Voertuig over de kop aan de Anton Dragtenweg, vrouw overleden

5
Voertuig over de kop aan de Anton Dragtenweg

Bij een verkeersongeval vanmorgen in Suriname, is deze personenwagen een aantal keer over de kop gegaan en zwaar beschadigd. Daarbij zou één vrouw in het voertuig zwaargewond zijn geraakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeluk plaats vond aan de Anton Dragtenweg nabij het Zorghotel.

De redactie verneemt verder dat de vrouw niet reageert. De Surinaamse politie is ter plekke aanwezig en heeft een ambulance gevraagd.

UPDATE: de politie meldt aan Waterkant dat de vrouw is overleden.


5 REACTIES

  1. Decembermaand, mofo yari. Zowel heren als dames, jong en oud. Let op weg en niet op je smartphone of andere onbelangrijke dingen. Anders moet je niet rijden… Sranan mang tranga yesi in a verkeer.

    Jij let niet op fedi, je ziet fedi niet. Maar fedi let wel op jou en hij ziet je altijd.

    Maar is aan dovemansoren, want den ne lesi san tap waterkant.


    Maak melding

  2. @Nina, Ik vind ook dat er roekeloos wordt gereden in Suriname, dus is een ongeval voor mij geen nieuws meer. Ik verwacht dit gewoon iedere dag, maar je weet niet of ze door een plotselinge aanval is getroffen, hartaanval, hersenbloeding of iets degelijks.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.