Abdoel: ‘Er is economische stabiliteit en economische groei te merken in Suriname’

65
Abdoel: 'Er is economische stabiliteit en economische groei te merken in Suriname'

Amzad Abdoel, fractieleider van de Nationale Democratische Partij (NDP), zei gisteren bij de opening van het informatiecentrum in Geyersvlijt dat er economische stabiliteit en economische groei te merken is in Suriname. Volgens hem wordt dat onderbouwt in het recent uitgegeven IMF-rapport.

Volgens Abdoel komt de NDP sowieso weer aan de macht na de komende verkiezingen. Naar zijn zeggen komt de partij sterker dan ooit terug. De partij gaat volgens hem voor zoveel mogelijk zetels zodat de grondwet verandert kan worden. Het streven is om geen 26, maar 34 zetels te behalen.

Abdoel gaf de aanwezigen verder te kennen dat de partij er helemaal klaar voor is en gaat voor geen enkele uitdaging van politieke tegenstanders uit de weg. Abdoel beweerde dat de tegenstanders 25 mei 2020 een ‘Bigi Boy bek klap‘ zullen krijgen: “25 mei w’o nak den wan bigi Bigi Boy bek klap, den no opo moro” zei hij.

Naast het streven en de uitdaging van de partij, bleef de fractieleider ook even stilstaan bij enkele successen van de Surinaamse regering. Volgens Abdoel heeft de partij ondanks de moeilijke periode, verschillende successen geboekt waaronder verhoging van de internationale reserves, koopkrachtversterking en afname van de werkloosheid.

President Desi Bouterse deed een beroep op de aanwezigen om de eenheid onderling te behouden. Volgens hem is er een strijd tegen het neokolonalisme. Zijn veroordeling tot 20 jaar celstraf is volgens hem gewoon een scenario dat in elkaar is gezet door de voormalige Nederlandse baas.

Bouterse is er ook van overtuigd dat de NDP de komende verkiezingen weer zal winnen.

- Advertentie -

65 REACTIES

 1. Deze man is zwaar aan het Hallucineren, zeker onder invloed van bouta`s witte spull.
  gelooft in zijn zelf gemaakte sprookjesboek en probeert de bevolking daarmee te beinvloeden,
  voor zij die blindelings alles aannemen en geloven.


  Maak melding

 2. Kondremangs
  Deze DiDiBri lover moet een grote smoelklap krijgen. ….economische groei? ??? MET AL DIE VOEDSELPAKKETTEN? ???
  1 vraag , die ik vanaf nu, aan al die DiDiBri gatlikkers PERMANENT ga stellen . ….WAAR WAS JE OP 8 DECEMBER 1982 EN 29 NOVEMBER 1986? ????
  1 ding. ….JE LIJDER IS EEN VOOR OORDEELDE MOORDENAAR EN DRUGSDEALERS…….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 3. Kondremangs
  Als zelfs de governor van de CBS aangeeft NIET te weten hoe het komt dat de wisselkoersen STIJGEN. .komt deze idioot schermen met economische groei. …..LAAT HIJ HET IMF RAPPORT GOED NAGAAN EN KOMEN UITLEGGEN. ….ER WORDT GEWAARSCHUWD TEGEN DE LEENZUCHT VAN DIDIBRI EN ZIJN BOEVENBENDE. ….ondertussen 20 % stijging van de EBS TARIEVEN per 1 januari. ……zucht
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 4. K merk t ook.k werk n verdien veel.k kom uit Mt alles dankzy ndp.vhp was Rommel,ging nooit voruit.dankzy ndp gat alles gud.2020 winne z weer.julie die klage,zyn degene die nits hebbe gehad.net cedric van samson.flink bouta bills gelikt,nits gehad.nu zogenaamd vhp,chan billed likke.wie vertrouwt nou n zulke figure.k bn e boutist n blyf,of t nou gud gat of slecht.ma deze figure als Cedric zyn bilgat likkers,war t lekkerst s,dar gan z likke.t zal m nit verbaze als Hy bordo zyn tollie gat pypen vor e beetje goud


  Maak melding

 5. De grondwet veranderen noh!?…Gewetenloos en corrupt. A Gado fu Abraham Isaak nanga Jacob ne sribi! Stil maar wacht maar alles wordt nieuw : De hemel en de aarde.


