Pre-Christmas party met Trafassi op zaterdag 14 december

0
Pre-Christmas Party met Trafassi op zaterdag 14 december

Op zaterdag 14 december wordt het van 22.00u – 02.30u Caribisch gezellig op de speciale Pre-Christmas Caribbean Dance Party met de populaire band Trafassi! Tussendoor zorgen DJ’s Shann, Meo Mania en Gilly Gonzales uit Suriname voor de lekkerste hits. Kaarten zijn online te koop via Eventbrite.

Deze Caribbean Dance Special vindt plaats in Dekker te WARMOND, een ruim opgezette party accommodatie, centraal gelegen in het groene hart van de Randstad nabij Leiden, tussen Den Haag en Amsterdam in.

Dekker heeft alle ingrediƫnten in huis om een onvergetelijke happening van deze avond te maken. Het wordt een dag om nooit te vergeten, dus haal je kaarten op tijd!

Drankjes kun je aan de bar kopen m.b.v. muntjes of gebruik maken van de Bottle service. Surinaamse catering is aanwezig! Surinaams-Javaanse catering by Royal Java Food.

Caribbean Party met Trafassi!
Zaterdag 14 december 2019
Aanvang 22.00u – Einde van de party: 02.30
Locatie: Dekker WARMOND
Veerpolder 14 in Warmond (vlakbij Leiden)
Tickets: online via www.carifesta.nl

Info: 010-2151770 of via Whatsapp 06-26328025

PRE-Christmas Party met TRAFASSI

Gezellige PRE-Christmas Party op zaterdag 14 december van 22.00u – 02.30u in de schitterende locatie DEKKER te Warmond (vlakbij Leiden). Met muziek van live band TRAFASSI en DJ's Shann, Gilly Gonzales en Meo Mania. Kijk snel op Caribbean Party met Trafassi! en haal vandaag nog je kaarten online in de voorverkoop via www.carifesta.nl

Geplaatst door Trafassi op Dinsdag 3 december 2019
- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.