Smerige warung te Rainville per direct gesloten

12
Smerige warung te Rainville per direct gesloten

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst (MGD) zijn gisteren overgegaan tot sluiting van een warung in het ressort Rainville. Dit nadat de ambtenaren een inval gepleegd hebben en gestuit zijn op verschillende misstanden die van dien aard waren dat er onmiddellijk overgegaan moest worden tot sluiting van de etenszaak.

De warung is gesloten in opdracht van de districtscommissaris van Paramaribo-Noordoost, Mike Nerkust. De misstanden zijn o.a uitwerpselen van ongedierte, geen ongediertebestrijding, potten en pannen die niet meer voldoen en defecte koelkast.

De vergunninghouder is opgeroepen en moet zich aanmelden op het districtscommissariaat.

12 REACTIES

 1. GOED ZO, OPROEPEN , DC. MIKE NERKUST EN DE WARUNGHOUDER VERPLICHTEN STEEKPENNING TE BETALEN.
  WARUNG HOUDERS EN CHINEZE RESTAURANT HOUDERS WIE NOG GEEN STEEKPENNING BETAALD HEEFT WORDT BEZOCHT


  Maak melding

 2. Wat smerig dit het is echt om ziek te worden zo, als je restaurant hebt zorg ervoor dat je schoon en hygiëne is.
  Weg met de pannen en de koelkast.
  Koop nieuwe spullen mens.
  Gezondheid gaat boven alles denk aan je klanten die betalen voor het eten.


  Maak melding

 3. @Picolaas,
  Is het nog niet tot jou doorgedrongen. Wat ben jij een ondankbare beest. Ook de vader des district Paramaribo waakt over jou gezondheid. . De maatregelen die de regering treft moeten een vaste basis in de samenleving krijgen. De regering en haar ambtenaren doen hun uiterste best om orde, veiligheid en openbare gezondheid te waarborgen. De ordening van de samenleving zullen de uitbaters van de smerige tenten ook met steun van jouw politieke partij in de oppositie niet kunnen tegenhouden. Het is een proces van lange adem. Zolang de smerigheid geld opbrengt is het voor de mensen in jouw kamp heilig.


  Maak melding

 4. Deze zogenaamde restaurants hebben geen recht van bestaan definitief sluiten. Restaurant killers. Ze mogen nooit meer open gaan en voedsel verkopen. Stelletje vieze ratten zijn het.

  Schandelijk gedrag.


  Maak melding

 5. Het is overduidelijk dat de bezuinigingen van de regering haar sporen achterlaat. Er had veel eerder ingegrepen moeten worden. Kinderen en ouderen lopen het grootste risico. Er moet meer geld en personeel naar de controlerende instanties. Tevens moet met een zwarte lijst bijhouden en publiceren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.