  Maak melding

 6. Deze patholologische leugenaar, is ėėn van de vele paarse bedriegers en misleiders, zoals die valse profeet Missikonju, opa Bouva, en niet te vergeten de veroordeelde moordenaar tevens voorzitter van die paarse rommel, deze leugenaar heeft eerder aangegeven, dat er geen sprake is van devaluatie, en zie hoe Suriname er voor staat, de rating van b- zegt al genoeg


  Maak melding

 7. Suriname is aan het herrijzen ook al willen de buckdancers van de KOLONISATOR SURINAME VERRADEN en TEGENWERKEN. Deze laaghartige “Surinamers” zien liever dat de BAKRA BASSIE SURINAME OVERNEEMT.laag aan de grond zijn deze libbas..uitroeien die handel.


  Maak melding

 8. Het gaat economisch voor de wind maar de pakketten van Jos Steeman Shipping zijn niet aan te slepen. Het gaat zo goed in Suriname dat er een tekort is aan buitenlandse valuta en de voedselprijzen de pan uitrijzen met een koers van 1 op 9. In welke wereld leeft meneer Abdul ?


  Maak melding

 9. @ BA KA….OOM LUDWIG BOE BOE VOE ABRABROKIE ..
  Je bent gefrustreerd Boooy.

  Jeh skrief wang loh Ka KOETERWAALS.
  ROEPENDE IN DE WOESTIJN.
  Je lijkt wel een gefrustreerde EZEL.die lijdt aan het BOUTERSE SYNDROOM. IEDEREEN LACHT JOU uit PANNENKOEK.


  Maak melding

 10. Deze man moet zijn geloof Islammmmmm hoog in het Vaandel houd,
  Issssllllllllllaaaam , ??. Volgens hun geloof liegen NIET.
  Wat doe de idioot,

  Schande , val dood in een emmer


  Maak melding

 11. Als NDP wint dan blijft de de ouderen met hun 525 srd, dat is omgerekent 60 euro permaand
  En de minister van financien geeft de aller armen een beetje rijst en een blikje sardien hoe veel jaar moetje een blikje sardien moeten eten.
  gestoorde leiders een keertje gaan wij allemaal dood.


  Maak melding

 12. Na maak econoom die alles wat krom is recht praat.
  IMF ziet donkere wolken, Wereld bank is niet positief, Raing agency’s geven Junk status, Oppenheimer Obligatie daalt in waarde waardoor de rente nu al 14% is, Oppenheimer Bridgeloan wordt in de markt gezet met een Prospectus met onwaarheden, Brokpondo kan alleen overgenomen worden als er $ 120.000.000 op tafel komt (verborgen schuld die verzwegen werd). etc. etc.

  BBP kan uitgerekend worden op SRD 23.000.000.000 of wel bij de echte USD koers is het BBP in USD nog geen $ 3.000.000.000 onder Vene III was het $ 4.400.000.000 en toen waren de goud en olie prijzen veel lager en was er maar 1 officiële goudmijn.

  Uit NL komt er jaarlijks enige honderden miljoenen euro’s binnen en toch heeft Bouterse kans gezien de economie in 10 jaar met 1/3 te laten krimpen de staatsschulden met 800% te laten stijgen. De betalingen voor de Staatsschuld te laten stijgen tot het niveau van de ambtenaren salarissen.

  Deze joker ziet groei waar iedereen de afgrond ziet en rapporteert dat:
  1>> De subsidies op energie op moeten houden.
  2>> BTW ingevoerd moet worden.
  3>> De Schulden afgebouwd moeten worden.
  Allemaal zaken waar Bouterse nooit in zal kunnen voor zien zonder zijn kiezers kwijt te raken.


