NPS topper Wayne Telgt vast om zedendelict

63
NPS topper Wayne Telgt vast om zedendelict

Al de hele dag deden er geruchten de ronde dat Wayne Telgt, hoofdbestuurslid van de NPS in verzekering zou zijn gesteld. Zojuist heeft politiewoordvoerder hoofdinspecteur Humphrey Naarden dit bevestigd tegenover Waterkant. 

Ook de Surinaamse nieuwssite Starnieuws meldt dat er aangifte is gedaan tegen hem. Telgt is verhoord door de politie van afdeling Jeugdzaken. Na overleg met het Openbaar Ministerie is besloten om Telgt in verzekering te stellen. Hij heeft intussen een advocaat in de arm genomen.

Naarden meldt dat het om een zedendelict gaat, waarbij een minderjarige is betrokken. “Meer informatie kan op dit moment niet gegeven worden,” zei hij tegen Starnieuws.

Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd zou een 16-jarige aangifte tegen hem gedaan. Andere media melden dat het gaat om een dochter van een politieagente.

- Advertentie -

63 REACTIES

 1. Wayne Telgt, de man die een kruistocht tegen de president op zich had genomen ‘ is in trouble waters ‘. Wie met vuur speelt moet op blaren zitten.


  Maak melding

 2. Het wordt hoogtijd om het woord Topper weg te laten. Er zijn totaal geen Toppers onder het negroide volk, die denken dt misdaad loont. De enige Topper is God zij met ons in Suriname.
  Hoe kan iemand die waardeloos gedrag vertoont een Topper genoemd worden.Seksueel misbruik van jonge meisjes is het ergste dat deze gasten en soortgenoten kunnen doen.
  In de ndp zitten heel veel seksueel misbruikte jonge vrouwen, die hierna een baan krijgen aangeboden zodat zij hun mond kunnen houden.
  Deze schaamteloze poepvliegen, moet je dood meppen. De bak in voor 20 jaar zodat zij met hun vieze poten van de jonge meisjes afblijven. Rot pedofielen die hun smerige lul achterna lopen.


  Maak melding

 3. Zo ook Bouterse die nog met vuur speelt met vrede en liefde exporteren .

  Ik weet in welk Container men Liefde en Vrede gaat exporteren naar welk Land .


  Maak melding

 4. Deze man brengt in praktijk wat in zijn hoofd omgaat en wat op zijn hoofd staat. Aan heel zijn poster laat hij zien dat hij “durft” ‘Laat me ‘ kijkt op tegen zulke mannen.


  Maak melding

 5. Zeker erin geluisd door een Ndp sletje, zodat Wayne straks is uitgeschakeld bij de komende verkiezingen, dat paarse geboefte zal meer streken uithalen, om de verkiezingen naar hun hand te zetten.


  Maak melding

 6. Braincare 13 december 2019 At 23:56 “In de ndp zitten heel veel seksueel misbruikte jonge vrouwen, die hierna een baan krijgen aangeboden zodat zij hun mond kunnen houden.”

  Wat dacht u van de Partijleider van de PL. Die is ook daarvoor veroordeeld…

  Er zullen vast en zeker heel wat “me too” situaties zijn binnen de kringen.
  Echter, vele dames schromen er ook niet voor om zich als goedkope afgelikte boterhammen aan de heren te presenteren.
  Heren met bekendheid, geld en macht zijn nou eenmaal een aantrekkingskracht voor bepaalde dames…


  Maak melding

 7. Wij surinamers leven in een recht staat.. dat moet ons land groot houden
  Als deze man schuldig is bevonden moet hij brommen

  Lets Make Suriname Great Again
  Yess We can


  Maak melding

 8. Manu, jij gaat ervan uit dat de NPS topper is misleid door een vrouw, en die vrouw noem je een NDP sletje. Dit is typisch het verweer van macho’s of te wel verkrachters. Als de berichten juist zijn heeft jouw idool Wayne Telgt een groot probleem. Je staat er niet bij stil dat Wayne Telgt een kwetsbare minderjarige vrouw heeft misleid en dat hij ook een pedofiel is.


  Maak melding

 9. Zij moeten die Wayne Telgt in zijn cel goed in de gaten houden. De kans is groot dat hij de hand aan zichzelf slaat. Dit houdt niet in dat hij gaat masturberen in de cel, maar dat hij mogelijk uit schaamte zelfmoord kan plegen. Hij is immers een groot publiek figuur van de NPS, dus ook openbaar bezit van iedereen. Ik ben benieuwd hoe zijn goede vriend ” Limbo ” hierover denkt.


