Adhin namens Suriname bij beëdiging nieuwe president van Argentinië

14
Adhin namens Suriname bij beëdiging nieuwe president van Argentinië
Vp van Suriname Adhin samen met Alberto Ángel Fernández (l)

De vice-president van Suriname, Aswhin Adhin, heeft de beëdiging van Alberto Angel Fernández tot de nieuwe president van Argentinië afgelopen dinsdag bijgewoond in Buenos Aires. De vp was daar namens de Surinaamse president Desiré Bouterse.

Dit bezoek aan het Zuid-Amerikaanse land heeft plaatsgevonden op uitnodiging van Argentinië. De vicepresident werd tijdens het bezoek vergezeld door de Ambassadeur van Suriname te Caracas, Gillian Adjako.

Alberto Ángel Fernández (Buenos Aires, 2 april 1959) is een Argentijnse advocaat en politicus. Hij was het hoofd van het kabinet van ministers gedurende het gehele presidentschap van Néstor Kirchner en de eerste maanden van Cristina Fernández de Kirchner. Zijn ambtstermijn als kabinetschef van 2003 tot 2008 blijft de langste sinds de functie in 1994 werd gecreëerd. In oktober 2019 werd hij gekozen als nieuwe president van Argentinië.

Tijdens de inaugurele toespraak van het nieuwe Argentijnse staatshoofd heeft hij onder andere geruime tijd stilgestaan bij de enorme achteruitgang die het land heeft meegemaakt in vier jaar van Regering van Mauricio Macri.

De nieuwe president heeft in duidelijke woorden de herinvoering van de sociale agenda benadrukt, met het doel om de sociale zekerheid van het volk te verhogen. Een concrete actie daarbij betreft het wederom instellen van de gezinslandbouw.

- Advertentie -

14 REACTIES

 1. C.A.Schipper

  13 december 2019 At 18:23

  ..WEER..EEN..LINKSE..REGERING..
  IN..ARGENTINIE..(TOP)..NU..BRAZILIE..NOG..

  ===============================

  Overal waar links in Zuid Amerika aan de macht ligt een faillisement op de loer. Zal het anders verwoorden, links is een nagel aan ieders doodskist. Regeren doe je met gezondverstand en niet zoals links doet op de pof leven.


  Maak melding

 2. Gelukkig maar dat onze regering aandacht heeft voor de regeringen in de regio. Bij NPS en VHP denken zij er anders over. Zij hunkeren ernaar om onderdanig op bezoek te komen bij de regeerders aan de Noordzee. Met hun ´ tje potie ´ gezicht willen ze zielig komen doen bij de regeerders achter de dijken.


  Maak melding

 3. RobJe Robje toch u vervalst de geschiedenis.
  Vene weigerde zelfs van Schiphol te komen als hij op door reis was van en naar China
  Vene kon ten minste zonder vrees naar het buitenland en ging zelf op bezoek. Bouterse laat zich altijd vertegenwoordigen door zoutzakjes.


  Maak melding

 4. Adhin namens de bij verstek veroordeelde misdadiger bij beëdiging nieuwe president van Argentinië, klinkt beter, niet voor de landgenoten die anti- paars misdadig dogend besmet zijn.


  Maak melding

 5. RobG haalt weer eens de de-kolonisatie preek van stal niet wetende dat zijn grote leider met 2 verstek veroordelingen haast nergens meer welkom is. Zelfs de Chinezen waren compleet verrast met de veroordeling. Adhin wordt als een buikspreekpop op het vliegtuig gezet om de honeurs waar te nemen maar ook dat zal niet altijd slagen. Sommige dossiers zijn chef sache en Adhin doet dan niet meer mee. De afwezigheid van Bouterse op het hoogste podium heeft Suriname behoorlijk wat geld gekost. Maar goed RobG kennende worden de zaken met de mantel der liefde bedekt de zgn neks no fout evangelie. Het grote geld en kennis ligt in Europa en niet bij China mef hun uitknijp politiek. Tijd voor een wake up call


  Maak melding

 6. @Jojo / @Koos,

  Waarom zou president Bouterse naar Argentinië moeten afreizen terwijl de president recent nog in China op bezoek op bezoek was. Er is toch ook een vice president dit dit soort taken ook kan uitvoeren. Jullie beweringen slaan daarnaast ook nergens op. Ik houd jullie maar een spiegeltje voor. Op weg naar China ging de president op bezoek bij zijn collega in Kenya.Dit is een blamage voor Nederland omdat de arm van Nederland niet lang genoeg maar kort is. Kenya en China hechten geen waarde aan het oordeel van de politieke justitie in Nederland. Laat dit maar goed tot jullie doordringen. Er zijn nog genoeg landen waar de heer Bouterse op bezoek kan gaan. Niet elk land danst naar de pijpen van de bestuurders aan de Noordzee.


  Maak melding

 7. Waarom voor de zoveelste keer Nederland erbij halen? Bouta hoort ook zijn straf handelen in drugs, in Nederland naast de december moorden uit te zitten. Dat Adhin een klein loop hondje is van Bouta, moet hij zelf weten. Hij is zo wie zo 1 van de slaven van Bouta. Doet alles wat Bouta zegt of vraagt, meer kan hij ook niet. Dan maar weer van onze gemeenschapsgelden een snoepreisje maken en op de foto gaan. Van kijk mij nou. Zien jullie mij. Belachelijk. De hele ndp sekte zijn stuk voor stuk slaven van Bouta en niets anders.


  Maak melding

 8. beste RobG

  Ik reageerde op dat u de zaken omdraait met betrekking tot de VHP/NPS regeringen en hun zo door u vermeende onderdanige banden met de kolonisator.
  Het is gaat er mij niet omdat Suriname nu wel of niet vertegenwoordigd is. En als ze dan toch vertegenwoordigd wil zijn dan aub niet door een slaperige zout zak maar door de echte president die 100 maal meer uitstraling heeft dan de VP of anders de Minister van Buza

  u verhalen over China en Kenya zijn banale onzin. NL heeft geen enkele interesse in Bouterse en zijn reizen als President. Dat Bouterse enorm om vliegt via Nairobi zegt meer over dat Bouterse met NL bezig is. Zie de planningblunder die gemaakt is aangezien er een paar weken na zijn bezoek ook weer allerlei overeenkomsten met Kenya getekend zijn. Was toch veel importanter geweest dat bij zijn bezoek aan zijn college te doen. De minister van Buza moest een paar weken later weer even naar Kenya terwijl zij er twee maal geweest is in de voorgaande weken.

  Beste RobG Bouters heeft een last minute gedaan die Suriname miljoenen gekost heeft en niets opgeleverd heeft. Een last minute om maar buiten het land te zijn indien er een vonnis uitgesproken zou worden. Nu draaien de spindoctors het om echter iedereen weet dat pakweg 2 welen na het aankondigen van de zitting het staatsbezoek aangekondigd werd.

  Beste RobG u spint te hard.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.