  Maak melding

 13. De persoonlijke vendetta van Bouterse met Nederland wordt opgetrokken tot een strijd tegen het neokolonalisme met Nederland als ULTIEME vijand. Is prima maar laat Suriname dan ook alle banden verbreken met Nederland. Verleen KLM geen toestemming meer om te landen op Pengel, sluit de Nederlandse ambassade en verleen Nederlandse artsen geen toegang meer tot Suriname. Bouterse heeft niet de ballen om dit te doen. Het blijft bij de lippendienst.
  De Bluelabel is naar zijn hersenpan gestegen.


  Maak melding

 14. Stabiliteit, vanaf welk oogpunt, wat is zijn graadmeter.🤔 veroordeling tot 20 jaar celstraf is volgens hem gewoon een scenario dat in elkaar is gezet door de voormalige Nederlandse baas🙄Hoezo dat? Volgens mij meent Nederland het juist goed met ons Surinamers, ze willen toch de moordenaar van onze landgenoten opsluiten? is dat verkeerd dan? ze willen een drugsdealer opsluiten, is dat verkeerd? Dat alle Boutisten achter deze man staan omdat er onder deze regering nog wat te schuiven valt, tja dan moeten ze niet komen brullen dat ze in de steek gelaten worden. Meneer Amzad Abdoel zit op deze post😏, hoeveel van onze staatsgelden heeft hij naar zijn persoonlijke saldo overgeschreven? Iedereen die onder deze regering werkt, zit er enkel, en alleen voor eigen gewin, als ze een zuiver en goed moraal hadden, dan waren ze zeker niet op deze post beland, want dan ben je veel te schoon van geest om in dit paarse plaatje te passen.


  Maak melding

 15. Suriname is nu in het spotlight…. hele wereld weet wat de sitiuatie is Sme is… een klote man Abdoel komt ons uitleggen dat de economie is gestegen …..hij maakt zich totaal belachelijk..
  Ik denk daat LPI geen plaats meer heeft om deze idioot binnen te nemen ..hij heeft hulp nodig… of elkedag een BOUTAMOL tablet laten innemen… erg mangg..


  Maak melding

 16. Damsco hb jy je mag al gevuld mt n kilo paarse poep afkomstig uit de darmen vn jw meester of sta je nogsteeds in de kilometerslange ry?die ry loopt niet he want ht is te druk mt al die poepeters. Tek wang boro fos a klarie.


  Maak melding

 17. NO NONSENCE, kong doe sang?? zijn mensen als jij gaat die troep van hun eten… ndp komt heel zwaak binnen… schrijf dit op je buik en praat geen nonsence…


  Maak melding

 18. Sommige politici in Suriname zijn fervente sprookjesvertellers en ze hebben een grote schare aan goedgelovige luisteraars.Er was eens een paarse tovenaar die met zijn gemalin die fee was etc etc


  Maak melding

 19. Mijn reactie is weggehaald. NO HEART FEELINGS.
  MAAAAARRRRR…….
  Oen njang mie mars. Zijn jullie zo bang voor de waarheid.
  Ik heb niemand besproken. Alleen dat NDP OH WIEN BAKA 25 mei 2020.


  Maak melding

 20. Brulaap je lagt aln mr ka uit aln die gettho mensen gaan in jw troep duiken. Joe sisa bigie gogo olo. Smeerlap leugenaar manipulator je bnt vervloekt joh


  Maak melding

 21. Begroting te kort van 1 miljard USD wanneer ga Vrouw Simons van DNA vergaderen .

  Men durf Bouterse niet uit de partij te verwijderen hij zoek nu dekking in de partij .

  Voor de verkiezing bestaat NDP niet meer er zijn drie kampen in de NDP ontstaan .


