Brandweer uitgerukt na brandmelding bij restaurant Lucky Twins

0
Brandweer uitgerukt na brandmelding bij restaurant Lucky Twins

Het Korps Brandweer Suriname is vanavond rond 19.00u uitgerukt, na een brandmelding bij een restaurant in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een brandmelding bij het bekende restaurant Lucky Twins gevestigd aan de Riekelaan.

Meerdere personen deden melding van het voorval bij het Command Center, die de brandweer inschakelde. Naast de Surinaamse brandweer kwamen ook medewerkers van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) ter plekke.

Volgens de eerste berichten waren er meerdere mensen aan het eten toen een beginnende brand buiten bij de zekeringkast ontstond. Deze zou vermoedelijk zijn ontstaan door kortsluiting en was heel snel onder controle.

De oorzaak is nog niet officieel bevestigd dus later meer…

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.