  Maak melding

 10. @ Manu , juist dat denk ik ook hoor, wijf zal er wel 30 uit gezien hebben, en in scene gezet door paars zou me totaal niet verbazen want ze zijn smerig…

  Rog B wat praat je rommel, 16 jaar , dan kan je niet over pedofiel praten als dat kind 6 was okay, maar 16 jaar zien er vaak al tegen de 30 uit wat ik hier in Su zie.. alles BEHALVE een kinder figuurtje hoor. Dan erbij geloof ik het hele verhaal niet… je denkt toch niet dat een mooie man als Telgt een kind van zowat zijn dochters leeftijd zou nemen. Voor een gast als Telgt vallen vrouwen in bosjes op de grond hij heeft keuze zat wat 18+ betreft keuze zat, dus onzin verhaal denk ik, is erin geluisd. Later ga je horen dat wijf heeft niks met hem gedaan want tja beetje erg jong en daarom wraak genomen 😉


  Maak melding

 11. Paars moreel verval treft het gehele volk, van pastoor, bisshop, van baas tot paars tuig en schorem. Het land is een verworden failedstate.


  Maak melding

 12. @ Cinny G,

  Inderdaad rommel van die Rob G, daarom reageer ik nooit op zijn paarse reacties, want net wat jij al zei, hij heeft keuze zat, hij is bekend en heeft charme waar bosjes vrouwen voor vallen, dus keuze genoeg voor hem, zal me niet verbazen, dat het achteraf een valse aangifte is geweest, omdat die dame niet gekregen heeft waar ze op gehoopt had.


  Maak melding

 13. @ Manu, Telgt is juist populair en gehaat bij paars, ik hoop wel dat ze hem ongeschonden laten want nu zit hij VAST in die rot cel.

  @ Taurus, er is nog niets bewezen hoor.
  Het komt sws ongeloofwaardig over.


  Maak melding

 14. @Hiongkongfree
  Je hebt groot gelijk. Ik heb met eigen ogen gezien dat meisjes van 12 en 13 jaar mannen vragen om bel tegoed voor hun te kopen. Ze hangen vaak bij de digicel winkels. Dan vraag je je af waar hun ouders zijn. Ik heb deze man gevraagd een klant of hij zelf kinderen heeft. Hij zij een dochtertje van 2 jaar oud. Hij kocht voor eentje een opwaardeer kaart en liep toen weg. Het is toch verschrikkelijk. Hun vader en moeder zijn spoorloos. Weten vaak niet waar hun kinderen uithangen.


  Maak melding

 15. Als publieksman heeft deze meneer Telgt een voorbeeldfunctie naar zijn omgeving en zijn achterban.
  Dit hoort een ieder die, leidersrol en de daaraan gekoppelde verantwoordelijkheden
  heel erg beseffen.
  Wat je met je speelgoed doet is jouw probleem maar zorg er wel voor dat zulke shit prive blijft…dus geen buiten avontuurtjes.
  En zeker niet met kinderen rotzooien want dat is helemaal ziek.
  Is ook een dolksteek richting je familie en je aanhang.
  Het zou mij trouwens niet verbazen als inderdaad dit een vooropgezette plan van onze veroordeelde massamoordenaar en zijn vrienden is om de oppositie in discrediet te brengen.
  Ik kan alleen maar hopen dat de bevolking van Su wijs genoeg is om hun gezonde leiders te kiezen.
  Het spel zal nog heel hoog gespeeld worden in aanloop naar de verkiezing.
  Ik wens alle surinamers veel wijsheid toe en hoop dat men doorziet wat er allemaal speelt.
  Sterkte.


  Maak melding

 16. 1 BOUTA HATER MINDER..ha ha zij lopen met hun Domme Groene kop altijd tegen de muur.de NPS is vervallen EN GEDEGRADEERD van Toddoprasoro partij tot een JONJONY CLUBJE met aan de leiding Uncle gregory oom Krere Krere Rusland .


  Maak melding

 17. Hij mag bij Limbo komen vertellen wat hij heeft uitgespookt Deze Mr: TO THE POINT en dit zijn de kamelen die dromen dat ze president moeten worden. Kie kie kie.


  Maak melding

 18. Als het om iets tegen de VHP of de NPS rijzen de NDP zombies uit het riool water, frappant is dat . Amy how recht voor 1 recht voor allen . Het maak voor mij niet uit : als is iemand een verkrachter , killer of moordenaar, crimineel of dief , ze moeten de bak in . Dat is het . Meer kan ik niet uithalen uit mijn logica .