  Maak melding

 22. Hij bedoelt : zijn schaam haren . Die is aan het groeien en zijn stabiel. Tenminste als ie heeft. En wat heeft bigi boi te maken met economie, hij is gewoon een top sporter . Basta


  Maak melding

 23. Lulwieg luister wat deze man zegt: ik sta 100% achter hem en we hebben je door.

  Damsco. 15 december 2019 At 19:12
  @ BA KA….OOM LUDWIG BOE BOE VOE ABRABROKIE ..
  Je bent gefrustreerd Boooy.

  Jeh skrief wang loh Ka KOETERWAALS.
  ROEPENDE IN DE WOESTIJN.
  Je lijkt wel een gefrustreerde EZEL.die lijdt aan het BOUTERSE SYNDROOM. IEDEREEN LACHT JOU uit PANNENKOEK.


  Maak melding

 24. Als ik lees dat de NDP de grondwet wilt veranderen door groots de verkiezingen te winnen dan wordt je er niet gerust op . Ten eerste hoop je dat ze niet winnen , en zeker niet zodanig dat er gerommeld kan worden met de grondwet. Want deze zal alleen ten faveure van de Bouterse clan gewijzigd worden. Ik zie straks Ingrid haar man opvolgen als president en zoals een forum lid eerder aanhaalde dat de deur voor zijn criminele zoon Dino opengezet kan worden om straks ook staatshoofd te kunnen worden. In dit scenario kan de naam Suriname veranderd worden in de BV Bouterse. Ik kan er met mijn gezond verstand niet bij dat de meerderheid van de Surinamers de NDP nogmaals zullen aankruisen op het stembiljet . De enige mogelijkheid voor een verkiezingsoverwinning is door list , bedrog ,fraude en valse beloften. Hoe frappant het ook is sommige groepen zijn heel gevoelig voor die valse beloften en verkopen hun ziel voor een bordje BB met R aan de duivel , synoniem voor Bouterse. Het is echt een Horror scenario om te denken dat na mei 2020 de naam Bouterse nog steeds prijkt als president of dat de NDP de grootse partij blijft.
  Wat het betoog van die Abdoel betreft hoeven we verder geen woorden aan vuil te maken. Je hoeft geen economie gestudeerd te hebben om er door heen te prikken. Ik zou hierbij alle NDP junkies ook zij op dit forum willen adviseren om de de rapporten van het IMF en de Wereldbank ten aanzien van Suriname goed door te lezen en te begrijpen als men dat tenminste kan voordat je onzin gaat lopen roepen dat het economisch goed gaat met Suriname.


  Maak melding

 25. Alweer zo’n ndp’er die uit zijn nek zit te kletsen. Economische groei en stabiliteit. Waar en hoe dan??? IMF zal wel gek zijn om Suriname weer geld te gaan lenen. Deze ndp paria’s lenen overal geld waar dat voor hun mogelijk is. Het Surinaams volk merkt er niets van. Kapotte straten, stoplichten, lantaarnpalen, verstopte rioleringen, koop je een wasmachine, tv, droger alles wat ook met witgoed te maken heeft, krijgt men geen garantie voor. Of 1 maand of niets.
  De flitspalen langs de wegen doen het ook niet. De wegenbouw is eentje van lik mijn vestje, geen voet en rijwielpaden. Kijk overal in ons land of je een zebrapad ziet, de strepen zijn weggevaagd. Doorgetrokken strepen die de geasfalteerde wegen moeten markeren is totaal niet aanwezig. Onze Gezondheidszorg, onderwijs ligt al jaren op zijn gat. Ziekenhuizen zijn vies en zien er goor uit, vol met bacterien. Schooltoiletten zijn vreselijk smerig en voldoen al jaren niet meer aan de eisen van deze tijd. Gebouwen in het land die van ellende op instorten staan. Abdoel jullie van de ndp vullen jullie zakken met gemeenschapsgelden daarom vinden jullie dat het economisch goed gaat in ons land. Wat zijn jij en e kornuiten vreselijk kortzichtig bezig. Blijven jullie maar lenen en stelen, jullie eigen zakken vullen.
  Economisch gaat het goed met roven en moorden, alle Surinamers leven tot op heden in hun eigen gevangenissen. Nergens op de wereld zie je een land waar het zogenaamd economisch zo goed gaat dat het volk dag en nacht achter hun eigen tralies leeft, want ze zjn hun eigen leven niet zeker. De hele ndp sekte brengen ons land en volk naar zijn malle moer. Suriname is een Failed State en dit is geen sprookje. Het is verbazingwekkend dat de ndp blijft schreeuwen hoe goed het economisch in ons land gaat. Waar zijn de USD gebleven die Bouta van China heeft gehad????? Pe a monie de’


