Gezondheidsdienst Suriname sluit onhygiënische rotishop

13
Gezondheidsdienst Suriname sluit onhygiënische rotishop

Na Warung’s en Fast Food restaurants is het nu de beurt aan een rotishop. Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst in Suriname hebben gisteren een onhygiënische rotishop in het ressort Munder gesloten. De foto’s hierboven spreken boekdelen.

Bij controle op dinsdag 10 december 2019 zijn er verschillende misstanden geconstateerd. Zo kon de vergunninghouder geen medische keuringen, kwitantie van vetput lediging en ongediertebestrijding overleggen.

Verder liet de hygiëne in de keuken en de opslagruimte te wensen over en moesten de koelkasten geordend worden, meldt het Bestuursressort Paramaribo Noord-Oost (Bic).

De zaak is voorlopig dicht en de vergunninghouder van de rotishop is opgeroepen om zich aan te melden op het districtscommissariaat.

- Advertentie -

13 REACTIES

 1. Jaren lang heeft de regering niets gedaan. De warung-, de roti shop- en restauranthouders,
  maakten zich nergens druk om. Was nergens voor nodig.
  Nu ineens? vindt en controle en sluiting plaats.
  Jammer dat dit zoveel jaren heeft moeten duren


  Maak melding

 2. Begrijp wel dat men voor een keertje geen zin heeft om te koken en dan iets buiten wil eten. Maar elke dag buiten eten is pure luiheid en gemakzucht. Die venters en zogenaamde cateraars die hebben die mensen eigenlijk gewoon goed beetgenomen. Kook liever thuis dan weet je tenminste beter wat je eet…

  Wie niet kan koken, 1 pot gerechten zijn voor die lui een aanrader…

  Blijf je toch veel buiten eten, dan moet je niet klagen als je last hebt van rectale of orale braakuitbarstingen.


  Maak melding

 3. De vergunning definitief intrekken.
  Dit soort toestanden heeft met misdaad te maken. Mensen bewust vergiftigen door middel van onhygiënische bereiding van voedsel. Ze zullen het nooit leren. Zulke mensen mogen nooit meer etenswaren verkopen.


  Maak melding

 4. Echt …niet normaal…je wil geld verdienen …en je vergiftig je klanten …nu de karma kets terug naar jou …kiesing mooi …bedrijfd dicht en hoge boete betallen


  Maak melding

 5. Gadverdamme, je zal er gegeten hebben, vindt het een misdrijf, je vertrouwd het bedrijf maar je weet niet wat er achter in de keuken voor viezigheden bevinden, nogmaals ik vindt het een gevangenis waard.


  Maak melding

 6. @Nel,
  Jij moet jouw foute emoties anders kanaliseren en niet richten op de regering. Vanaf het begin van deze regering hebben de bevoegde instanties hun activiteiten verhoogd. Ga maar de media na. Diverse eetgelegenheden werden gesloten vanwege de onhygienische toestanden. Onder de regeringen van Venetiaan is er weinig prioriteit gegeven aan dit vraagstuk. Volgens mij is er onder Venetiaan geen enkele eetgelegenheid gesloten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.