Politie rijdt auto-inbrekers klem na diefstal uit voertuig

6
politie-suriname-rbt-2

De politie in Suriname heeft afgelopen woensdag twee auto-inbrekers aangehouden en opgesloten. De verdachten verplaatsten zich in een auto door Paramaribo, die door leden van het Regio Bijstand Dienst Paramaribo(RBTP) werd klem gereden.

Het gaat om de 30-jarige Dexter J. en de 25-jarige Elton T. meldt het Korps Politie Suriname vandaag. Kort voor hun aanhouding hadden de twee een tas inhoudende geld en persoonlijke bescheiden, uit een auto gestolen in het politie ressort De Nieuwe Grond.

Het RBTP reed ze klem en hield ze aan ter zake gekwalificeerde diefstal, op de kruising van de Dr. Sophie Redmond- en Hofstraat. Ze zijn vervolgens door de leden van RBTP overgedragen aan de collega’s van De Nieuwe Grond.

De politie heeft de tas met inhoud afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. De twee mannen zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.


6 REACTIES

 1. Luciën 10 december 2019 At 00:55
  Nee Ludwig, het waren 100% mensen die op jou partijgenoten lijken!

  Odille 10 december 2019 At 03:06
  Mooi tori Luciën hahahahhaa misschien weet hij t niet

  In ieder geval herkent men de paarse boom aan haar vruchten, zoals jullie lijder ddb zo Lucien, zo Odille, a nationale dieven/drugscriminelen/delinquenten, debielen, dwazen, demonisch, duivels, delirium, doden, dommen, drugsverslaafden, dagoepoepe,dongdongdagoes partij sekteleden. Ai we rove, moorde, stele als mi soso lobi didibri baas, wanted by Interpol. @0 jaar celstraf veroordeelde moordenaar en de allergrootse de -dwaas- bouta aka ddb. Sos lafu dong dong misdadigeraanbidders als Lucien en Odille. Jammer baas no tjier deng pa.


  Maak melding

 2. Is er nog wel plek voor alle criminelen die in verzekering worden gesteld.
  Bouta moet straks ook geld hiervoor lenen.

  Wat een teering zooi is t tochin Su.
  Erger dan Nigeria!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.