  Maak melding

 26. @ politiek neutraal
  Bid tot JHWH dat deze kerel die in Suriname de Shariawet wil invoeren vroegtijdig vertrekt naar zijn, door zijn profeet voorspelde paradijs, waar minimaal 72 zwartogige maagdjes op hem wachten.
  Minder dan 14% van de surinaamse bevolking behoort tot de Islam, maar dank zij deze man wordt iedere surinamer halal geslacht vlees en gevogelte door de strot gedrukt. Ik ben als Christen aangewezen op vis, varkensvlees, en uit de VS geimporteerd kip en rund.
  Het is mij in de Heilige Bijbel verboden aan vreemde goden geofferd voedsel te eten.
  • voordat een dier geslacht wordt, spreekt de slachter de woorden Bismillah, Allahoe Akbar (In naam van Allah, Allah is de GROOTSTE, uit)
  • met een scherp mes worden de halsslagader en de luchtpijp doorgesneden.
  Basmala (Ar: بسملة) is de Arabische spreuk Bismi’llah ir-Rahman ir-Rahiem (بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ of ﷽),
  HIERONDER WAT MEN ONS WIL AANDOEN

  De onderstaande artikelen zijn allen op youtube te bekijken en geven meer zicht op de Islam, hoewel dit slechts het tipje van de ijsberg is.
  Halal Slaughter- not viewing for under 18s
  Muhamad- the White prophet with the black slaves
  The difference between the holy Bible and the Quran in 1 minute by Dr. Ravi Zacharias
  Three Quran verses every Christian should know
  Tree things you probably don’t know about the Quran
  How Muhammad Seduced His Adopted Son’s Wife
  Why Muhammad Sucked on the Tongues of Little Boys


  Maak melding

 27. @Kokro Bakroe. De tijd komt dat Iedereen geoordeeld en veroordeeld zal worden door JHWH. Alleen wil hij dat Iedereen zijn slechte pad verlaat en de ware God gaat zoeken. De ware God van liefde leert ons dat we elkaar moeten liefhebben en elkaars halsen niet moeten doorsnijden en afmaken. Als iedereen (die zegt dat ze gelovig zijn) zouden toepassen wat in Mattheüs 22:39 staat” Je moet naaste liefhebben als jezelf ” denk je dat er nog oorlogen en conflicten zullen zijn? En dit is maar één tekst uit Gods geïnspireerde woord. Daarom zal er in de nabije toekomst een eind komen aan alle onrecht , corruptie, milieuvervuiling, onderdrukking en onrechtvaardigheden die mensen worden aangedaan tegenwoordig. Iedereen die rechtvaardigheid zoekt en straks voor eeuwig wil leven zonder ziekte, verdriet, pijn hongeren dood, kan kijken op : jw.org


  Maak melding

 28. Die zogenaamde economische groei is een papieren werkelijkheid en is afhankelijk v.d gestegen mijnbouwprijzen. Het gewone volk merkt in de parktijk niks van die zogenaamdr economische groei en stabiliteit. Het enigste wat groeit zijn de stijgende wisselkoersen.
  Amzad “er komt geen devalutatie” Abboel zit dus weer eens te lullen uit z’n nek en het volk voor de gek te houden.


