Man op straat beroofd van twee pakjes sigaretten

16
sigaretten-suriname

Een man is donderdag onder bedreiging van een mes op straat in Paramaribo beroofd van twee pakjes sigaretten.

Waterkant verneemt dat het slachtoffer op straat stond te wachten op iemand. Op een bepaald moment kwam de rover aangelopen en viel hem aan. Onder bedreiging van het mes maakte de verdachte de pakjes sigaretten buit.

Het slachtoffer verzette zich en werd daarbij door de rover verwond met het mes. Hij liep een lichte verwonding op aan zijn onderlip. De rover rende weg in een onbekende richting.

Het slachtoffer alarmeerde de Surinaamse politie die ter plaatse kwam voor onderzoek. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte in Suriname.


16 REACTIES

 1. Als je niet uitkijkt wordt je zelfs voor een dubbeltje van het leven beroofd. Het wordt steeds erger in ons land.
  Wat een mislijk makende taferelen.


  Maak melding

 2. Als President Bouterse Niet Snel Wat Doet Aan De Opstijgende Criminaliteit In Suriname, Zal De
  Criminaliteit Wat Doen Aan Bouterse

  LETS MAKE SURINAM GREAT AGAIN

  Wir Shaffendas


  Maak melding

 3. Ik ben blij dat ik weg ben uit die roversbende daar met heel wat oplichters. “Laat me” kick op zulke praktijken. Als het om roof gaat is deze schepsel nergens meer te bekennen.


  Maak melding

 4. Volgens mij veranderd ” laat me ” haar naam in “Wendy” ze hebben dezelfde patroon van reageren. Gelukkig slaapt niet iedereen. Ik heb dat spelletje al door.


  Maak melding

 5. Politiek neutraal@hou jij je maar bezig met je faillissement inplaats met mij als Wendy en ik het zelfde zijn dan ben jij en Ivanof Limburg,RobG,Hongkong free,Django,Get a life,Liza, Alert en weet ik veel wie allemaal de zelde persoon je spoort niet helemaal vandaar dat jij failliet bent zoek een andere bezigheid

  dus Laat Me rustig met rust.


  Maak melding

 6. Roven word verheven tot een beroep.Middel van bestaan.Indien tante Jenny of abdoel van hoger hand de opdracht krijgt een wetsvoorstel hiervoor in te dienen,word dat met 26 stemmen aangenomen.


  Maak melding

 7. Slachtoffer en daders zijn 100% ndper’ s. Oma aksi, hoezee? Opa taki, hihi, ook baas laat zijn domme volgelinen beroven door Boefdraad.


  Maak melding

 8. De slechte economie drijft mensen tot dit soort acties. Paars maakt meer kapot dan je lief is. In tussen tikt moet de regering een oplossing zien te vinden voor Alcoa en SLM.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.