Lexus slaat meerdere keren over de kop en raakt zwaar beschadigd

16
Lexus slaat meerdere keren over de kop en raakt zwaar beschadigd

Dit is over van een Lexus die vannacht zwaar beschadigd raakte bij een verkeersongeval aan de Martin Luther Kingweg in Suriname. De redactie van Waterkant verneemt dat het voertuig daarbij enkele keren over de kop ging.

Het eenzijdig ongeval gebeurde rond 03.00u in de ochtend ter hoogte van de Houttuinweg. De bestuurder zou tegen stenen blokken zijn aangereden die langs de weg waren gezet voor een winkelpand.

De automobilist raakte daarbij zwaargewond en moest per ambulance afgevoerd worden naar de Spoed Eisende Hulp van het ziekenhuis. De Surinaamse politie was ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

Deze week was er ook al een verkeersongeval aan de Anton Dragtenweg waarbij een auto meerdere keren over de kop sloeg. De 19-jarige bestuurster overleefde dat ongeluk niet.

Lexus slaat meerdere keren over de kop en raakt zwaar beschadigd


16 REACTIES

 1. Die jonge boys en jonge meidens zijn echt bakroe voor deze type auto’s. Die wagen is zo laag, ze kunnen niet eens normaal, over een drempel of verhoging. De jeugd van tegenwoordig alles doen ze alleen maar fu sma ai. Investeer dat ka geld in een goede opleiding un don kaw unu.


  Maak melding

 2. De Surinaams Identiteit

  Djompo Sdong In Waggie Haar Doro Tapu Gi Gas..

  Bij wij Surinamers Staat Gas geven centraal tijdens het auto rijden.. Tra plan no dih


  Maak melding

 3. Wereldwijd vallen de meeste verkeersdoden doden door enkelvoudige verkeersongevallen, door gebrekkig vaardigheid om een auto te besturen, drank, geestverruimende middelen, leeftijd of gewoon asociaal gedrag.

  Ik begrijp niet dat dit ieder keer in het nieuws komt. Zegt niet zoveel over de verkeersveiligheid in Suriname als je deze enkelvoudige verkeersongevallen buiten beschouwing laat. Deze idioten zullen er altijd zijn.


  Maak melding

 4. 🙄🏴 ik zal de vlag uithangen, als ze als een idioot blijven rijden, dit is niet nieuwswaardig, ze willen alleen maar in de krant, lekker belangrijk.👎


  Maak melding

 5. Alle Radio stations geven nooit verkeer voorlichting, alleen hebben het de over Politiek en muziek .

  Tien jaren NDP zijn er 700 verkeer doden en mensen die gewond zijn en nooit meer kunnen werken .


  Maak melding

 6. Door zijn donker getinte ramen en slechte autoverlichting zag hij de stenen niet. Ze rijden met kleine blauwe en groene lichten. Of geen autoverlichting of met 1 verlichte koplamp. Hele gevaarlijke situaties kom je dagelijks tegen in het verkeer en de politie doet niets. Deze auto’s in beslag nemen en de eigenaar er voor laten zorgen dat de auto aan de wettelijke eisens voldoen.


  Maak melding

 7. Reed snel als knight rider en dacht om een turbo boost te proberen, als zijn auto kon praten als kitt zou die hem zeggen “Not a good idea Michael”


  Maak melding

 8. Dus ik kan mij niet voorstellen dat er gasten hier rondlopen met zo een laat IQ dat ze alles dat gebeurt relateren aan de regering/ndp. Kom toch een keer met een zinnige reactie. #zucht


  Maak melding

 9. Dit ga je krijgen bij beter geasfalteerde wegen. Domme mensen die denken dat ze auto kunnen rijden. Met hun gekochte rijbewijzen.

  Graag weer die gaten in de weg, kunnen ze niet meer racen.


  Maak melding

 10. Toch goed dat die betonnen blokken er stonden. Anders had de winkelier misschien wel de schade aan het pand mogen betalen, alleen omdat iemand niet echt goed weet te rijden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.