  Maak melding

 29. Bouterse zat weer eens z’n ‘neokolonialisme’ stokpaardje te berijden. Hij moet eens iets nieuws gaan verzinnen want die bullshit van hem begint afgezaagd te worden.
  Iedereen met gezond verstand kan inzien dat Bouta en de NDP eraan meewerken dat SU een soort kolonie van China wordt. Hij zit te zeiken over bakra bassie terwijl hij snesie bassie naar binnen haalt.
  Het is trouwens ook bekend dat Bouterse de coup van 1980 heeft gepleegd met hulp van een Nederlandse kolonel Hans Valk en dat maakt hem tot een landverrader.


  Maak melding

 30. @ politiek neutraal
  Helemaal eens met je opmerkingen.
  Wat mij verwondert is dat je over JHWH schrijft en afsluit met JW. org en dan vind ik Jehovah’s Witnesses—Official Website: jw.org
  Uit bekeringen van muslims die tot Alla hebben gebeden en Jesus aan hen verscheen, geloof ik dat allen die God niet kennen en hem zoeken, hem zullen vinden
  God Bless


  Maak melding

 31. Ja, die heeft gelijk de economische groei voort, maar die is vergeten te vertellen dat zijn zaak steeds voort groeid. Die leugenaar, verleidelijk ding van ndp. Dat moet hij zeggen dat voordeel aan heeft, maar niet het volk. De koers voor usd zal 1 op 3, dat had toch zelf gezegd, zelfs 1 op 1. Die weet te praten net als een papegaai zonder kop. Bangzad abdoel, verleidijk ding, durft hij nog over andere te zeggen dat zij leugenaar zijn. Yoh, didibri kont likker. Satanische uitspraak.


  Maak melding

 32. Ja, de economie van de corrupte boutisten zijn gegroeid. Al de sweef tikies die ze binnen halen en hun aandelen in de leningen van ddb. De rest van het volk crepeert.


  Maak melding

 33. Abdoel, je bent van de Fabeltjeskrant. Heeft het volk ook wat gemerkt van die economische groeien en zoja, hoe dan? Je bent de grootste clown van de NDP. You got no dignity.


  Maak melding

 34. Jezus
  Dit is de grootste bull shit ever!!!

  Zijn dit onze knapkoppen die ons land moet vooruitbrengen.!!!
  Zolang er geld via cambios word gewisseld komt geen enkel land vooruit.

  Zolang men rekend op een oude versleten coke pres die beinvloedbaar is voor zwart en bloedgeld …en natuurlijk slaaf is van de chinees zal men in suriname tweede rangs burger zijn.
  Men moet nou ophouden spelletjes te spelen in de politiek..men begrijpt abs niet dat men voor het volk werken moet.
  Deze regering is de meest corrupte regering ooit!!!!

  Mocht je als burger een vd idioten tegenkomen op straat trap dan diep je gas in en maak een eind aan deze mf.

  Mocht je een vd deze idioten op een feest of jaardag tegen komen vergiftig deze dolle honden dan.

  We zijn dankzij deze zieke mensen in onze regering die dr echt niet horen 30 jaar achter ih land.

  Maak ze af!!!!!


  Maak melding

 35. Abdoel en alle NDP-ers schijnen een hele belangrijke Surinaamse Odo te vergeten, die luidt:
  Kes- kesie jompo grab a taki na ka, a moe tang orie.

  Vrij vertaald: de top halen is niets. aan de top blijven is de kunst.

  De populariteit van de NDP is intussen fors gedaald. Ze halen nu ongeveer 15 in plaats van 26 zetels. Om aan 34 zetels te komen zal het hele kiezersvolk omgekocht moeten worden of bij het leven worden gefraudeerd.

  De fout die de NDP maakt is dat je bepaalde gegevens niet statisch maar ook dynamisch moet benaderen.

