Volks-kerstboom op Onafhankelijkheidsplein Suriname gaat zaterdag aan

3
Volks-kerstboom op Onafhankelijkheidsplein Suriname gaat zaterdag aan
Vrijdag werd nog de laatste hand gelegd aan de boom, door Roeli’s Lighting & Decor.

Vrijdag werd nog hard gewerkt om de volks-kerstboom op het Onafhankelijkheidsplein op te tuigen, zoals te zien is op deze foto’s. De kerstboom die jaarlijks voor het paleis wordt opgezet, zal zaterdagavond 14 december om 19.05u worden aangestoken.

Het bedrijf Roeli’s Lighting & Decor is de afgelopen dagen druk bezig geweest met de installatie en decoratie van de kerstboom als sierstuk op het plein in aanloop naar het Kerstfeest. Dit sierstuk is een top attractie deze periode waarvan veel foto’s gedeeld worden op social media.

Het aansteken zal door de pupillen van de Mr. Hubert Stichting en Lobi Pikien gedaan worden. Daarvoor is er een kort woord van dominee Michael Persaud en Kerstzang van mevrouw Blokland. Vanuit de overheid doen districtscommissaris Paramaribo Noord-Oost Mike Nerkust en de directeur van het Kabinet van de president de heer Van der San een zegje.

De ‘Vrienden van Roeli’s’ zullen ook een enveloppe met inhoud overhandigen aan een vertegenwoordiger van de Mr. Hubert Stichting en Lobi Pikien.

Directeur Ramon Jawalapersad van Roelie’s Lighting & Décor benadrukt dat de reuze kerstboom een gift back van Roeli’s Lighting & Décor en vrienden is aan de gemeenschap. Het wordt daarom op het Onafhankelijkheidsplein als openbare plek geplaatst.

Volg ons ook op Instagram:

https://www.instagram.com/p/B6CPPqwlq1e/?igshid=177l2git7lvej

- Advertentie -

3 REACTIES

  1. Geen paarse kerstboom met paarse lichtjes vreemd. De kerst cadeaus mogen onder deze kerstboom niet ontbreken wat voedselpakketten, zoutvlees en een paar potten bruinebonen. Merry Chrismes.


    Maak melding

  2. Die ka binet van president wil doen voorkomen alsof alles koek en ei is in het land ……die neks no fout mentaliteit speelt…en het doen alsof..dingen zoveel mogelijk te doen om die domme massa bij een te houden…..als men zegt dat de veroordeling een politiek proces is zekunnen het niet accepteren……MIJN ADVIES AAN DE BOUTISTEN …..VOLG PATER DONK HIJ GAAT ZEKER STERVEN VOOR BOUTA ……..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.