  Maak melding

 19. Darm staan tegenwoordig veel jongens by d winkels,verkope hun billetje for e pak sigaret,of e stiky.en d ouders weten nits.d ouders gan pas wete,waner deze jongens later inleg kruisjes gaan drage,want ai die sluitspiere gan nit meer werke.


  Maak melding

 20. Een bepaalde burger heeft mogelijk een bepaalde handeling gepleegd jegens een minderjarige. Deze handeling valt mogelijk onder de categorie zedendelict. Het OM heeft het nodig geacht deze burger genaamd Wayne Telgt, in verzekering te stellen. Tot dusver. Alle complottheorieën, aannames ,veronderstellingen, verbazingen, verwijzingen en speculaties ten spijt. Just wait.


  Maak melding

 21. We benne benieuwd wat zyn verklaring gaat zyn by deze . Mannen die zulke daden plegen moeten de consquenties kunnen dragen n niet afschuiven op ht kind zoals dat vaak ht geval is.


  Maak melding

 22. Zelf of je een Hoofdburo van politie in brand steek gaat niemand in de gevangenis .

  Zelf of je moorden pleeg word je illegaal President in Suriname .

  Zelf of je gevonnist ben door de rechtbank ga je nog voor President .

  Zelf Bouterse heeft een Hindoestaanse meisje verkracht in jaren 80 daarom gaat hij nooit naar Saramacca .

  Zelf Damsco keurt als goed van NDP al moet hij poep eten .


  Maak melding

 23. Niks erin geluisd niks wraak,niks van dat alles wij weten nog niet wat er zich precies heeft voorgedaan en iedereen heeft een oordeel vooral dat Oranje gespuis hier bewijst dat ze in feite niet anders dan de paarse vrienden


  Maak melding

 24. DOMSCO,

  JE BENT DOMMER DAN PARAMAN DIE ZIJN STOMMIGE GEZICHT HUER NUET MEER LAAT ZIEN.

  JE BENT ZO DOM DAT JE HET VERSCHIL NIET EENS ZIET: Als Wayne Telgt zich heeft schuldig heeft gemaakt aan enig strafbaar feit moet hij instaan voor de consequenties wat betekent dat hij de gevangenis zal moeten ingaan.

  GELDT NIET OOK NIET VOOR JOUW CRIMINELE MESSIAS??

  Hij is veroordeeld voor meervoudige moord DOMSCO!! YU KAULO YU


  Maak melding

 25. Als hij zich met zulke zaken bezig houdt zou ik heel erg vinden. Over misbruik en verkrachtingen ga ik geen ras aan koppelen. Vergeet ex VP niet met zn praktijken.
  Straks zullen we horen” hoge bomen vangen veel wind.
  De schone vingers van Nps.
  We wachten het onderzoek af.


  Maak melding

 26. Deze zaak goed onderzoeken. We hebben in de jaren 70 een beruchte verkeersagent uitgeschakeld door een minderjarig hoertje tegen betaling met succes in te zetten. Ik ga geen namen noemen.


  Maak melding

 27. Verpleegster gaan in staking ,ouderen geven aan dat ze elke dag Kip moeten eten .

  Ouderen kunnen zelf niet eens een stuk Vis krijgen om te eten .

  Ouderen geven aan dat ze geen bananen en Cassave krijgen om te eten .

  Gaat Damsco en NDP nu Bananen en Cassave planten luie donders van NDP .

  Bouterse eet vier mals dag hij houd van vlees .

  De ouderen moeten Vis eten dan de bedorven kippen vlees in Suriname .

  Laat de ,mensen van NDP gaan planten is dat zo moeilijk om cassave en bananen te planten .

  Met NDP foefjes leven Surinamers op een tijd bom .

  Waar is de noodfonds van Vice President Adin hij zou een paar elementen uit de noodfonds uitvoeren .

  Vice President Adin zij op een wijk vergadering van NDP te kwatta weg dat er 82000 mensen in dienst zijn bij de overheid ,weet hij nog te tellen .


  Maak melding

 28. Stoer lopen doen in NDP maar om een paar bananen Cassave en bomen voor ouderen te planten hebben ze niemand .

  Nu moet NDP met plannen komen om de hongersnood te bestrijden onder jongeren en ouderen .

  Kolonisten zijn al jaren weg laat NDP nu planten er is grond genoeg .

