Bejaarde vrouw (69) verkracht door buurman in Suriname

29
politie-op-pd-suriname

Een 69-jarige vrouw is eerder deze week door haar buurman verkracht in Paramaribo. De man verkrachtte het slachtoffer in de slaapkamer van haar woning.

Een woordvoerder van het Korps Politie Suriname zegt aan Waterkant dat de vrouw alleen thuis was en op een gegeven moment besloot te gaan baden. De badkamer is achter de woning. Het slachtoffer kleedde zich in de woning uit en liep naakt naar de badkamer.

Toen de vrouw bij de badkamer aankwam zag zij plotseling haar buurman daar staan met een baddoek gewikkeld. Zij kon zich niet voorstellen dat de man haar bij de badkamer loerde en greep meteen een bezem waarmee zij hem enkele keren sloeg.

De buurman overmeesterde de vrouw en sleepte haar naar de slaapkamer in de woning. Hij duwde haar op bed en verkrachtte haar. De bejaarde probeerde zich af te schudden van haar buurman maar het lukte haar niet. Zij probeerde hulp te roepen maar de buurman drukte haar mond dicht.

Na de daad verliet de verdachte de woning. De vrouw schakelde de politie in en deed aangifte van de verkrachting. De politie wist de buurman aan te houden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

- Advertentie -

29 REACTIES

 1. Zo zijn sommige mensen het eind product van hout.n.l.
  ZAAGSEL
  Hij zou 69 stokslagen moeten krijgen op het deel van zijn lichaam dat hij ongevraagd heeft gebruikt. Daarna sroto a beest.


  Maak melding

 2. Die man is een oversekste , immorele persoon om zoiets te doen. Die bejaarde vrouw is ook moeder, oma van kleinkinderen. Echt een egoïstisch debiel! Aan sommige reageerders zoals ” laat me” zou je ook zo reageren als het jou moeder of oma was geweest? Zulk gedrag is zeker verwerpelijk!


  Maak melding

 3. Die vrouw loopt blijkbaar iedere dag naakt door het huis. Dan is dat nog geen reden om een vrouw te verkrachten. Buurman ziet echter zijn buurvrouw en denkt bij zichzelf, die ziet er nog heel jong uit en ze loopt naakt om mij uit te dagen.


  Maak melding

 4. Schande!!. Neks no fout; wie gaat zich aan Ingrid vergrijpen? Kijken wat er dan gebeurt.
  Ze zijn toch allemaal van mening dat er straffeloosheid in Suriname moet heersen. Beter een “goede buur dan een verre familie”, deze gezegde gaat niet in Suriname op. Hier heb je mannen die niet alleen oversekst zijn, maar ze pakken alles wat los en vast zit. Schande voor land en volk, dat het zo laag aan de grond is komen te zitten.


  Maak melding

 5. Het is niks grappigst aan.
  Gewoon schofterig. Heel laag gevallen. In de koloniale tijd, is door de kolonisten een spreekwoord verzonnen
  N. L. :
  Beter een goede buur dan een verre vriend.
  Maar in 1975, is Suriname van gescheiden.

  Waar is de tijd gebleven dat wij konden rekenen of verwachten?
  En dit alles is niet de schuld van Nederland!


  Maak melding

 6. De man moet zijn poten van de vrouw afhouden. Als de badkamer achter op her erf is waarom loopt de mevr er naakt toe??? Als ik binnen ben maakt me niet uit maar niet buiten. Ik hoop dat ze hem in pcs opsluiten. Mr met deze leeftijd kon buurvrouw de man stevig bijten. Ze moet een paar familie’s hebben die niet lachen.


  Maak melding

 7. Projecteer je gedachten en gevoelens niet op een ander maar wees eerlijk naar jezelf
  dan kun je zelf die opgeslagen duistere troep in je gedachten en gevoelens opruimen.
  Als je dat niet doet, ben je net als die buurman die overliep van onbeheerste vuiligheid.
  Emotie is gevoel en gevoel zonder verstand is gewetenloosheid.


  Maak melding

 8. Heb ook een overbuurvrouw die echt om gezien te worden zich uitkleden vragen het raam.
  Dat geeft natuurlijk niemand toestemming om haar een lesje te leren.
  Als je als vrouw in een korte rok loopt dan denken vele mannen dat je opzoek ben naar een looser.
  Vraag mezelf af hoe ze niks heeft gehoord van deze dagoe insluiper. Sorry voor de honden liefhebbers.


  Maak melding

 9. Buurman prakseri “hoe ouder hoe zachter” Hij heeft heeft zijn lusten botgevierd. Mocht hij nooit eerder in een cel zijn beland, zal hij ervaren wat op hem het botvieren van lusten, door meerdere wellustigen per avond betekend. Wat niet vergeten mag worden is dat zijn medecelgenoten van onderen in dikte en lengte goed bedeeld zijn.
  Buurman, heel welkom in de cel.


  Maak melding

 10. In hoeverre zijn meisjes en vrouwen veilig
  In ons land? Sommigen zien het vrouwelijk volk als een prooi voor 5 minuten plezier.
  Het zal je zus of moeder overkomen.
  Zulke gasten in het openbaar castreren


  Maak melding

 11. Conclusie: Suriname is op moreel, financieel, maatschappelijk en nu ook seksueel gebied een onveilig land geworden. Dank je wel NDP met aan het hoofd didibri Bouterse. Als jullie nooit gekomen waren zou Suriname er heel anders hebben uitgezien. Deze fout wordt gelukkig hersteld op 25 mei 2020.
  Vroeger hadden wij respect voor ouderen, Nu niet meer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.