Bromfietser overleden na aanrijding, veroorzaker doorgereden

3
Bromfietser overleden na aanrijding, veroorzaker doorgereden

Opnieuw is een veroorzaker van een aanrijding, doorgereden zonder zich te bekommeren om het slachtoffer. Zondagmorgen rond 04.30u werd een bromfietser nabij het Revoplein van achter aangereden, door een voertuig dat met hoge snelheid kwam aangereden, schrijft Starnieuws vandaag.

De bromfietser zou daarbij enkele meters zijn meegesleurd. De bestuurder van het voertuig reed na het ongeval gewoon verder, zonder zich te bekommeren om het slachtoffer. Tot nu toe ontbreekt elk spoor van de bestuurder en het voertuig, aldus de nieuwssite.

Het slachtoffer werd in kritische toestand per ambulance vervoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). Hij was niet aanspreekbaar. Later op de dag overleed hij aan het opgelopen letsels.

Zondagmiddag kwam nog een bromfietser te overlijden aan de Franchepanestraat. Deze werd aangereden door de bestuurder van een autobusje, waarvan gezegd wordt dat die aan het bellen was tijdens het rijden:

- Advertentie -

3 REACTIES

  1. Strekte aan de nabestaanden. Waarom kan deze “Mofo Jari” een groot aantal van de Politieke Rovers niet meenemen? Of zijn ze zo slecht en verrot dat de duivel ze ook niet wil hebben? Want God wil ze allang niet meer?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.