  Laat Damsco gaan planten kan hij nu verdienen samen met Dagoe Hoogie en Doekhie en Misikaka en Bouka en Adboel


  Maak melding

 29. Noordzee had men naar de tweede wereld oorlog ook weinig te eten maar nu is er eten voor 100 jaren .

  Nederland is een land geworden dat aardappelen moet sturen naar Suriname en Machines ,en melk en medicijnen .

  Straks kan men zelf geen Roti meer verkopen want er zijn geen aardappelen of cassave om Roti te eten .

  Blijf maar schelden NDP wacht rustig af tot mei 2020 schurken dat jullie zijn .


  Maak melding

 30. @Manu,
  Seksuele intercourse ging vooraf aan een fase van sexuele opwinding bij Wayne Telgt. Het voorspel waarin Wayne de leiding heeft gehad kwam uit de zieke brein van Helft. Het hele traject dat uiteindelijk heeft geleid tot de coitus werd door hem geregisseerd door met een kind of jonge vrouw. Maar het hebben van geslachtsgemeenschap met een kind of een minderjarige vrouw is strafbaar in Suriname. Jij noemt het kind een NDP sletje. Hoe durf jij…..? Verschrikkelijk hoe een laag bij de grond een propagandist van VHP en NPS zich heeft geuit over een kwetsbare jonge vrouw. Typisch de reactie van een macho die denkt dat elke vrouw een holletje heeft om te bespelen. Foei toch………!

  Wayne kon zijn Titie dit keer niet in zijn pants houden. Hij had zijn roddel vogeltje niet in bedwang. Het zou me niet verbazen als hij schuldig wordt bevonden voor verkrachting van een minderjarige. Hij heeft naar alle waarschijnlijkheid het kind gemanupileerd en misleid met een beltegoed kaart of een pakje sigaretten. Drogeren met een fles goedkope wijn of whisky is ook een mogelijkheid. Maar jou hoop is zeker gevestigd op een rechter zoals mevrouw Montnor of een OvJ die sterke banden heeft met de oppositie.


  Maak melding

 31. Gevoelens zijn grenzeloos, bandeloos, ordeloos zolang zij
  niet door de WIL belicht en geleidt worden.
  De WIL=GEEST=GEWETEN=PERSOONLIJKHEID=EGO=GOD.
  Deze jongeman laat zich leiden door zijn gevoelens/emoties.


  Maak melding

 32. Zelf ik eet geen vlees meer vol bespoten met medicamenten .

  De ouderen geven dat aan in een bejaarden tehuis dat ze elke dag kip moeten eten .

  Misikaka als minister van sociale zaken heeft geen enkel oplossing dan maar dansen en ruzie zoeken op de podium voor behoud van zijn werk doet hij als voor .

  Is maar goed ook dat de bejaarde uit de Noordzee maar komen over winteren en niet om te blijven met zo een Regering van NDP zit veel Risico in .


  Maak melding

 33. Schandalig dat sommige figuren de verkrachting gaan koppelen aan ‘ras’. Ik wil alleen zeggen dat met name creoolse vrouwen hun mond durven open te maken als het hen is overkomen. Men doet niet aan ” tapoe sjing “. Met andere woorden zij bedekken dit soort wantoestanden in hun eigen gelederen niet om de ” groeps-eer ” hoog te houden.


  Maak melding

 34. Hoe kunnen rechters sterke banden hebben met mensen die een hoofdburo van politie en radio station in brand steken hebben .

  Zelf in koloniale tijd hebben mensen niet onder zulke hongersnood geleefd .


  Maak melding

 35. Politek proces !grootste bull shit dat er bestaat.Niemand staat boven de wet.Niet Tegt niet Bouterse.God woont in de hemel niet op aarde.Als blijkt dat Telgt zich heeft schuldig gemaakt aan een delict moet hij voor de rechter verschijnen.Bouterse heeft mensen vermoord moest dat ook, deed dat niet.Zo simpel is dat.


  Maak melding

 36. Politiek neutraal@ ja nou en,dar mag toch niet jou zorg zijn naar wie ik wel of niet opkijk en wat wil of kan jij daaraan doen Niks en ook niks oké dat dacht ik al dus niet zo blaffen


  Maak melding

 37. oom bert, de regering is druk bezig om met diverse maatregelen mensen voor te bereiden om moderne landbouw te bedrijven. U leest de informatie niet die via de media tot ons wordt gericht. Mensen worden getraind in plantenveredeling, hydro-landbouw,enz. De vruchten die geoogst gaan worden komen er aan.


