Rapper Poke verliest zus (30) na ziekte

6
Rapper Poke verliest zus (30) na ziekte
De artiest plaatste deze foto met zijn zus gisteren zelf op Instagram.

De Surinaams-Nederlandse rapper Poke (28) heeft op dinsdag 10 december zijn 30-jarige zus verloren. Dat maakte de artiest gisteren zelf bekend op Instagram. De jonge vrouw overleed na een lange strijd tegen de verderfelijke ziekte kanker.

Ik dank god voor een zus als jou en mijn hart en gedachten gaan uit naar een ieder die aan het strijden is tegen kanker” schreef Poke in het bericht over zijn zus Mani oftewel Manuella Kheri, die een bekende Surinaamse actrice is. Ze heeft in tien films gespeeld die zijn uitgebracht door Surtefilm en werd onder meer bekend door haar hoofdrol in  de televisieserie ‘Gespannen Borsten’.

De in Nijmegen geboren Resinio Wijngaarde, bekend onder zijn artiestennamen Poke en Pokro, is een Nederlandse rapper. Hij staat onder contract bij het bekende platenlabel Top Notch. Hij groeide op in Suriname en vertrok in 2008 naar Nederland.

Poke bracht in september 2017 zijn eerste single genaamd Roll It uit en vanaf toen ging het hard met zijn carrière. Hij is op dit moment één van de bekendste Urban artiesten in Nederland.

Het bericht van Poke hierover:

- Advertentie -

6 REACTIES

  1. Verdomd ziekte, waarom?
    Zo mooi, zo jong en nog lang niet klaar om dood te gaan.
    Heel veel sterkte en kracht toegewenst aan haar familie.
    R.I.P 🌹


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.