ook zo vandoor gaat met je geld, veroordeeld wordt voor moord en jullie hem niets kunnen doen. Wat verwacht je van de gemeenschap LOL


  Maak melding
 4. Zelf de kleine zwarte rioolratten gaan stelen. Waar zijn hun ouders??? Geen toezicht. Born to steal. Klein en al een grote last in de gemeenschap. Messentrekker?? Zo vader zo zoon.


  Maak melding
 5. nieuwste LETTERLIJK wereldwijd ( miljarden views ) nieuws ? : Slippers en speelgoed buitgemaakt bij winkeloverval door jeugdigen… dus alles ” kan ” echt in SU ???.. hoop dat niemand dit wou voor SU… zoo jammer


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES