Drukte op Zanderij voor verwelkomen ‘Bigi Boy’ Rozenstruik

10
Drukte op Zanderij voor verwelkomen ‘Bigi Boy’ Rozenstruik
Foto (c) Paul Koswal

Er heerst momenteel weer een drukte op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven in verband met de aankomst van Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik in Suriname. Mensen staan in de aankomsthal en buiten te wachten op ‘Bigi Boy’ die straks landt. Rozenstruik zou volgens planning rond 23:00u landen, maar vanwege een vertraging arriveert hij nu rond 01.00u.

Mensen van verschillende delen van het land zijn met bussen die de overheid heeft ingezet of eigen vervoer getogen naar de luchthaven om de Surinaamse UFC vechter groots te ontvangen.

Rozenstruik slaagde er afgelopen zondagochtend, tijdens UFC Fight Night in de Amerikaanse hoofdstad Washington, in om te winnen van de Nederlandse MMA-veteraan Alistair Overeem.


10 REACTIES

  1. Aiiii Sranangmang gaat hier om Bigi Boi wang koulo lasi ede sukkel Avanavero e skrifi wang hoop nonsens Bouta no e tang dja ini Damsco hoe kan je nou zoiets schrijven…..come on…ga maar met je zelf spelen lijkt me beter..hahahhaa…BIGUP BOUTA….BIGUP BIGI BOI kandeh na dati ie wani jere klootzak van een Avanavero


    Maak melding

  2. Gefeliciteerd, en nog meerdere successen. Ergens in Suriname, brandt het licht nog. Mensen, blijf het licht volgen. Er zijn velen die het licht voor surinamers, hebben uitgedaan.


    Maak melding

  3. Alle lof voor surinaamse sportmannen .maar de drukte op zanderij toen Bouterse was aangekomen nu Bigi boy,wat zie je aan die drukte?toen Bouterse was welkom op zanderij was ook vrij bussen en jang dringie party en die mensen had ook wat zakgeld…bigiboy,was ook gratis bus gezet.met andere woorden zijn mensen die Niks te hebben in dagelijkse leven…voor die groep is dagjes uit en niks anders..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.