  Maak melding

 38. Hoor het paars styinkend schorum hier luid krijsen, maar baas en zijn trawanten, zoon, pleegzoon en het gros der paars tuig en schorem hebben zich ook bezondigd aan sexuele zonden met minderjarigen. Oma taki, sinds de jaren tot op heden, laten alleenstaande moeders hun minderjarige dochters hoereren om te overleven, met stinkend corrupt rijke poepvliegen en parasieten. Als zwijggeld krijgen ze een gratis pakket en allerlei paarse kraaltjes en af en toe ook een flinke beurt. Ndp staat voor misdaad, moreel en geestelijk verval, vraag maar aan Dinoa en Merika


  Maak melding

 39. We zullen zien. iedereen schijnt te weten hoe het dekseltje op het potje paste.

  Een poos je geleden was het een zoon van een Mini-ster, nu een NPS prominent.

  Verstandige prominente personen houden rekening met wat ze, waar en met wie doen gezien hun kwetsbare positie.
  Wat duidelijk geworden is, is dat de Zoon van de Minister de invloed van de moeder en de partij ingezet heeft om zijn onschuld hard te maken of zijn schuld te laten verdwijnen.
  Wat duidelijk is, is dat de leiding van de NPS de rechtsgang haar gang laat gaan en naar bevinden maatregelen zal nemen.
  Indien schuldig kan Telgt een publieke taak vertrekken en net als Gilds voor de NDP aan de slag.

  Wacht af wat er gebeurd. Telgt moest natuurlijk rekening houden met zogenaamde honey traps.
  Velen schijnen op 9.000 km afstand te weten wat er met iemand z’m geslacht gebeurd terwijl mensen die op 25 cm afstand zijn er weinig van voelen.


  Maak melding

 40. Over landbouw moet ik je vertellen ik woon in Rotterdam Centrum daar vermeerder ik zaden en stuur ik ze voor mijn zuster en nichtjes om te planten .

  Van mei tot midden juni heb ik zelf cassave in Suriname geplant .

  Wat ministerie nu doet moesten 10 jaren gelden doen zo ook het keuren van groenten .

  Een land als Suriname heeft geen Bananen en Cassave voor een bejaarde tehuis voor de ouderen .

  NDP heeft geen enkel landbouw gewas ondersteund anders had je een overschot van een gewas als Cassave of Rijst of groene bananen .

  Ik plant hier Bonen,Amsoy,Tomaten,Druiven ,Appels en het vermeerderen van de zaden en dan naar Suriname sturen zulke zaden noemt men vaste zaden .

  Je heb Hybride zaden en vaste zaden zie het verschil zelf op google .

  NDP Partij leden zijn Hybride zaden daarom loop als achter in Suriname .


  Maak melding

 41. “Pedofilie (woord afkomstig uit het Grieks; pais (παις, wortel paid- = ‘knaap’, ‘kind’) en philía (φιλία, ‘vriendschap’)) is een term, die wordt gebruikt voor het zich seksueel aangetrokken voelen van volwassenen tot kinderen tot en met de prepuberteit (in het algemeen dertien jaar of jonger).” Bron: wikipedia.

  Seks met een 16 jarige valt dus sowiezo niet onder pedofillie dus zomaar zitten paarse ratten als RobG weer eens leugenachtig te lullen.
  Het valt niet uit te sluiten dat Wayne Telgt het slachtoffer is geworden van een valse aangifte gedaan door iemand die daarvoor betaald of aangezet is geworden door de ndp.
  Van NDPers is het bekend dat ze zich bedienen van allerlei smerige tactieken zoals leugens, fake berichten en valse verdachtmakingen dus het zou me niet verbazen als deze aangifte een politiek scenario is vanuit het paarse kamp om een populaire NPSer voortijdig uit te schakelen.


  Maak melding

 42. Ray,
  Vanuit het kamp van de oppositie kan men beweren dat het misbruikte kind 16 jaar oud is. Is het dan gerechtvaardigd dat een 16 jarige misbruikt wordt door een man van boven de 30 of 40 jaar . Als de leeftijd niet kan worden vastgesteld lijkt een bot-onderzoek wel gerechtvaardigd. Misschien ziet het kind uit als een 16 jarige terwijl zij in werkelijkheid maar 12 jaar oud is. Je weet het maar nooit met de hormoon kippen uit Amerika. Het grote leeftijdsverschil tussen Wayne en het slachtoffer maakt hem mijn inziens tot een pedofiel.
  Ray, dat jij een verziekte geest hebt is zondermeer duidelijk..Je geeft de NDP schuld terwijl het misbruikte kind de dochter kan zijn van NPSers of VHPers.


