Man dood na val in betonmixer bij bedrijf in Suriname

11
Man dood na val in betonmixer bij bedrijf in Suriname

Bij een ongeval woensdag in de late middag bij dit bedrijf aan de Verlengde Welgedacht C weg nabij de Bomaweg, is een man om het leven gekomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om een 32-jarig arbeider, die tijdens het werk in een betonmixer zou zijn gevallen.

Het zou gaan om een betonbedrijf waar onder andere duikers en stenen worden gemaakt. Het is tot nu toe niet bekend hoe de man in de mixer is beland, die op dat moment aan zou staan. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

UPDATE: de redactie van Waterkant verneemt dat het slachtoffer bezig was om een betonmixer schoon te maken, terwijl de machine nog aan was. Het slachtoffer heeft rasta haardracht en had een hemd om zijn haar gewikkeld. Vermoedelijk is dit hemd in de mixer vast komen te zitten, waardoor hij in de mixer werd getrokken met het noodlottig gevolg.

De politie was ter plekke aanwezig en heeft tot in de avond onderzoek verricht naar de toedracht. Het lichaam van de man is door een uitvaartbedrijf afgevoerd naar het mortuarium:

Tweede bedrijfsongeval met dodelijk afloop voor vandaag Arbeider in betonmortel gevallen in Wanica.

Geplaatst door Klaas Anthonio op Woensdag 11 december 2019
- Advertentie -

11 REACTIES

 1. Dankzij de a- nationale duivelse partij, die de moord, drugs, roof en misdaadvloek over land en volk heeft gebracht met medewerking van het gros der dwaze paarse debiele sekteleden.


  Maak melding

 2. Weer een hardwerkende arbeider die om het leven is gekomen. Ik wens de nabestaanden en vrienden heel veel sterkte. Soso l❤bi nanga krakti , mi famirie.


  Maak melding

 3. Ook hier de vraag zijn de veiligheidsregels na gevolgd? Zijn er uberhaubt veiligheids regels ?
  Wel meneer volgt het licht aan het eind van de tunnel . Een engel wacht op u. U wordt beloont naar uw werken.Hopelijk ziet u God en mag u bij Hem bljven.


  Maak melding

 4. @Oom Ludwig foe Abra Broki: Je moet je laten nakijken, je bent zo geobsedeerd door de verkiezingsnederlaag die jullie wacht, dat je niet normaal kan reageren op een topic. Heb je geen familie, vader, moeder kinderen of anderen die jou naar een psychiater kunnen brengen? Want het gaat anders helemaal fout. Triest eigenlijk!!


  Maak melding

 5. Maar lucien, zeg eerlijk ,oom Ludwig heeft gelijk. Op dit moment wordt er alleen maar politiek gevoerd om het volk voor zich te winnen.er wordt niets gedaan aan veiligheid voor werknemers. De instantie die dit moet doen is niet aanwezig en er wordt maar geleend en dit geleend geld verdwijnt in de zakken van de ambtenaren die conrole zouden moeten doen. Dus ik begrijp de w o ede van oom Ludwig wel ,dus hij hoeft niet naar een psychiater.


  Maak melding

 6. bedrijfs ongevallen die voorkomen kunnen worden hoor, echt!! kijk maar naar de ene met de pickup laadback.. even!! geen bedrijfs veiligheid meer? geen bewustwording? Weer een leven te betreuren op een manier dat voorkomen kon worden. op weg naar 2e venezuela. POWER !!!


  Maak melding

 7. Als zelfstandig ondernemer moet je ook aan veiligheid denken maar de meeste denken eerder aan geld om te overleven in Suriname want zelfs gezondheid is voor de meeste onbetaalbaar geworden.
  Devies
  Meer lenen om de gezondheid te kunnen financieren. Vraag maar aan RobG


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.