  Dus vaarwel NDP. na 25 mei 2020 is het bijltjesdag. Oproep aan alle fraudeurs en corruptelingen. Kom tot inkeer en stort de bedragen die je van Suriname hebt gestolen terug in de kas van de staat. Misschien krijg je dan strafvermindering.


  Maak melding

 36. Scenario

  tja een scene maken is ze wel toevertrouwd. De taken goed verdelen en proberen te heersen.

  Denkt u eens aan dat chinees scenario…

  O zo zoet klinkende leningen maar als het er op aankomt…. Pikt china de Pireaushaven in.

  Ook elders op de wereld weet mn hoe deze te werk gaan.

  Dat veroordeelde voor t bordje chau ming gaat met een gehuurd vliegtuigje. Dat scenario laat zich makkelijk raden.

  Volg het geld zou Plaghiaatpleging zaliger nagedachtenis menen..


  Maak melding

 37. Alleen die-hard NDP-ers zien economische groei, want zij worden alleen maar rijker. Het volk crepeert, zelfs de NDP-aanhang. En over de veroordeling tot 20 jaar cel: De NDP, Bouterse voorop, roept dat het een politiek proces is. Waar blijkt dat uit? Bewijs hiervoor: 0,0%. En dat Nederland erachter zit? Bewijs hiervoor: 0,0%. Als de NDP weer de grootste wordt, dan weet ik één ding zeker: De aanhang van de NDP is te dom om te begrijpen wat er in het land gebeurt. De NDP blijft maar roepen dat zij weer de grootste wordt. Bewijs daarvoor: 0,0%. Er is paniek! En de uitspraak van Bouterse dat het vonnis de eenheid binnen de NDP heeft hersteld is ook een vreemde uitspraak. Hoe zo? Is de eenheid hersteld omdat voor alle NDP-ers nu zekerheid bestaat dat hun leider een moordenaar is die weerloze burgers heeft vermoord? Vreemde redenering om dan te zeggen dat de eenheid binnen de partij is hersteld. NDP-politici zijn sowieso niet de slimste mensen op deze aarde. Alles voor materiële rijkdom en de persoon die dat mogelijk maakt, is hun onbetwiste leiden. En het volk lijdt!


  Maak melding

 38. Tja…Suriname = Suriname.

  Macho taal en gedrag dat getuigd van disrespect en geen enkele vorm van intelligentie.

  Er is al weinig hoop in Su en wanneer de NDP wint zal dit de boel verder doen zinken.

  Suriname is al een beetje geisoleerd doordat buitenlandse investeerders weinig hoop zien in Su en wanneer de NDP wint zal Su verder geisoleerd raken.

  Het enige wat de regering nu en later kan doen is dan leningen aangaan in ruil om iets groots af te staan.


  Maak melding

 39. Deze man moet werkelijk doodschieten bluft zo dat hij geld van boutere eet kaulo moslim ik wil dat belfort president wordt hij is heel goed en etnel is ook goed de rest lullen alleen


  Maak melding

 40. Wat staat in de economieboeken als voorwoord?
  Juist ja, Elke staatsman moet econoom zijn, maar niet elke econoom kan staatsman zijn.
  Als ik naar Abdoel kijk hebben ze gelijk.


  Maak melding

 41. Heb gehoord van een Econoom dat winkeliers geen winst belasting betalen alleen personeel belasting. STEL JE VOOR MET ZO VEEL GROTE WINKELS EN SUPERMARKTEN WEETJE HOE VEEL INKOMSTEN ER ZOU ZIJN.
  MET ZO VEEL INKOMEN ZOUDEN ZIJ ALLE LENINGEN KUNNEN BETALEN EN ELK SURINAMER GOED KUNNEN ETEN EN LEVEN.
  IN NEDERLAND BETALEN BEDRIJVEN EEN MILJARD EURO PER DAG AAN BELASTING.
  SURINAME HEEFT GENOEG MAAR ZIET HET NIET HET HELE PARLEMENT IS BLIND.
  DIE CHINESE WINKELS HEBBEN MAZEL MET DIE DOMBO REGERING ALLE WINST GAAT NAAR CHINA.