  Maak melding

 43. NO NONSENSE.
  Ik heb alle reacties gelezen. Als jullie zo een lage dunk hebben van SU,
  WAAROM HOUDEN JULLIE JE ER DAN ZO MEE BEZIG. KAN JE GEEN NORMALE KRITIEK LEVEREN, HOUD DAN JE SMOEL.
  JULLIE DRAGEN NIKS BIJ AAN NIETS. GEEN ENKELE MEERWAARDE.
  MAAR JA: HOPELIJK GAAT JULLIE VERSTAND NA 25-5-2020 beginnen te werken.
  Imbecielen als Bert en Lulwieg en anderen hebben een paarse tong. NO mik ding korte joe.


  Maak melding

 44. Hebben jullie die onzin van Owen Venloo op Facebook gelezen? Hij schrijft dit toe het feit dat het beeld van Arron aan de rand van de Palmentuin is geplaatst en niet op het Onafhankelijkheidsplein. De NPS wordt naar zijn oordeel daardoor gestraft. Zo een afgodische onzin heb ik nog nooit gehoord. Want als hij zo goed was had God hem beloond met een plek in de Tweede Kamer of een andere politieke functie. Maar hij moet het hebben van de migrantenradio. Een zielige figuur. Ik hoop dat Wayne hier ongeschonden uit komt.


  Maak melding

 45. RobG 14 december 2019 At 18:33

  “Vanuit het kamp van de oppositie kan men beweren dat het misbruikte kind 16 jaar oud is.”

  Niemand van wie u oppositie noemt en zijn of haar hoofdgebruik praat goed of zoekt een excuse in de leeftijd van 16 jaar.
  De enige verzachtende omstandigheid die ingebracht wordt is dat in een moment van geilheid de verdachte even gedacht zou kunnen hebben dat ze ouder zou kunnen zijn.

  Beste RobG er zijn nog geen beelden van het feit. Er zijn echter wel beelden van uw Afgod waarin hij zich met een kind, althans in mijn ogen, misdraagt en het arme kind dat moet onder gaan omdat het de president is.


  Maak melding

 46. RobG

  U insinueert van alles maar bewijst niets.

  Ondertussen heeft Telgt jegens zijn partij zijn verantwoordelijkheid genomen en heeft hij alle functies neergelegd, zodat hij de partij niet belast met zijn persoonlijk gedoe

  Welke NDPer doet hem dat na. De president kan hier een voorbeeld aan nemen.


  Maak melding

 47. Hij heeft alle functie’s binnen de NPS neergelegd. Dus hij geeft toe dat het waar is.
  Dan is hij Heilige kerkganger.
  Was Miss atibron niet beter???? Ouder en ze kan geen man vinden. Oeps ze slaapt wel met Rusland.


  Maak melding

 48. @ wensy

  “Hij heeft alle functie’s binnen de NPS neergelegd. Dus hij geeft toe dat het waar is.”

  U concludeert verkeerd. Mensen in een publieke functie of met een voorbeeld functie legen hun functie neer zolang zij bij smerige zaken betrokken zijn die hun probleem en de functie met elkaar vermengen en daar door hun zelf afleiden omdat ze zich moeten verdedigen en hun functie of organisatie in diskrediet brengen.

  Hij kan zijn aandacht niet aan zijn verdediging en zijn partij bieden. Bij elke uitsrpraak voor zijn partij zullen tegenstanders hem op zijn situatie kunnen wijzen.

  Zie Bouterse meer dan de helft van de mensen die weten wie hij is nemen hem niet serieus of willen iets met hem te maken hebben.


  Maak melding

 49. Kondremangs
  Als het WAAR is. ..moet Wayne zijn straf ondergaan zoals het hoort in een RECHTSTAAT. …..
  IN TEGENSTELLING TOT EEN VEROORDEELDE MOORDENAAR EN DRUGSDEALER DIE UIT ALLE MACHT PROBEERT ZIJN STRAF TE ONTLOPEN EN ZIJN OUDE GRIJS GEDRAAIDE LP OVER BUITENLANDSE INMENGING EN POLITIEK PROCES AFSPEELT VOOR EEN DOMME SEKTE AFGOD AANBIDDERS. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.