Man overleden nadat pick-up laadbak plotseling op hem viel

11
Man overleden nadat pick-up laadbak plotseling op hem viel

De 40-jarige Deon Mijland is vanmorgen in Suriname overleden nadat deze laadbak van een pick-up truck op hem viel. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de man op slag dood was. Het ongeval gebeurde rond 09.00u vanmorgen aan de Hajariweg, een zijstraat van de Kwattaweg.

De Surinaamse politie kreeg de melding binnen via het Command Center. Toen de wetsdienaren van het ressort Munder ter plaatse gingen, troffen ze inderdaad een man bekneld onder een laadbak aan, die geen teken van leven vertoonde.

Een woordvoerder van het Korps Politie Suriname zegt aan de redactie van Waterkant dat het slachtoffer zand was gaan leveren op het erf van een woning in de voormelde straat. Tijdens het dumpen raakte de pomp vast en steeg de bak niet voldoende naar boven zodat de lading gedumpt kon worden.

Het slachtoffer zou toen onder de laadbak zijn gegaan om de pomp te fixen. Op een gegeven moment kwam de pomp plotseling weer in werking en viel de laadbak naar beneden op de man. Hij liep hierbij ernstig letsel aan hoofd en hals op, waardoor hij op slag dood was.

Foto’s vrijgegeven door het Korps Politie Suriname:

- Advertentie -

11 REACTIES

 1. Namens politiek neutraal wens ik alle nabestaanden en vrienden sterkte. Ik heb heelveel respect voor deze man die hard en eerlijk voor zijn geld werkte. God zal hem niet vergeten ❤❤


  Maak melding

 2. Zou het slachtoffer nog online kunnen komen om RIP te lezen dan moet hij wel eerst een smartphone met beltegoed hebben dus dan maar geen RIP schrijven.


  Maak melding

 3. R.i.p. sterkte aan de familie.
  Ook voor de mensen waar hij zand moest leveren is het vreselijk.
  We houden van ht klussen. Gevaarlijk met dit soort zaken. Ga er niet onder


  Maak melding

 4. Ongeluk? Wat zijn de veiligheids regels van het bedtijf en van de overheid voor zulke bedrijven? Is hij verzekerd door het bedrijf voor ongevallen? Wie moet betalen voor zijn begrafenis? Rest in peace man. Sterkte familie.


  Maak melding

 5. Politiek neutraal@ gaan we mij bespreken of het ongeval zo te zien heb je medestanders nodig om mij te bespreken,bespreek maar je eigen problemen dat jij door je eigen stommiteit zo bankroet als een zieke kerk rat bent dat je niks te vreten had en dat je uit Suriname moest vluchten mislukte ondernemer,als jij slimmer was dan had jij je bedrijf met 804 man nog hou jij je maar daarmee bezig zwaar getraumatiseerde pannenkoek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.