Extra midnightshow van Jörgen Raymann in Suriname

4
Jörgen Raymann op 29 december live te zien in Torarica Suriname
Foto van Raymann samen met gitarist Ulrich de Jesus in 'Schudden aan die Boom'.

Eind december is Jörgen Raymann in Suriname met zijn voorstelling ‘Schudden aan die Boom’. Zijn eerder aangekondigde voorstelling, op zondag 29 december om 18.30u in de Royal Ballroom van Hotel Torarica, was snel uitverkocht. Er is daarom op die dag een extra ‘midnightshow’ om 23.30u, op dezelfde plek in Torarica.

Met scherpe en hilarische observaties probeert Raymann in ‘Schudden aan die Boom’ de puzzel van zijn verleden te leggen. Is hij een vreemde eend in de bijt of past hij juist perfect in deze moderne maatschappij waar iedereen op Facebook zelfbewust en gelukkig is, maar tegelijkertijd naar zichzelf zoekt bij de psycholoog, de yoga-goeroe of de Tantratherapeut.

Voor deze extra midnightshow op zondag 29 december om 23.30u in de Royal Ballroom van het Surinaamse Hotel Torarica, is een beperkt aantal kaarten over dus wees er snel bij! Deze zijn te koop bij de frontdesk van Hotel Torarica.

- Advertentie -

4 REACTIES

 1. In Tor dus een normale werkende burger kan niet erheen. Vroeger was hij er voor die mensen. Nu voor de zg elite groep. Is niet mijn favorite maar ik hou niet van zulke figuren. Geef een show in NIS mt een redelijk betaalbaar kaartje.
  De gasten van Tor betalen zo je vakantie


  Maak melding

 2. Andre het verschil is hij hééft gewerkt daarom had hij recht op is een verzekering ww die iedereen in Nederland afdraagt zo dat je later gebruik van kan maken als je tijdelijk geen werk heb dus krai niet zomaar wat is die man zijn privéleven bel bigi boy zo mi a ontlip ju 2


  Maak melding

 3. De tijd van deze oude kop is voorbij. Wie kijkt en luister nog naar hem Er is een nieuwe generatie cabaretiers aangetreden. Hij moet plaats maken. ook voor een gratis optreden van hem, ga ik niet uit huis. Zijn optredens hebben geen diepgang, anders dan Surinaamse prasi oso herkenning.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.