zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRBTP houdt groep rovers aan na drie keer diefstal door middel van...

RBTP houdt groep rovers aan na drie keer diefstal door middel van geweldpleging

-

Does Travel - naar Suriname

Het Regio Bijstandsteam van de Surinaamse politie heeft vier rovers aangehouden die afgelopen vrijdag drie gevallen van diefstal door middel van geweldpleging op verschillende locaties in Paramaribo hebben gepleegd.

De slachtoffers waren een 17-jarige jongen die beroofd werd van zijn mobiele telefoontoestel, een 21-jarige vrouw die beroofd werd van vreemd geld en haar reisdocumenten en een 32-jarige man die beroofd werd van zijn van geld en zijn mobiele telefoontoestel.

Na uitgewerkte informatie kwam de politie de vermoedelijke rovers op het spoor en op vrijdag 6 en zaterdag 7 december zijn zij door het RBTP opgespoord en aangehouden. Het betreft in deze: de 44-jarige Dion,S., de 34-jarige Lionel, C., de 29-jarige Raidel, B., en de 35-jarige Jurgen, A.

In het voertuig waarin deze verdachten zich verplaatsten trof de politie onder andere een vuurwapen met scherpe patronen en breekwerktuig aan. De auto, het wapen en breekwerktuig zijn hangende het onderzoek in beslag genomen meldt het Korps Politie Suriname.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het viertal hangende het onderzoek in verzekering gesteld

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Deze ellendige beesten wilden het jaar goed afsluiten maar tis ze gelukkig niet gelukt.
  Lekker op brood en water 2020 in.
  Ze zijn net wilde beesten die hun prooi najagen. Bestrijden deze kakkerlakken.


  Maak melding
 2. Hoewel ik criminelen veracht, valt het mij wel op dat er hier mensen reageren in de trant van “schiet ze dood”..

  Terwijl er recent nog ‘iemand’ is veroordeeld voor het doodschieten van 15 mensen.

  Verder heeft men een bizar kort geheugen. De politie heeft wel vaker onschuldigen vermoord en dan komen dezelfde figuren ook weer jammeren en klagen op dit forum?


  Maak melding
 3. Tjallie was er toevallig bij, en herkende hun gezichten. Ze waren ook aanwezig op Zanderij om de allergrootse moordenaar, drugsverwelkomen, een veroordeelde moordenaar en drugsbons. Opa takki ai ook al zou je ze niet hebben herkend, aan de vruchten herkent men de boom, ze zijn 100% ndper’ s.


  Maak melding
 4. @ Laat me: Zo denken VHPers, en vooral die hier op dit forum waar ze ongehinderd hun haat en beestachtige inborst kunnen tonen, zonder dat zij door de moderator of hun partij worden gecorrigeerd, omdat het een collectief denkpatroon en collectieve waarden en normen betreft.


  Maak melding
 5. Het is maar 1 ras die dergelijke berovingen doen. Ik zou zeggen oppakken en laat ze het binnenland van Suriname schoonmaken. Of crieer een duivelmans eiland en dump ze daar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES