Gewapende rovers slaan muur magazijn kapot om vuurwerk te stelen

8
Gewapende rovers slaan muur magazijn kapot om vuurwerk te stelen

Een groep gewapende rovers heeft vannacht geprobeerd om vuurwerk te stelen, welk was opgeslagen in een magazijn aan de de Nieuwweergevondenweg in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om acht rovers, die de muur van het magazijn met een moker kapot hebben geslagen.

De melding van diefstal kwam maandagochtend 16 december omstreeks 02.00u binnen bij de Surinaamse politie. Ter plaatse aangekomen werd de wachter aangetroffen, die gekneveld was achter gelaten. Hij verklaarde dat hij zich op het werk bevond, toen hij werd aangevallen door de acht mannen.

Twee rovers waren gewapend met een fiveshooter jachtgeweer en één met een dolkmes. De bewaker werd gelijk vastgebonden. Van hem werd een geldbedrag groot SRD 150 en een mobiele telefoon weggenomen, meldt een woordvoerder van de politie aan Waterkant.

De rovers sloegen hierna de muur van het magazijn met een moker kapot, om bij de grote hoeveelheid opgeslagen vuurwerk te komen. Het lukte hen om maar liefst 12 dozen vuurwerk uit het magazijn te halen, welke klaar werden gezet om mee te nemen.

Terwijl de daders bezig waren arriveerde de politie ter plaatse. Bij het zien van de agenten kozen de rovers snel het hazenpad. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek.

- Advertentie -

8 REACTIES

 1. He he!!!uit 8 koulo rovers heeft de politie nieteens 1kunne schieten????laten ze wapen maar inleveren.gelukig dat ik niet in de corps bn gegaan.zou niet lang leven maar zou 100% een 20 30stuks djoekas opruimen!!!


  Maak melding

 2. @Oom Ludwig foe Abra Broki Zeker familie van je. Daar je steeds weet wie wel en geen NDP’er is. Deng abra a broki fu NPS go na NDP. Deng fufuru na NPS en e go doro nanga a gedrag dat in NDP.


  Maak melding

 3. Het is mogelijk dat deze 8 zichzelf wilden opblazen met vuurwerk. Laat ze lekker hun gang gaan. Opgeruimd staat netjes.
  Waren er geen camera’s en alarmsystemen aanwezig? Dan is dit grove nalatigheid van dit bedrijf.
  Fijn te horen dat de bewaker nog in leven is. Traumatiserend is dit. Hopelijk worden deze rovers gevonden en als troostprijs een grote pagara in hun anus en afvuren die hap.
  Ze leren het dan meteen af. Deze rioolratten leren het nooit. Ga toch werken voor je geld, maar stelen van anderen is in hun ogen veel beter.


  Maak melding

 4. Konden ze die hele loods niet gewoon opblazen. Al dat oorverdovend geweld niet goed voor ons senioren ook kleine kinderen en huisdieren. En die rook overlast.


  Maak melding

 5. Zelfs geen geld om vuurwerk te kopen maar toch op pad gaan om vuurwerk te stelen.
  Je moet wel behoorlijk verlegen zitten om met het zweet van anderen plezier te maken.
  Sari torie.
  Soet deng nanga kot loto


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.