  Maak melding

 42. Nou, nou, wat een gelul van deze man. Economisch stabiliteit? Waarom heb je keer leningen nodig Dan? Minder werklozen??
  Hoeveel Surinamers werken in de Chinese Supermarkets, hoeveel zitten achter de kassa’s? Er werken alleen naar geimporteerde chinezen in die Supermarkets. De enkele Surinamers die daar werken zijn die goederen inpakken voor de klanten en brengen naar de auto’s.
  Ik Ben benieuwd wat jullie in die 10jjaar hebben gerealiseerd?
  Abdoel, noem 10 projectecten die gerealiseerd zijn door deze regering en waarmee deze gefinacieerd zijn?
  Hoeveel heeft Suriname verdient aan grondstoffen en aan welke projecten is dat geld besteed is? Als er veel geld verdiend is aan grondstoffen waarom zoveel leningen afgesloten? Je weet zelf dat jullie nu bijna aan de top zitten met al die leningen.
  Kan je ook uitleggen hoe jullie al die leningen gaan aflossen zonder geld te lenen?


  Maak melding

 43. Hoe kan het dat we geen betrouwbare mensen id politiek zijn.

  Hoe kan het dat deze paljas onzin uitkraamt en denk dat het volk dit maar slikt!!
  Deze man denkt met een paar fucking kleuters te praten en ze maar alles geloven.

  Waarom zitten deze leugenaars id politiek…ff kijken we hebben een alcoholist gehad en hebben nu een coke gebruiker/ misbruiker, op deze manier kan een ieder president worden.

  Waarom is bouta nog president?
  Wat moet dr gebeuren om te laten inzien dat deze verrader moet opstappen…weet je hoe dit overkomt in het buitenland!

  Zolang deze idioot nog blijft zitten als president …zijn we gedoemd!!
  In een land zonder corruptie was dit nooit gebeurd om een moordenaar tot president te benoemen …ookal was dit legaal!!

  Hij mocht nooit president zijn geworden…laten we een afzettings procedure beginnen want dat hij wel zit is zo illegaal als maar kan

  Hij mag.. mocht geen president zijn geworden aangezien dr meer als genoeg bewijs is van laffe moorden waarbij ongewapende onschuldige mensen zijn vermoord!!!

  En niet te vergeten sommige gemarteld en in de rug geschoten …is ons volk vergeetachtig geworden.
  Zijn wij ook schuldig doordat wij moordenaars vrijpleiten!!!


  Maak melding

 44. Een huis houd boekje zou de oplossing zijn want nu weten zij niet hoe veel er binnen komt en uit gaat dat hebben zij nooit geleerd thuis hebben zij het ook nooit gehoord het is zielig om zo iemand aan de leiding te plaatsen voor al niet aan de hoogste ladder.


  Maak melding

 45. mensen bedelen voor een insuline prik dankzij stichting een voor twaalf krijgen mensen dat niet van de overheid. politie heeft geen benzine en NDP wil 34 zetels,
  winst belasting worden niet geind
  en NDP wil 34 zetel,
  Drink minder wisky A,U,B,


  Maak melding

 46. Allen zijn ze de realiteitszin volledig kwijt.
  Een president die niet weet in welke tijd hij leeft.
  En abdoel….die neemt niemand toch serieus.
  Gewoon een klein mannetje met een hele grote smoel.


  Maak melding

 47. Nog geen dag na tekenen door pres en dan zegt hij al dit is hij geestelijk niet in orde hoe kan je het nu al zien is hij waarzegger laat hem in de winkels gaan kijken deze marionet, buikspreekpop ik wens niks voor hem maar het zal me niet verbazen als er een lockdown voor hem komt. Wat je zaai zal je oogsten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.