VIDEO: Politie rijdt auto klem en beëindigt ontvoering van man

11
Politie Suriname beëindigd ontvoering van man in auto

Een man die gisteren in de Gongrijpstraat door een aantal personen in een auto werd gesleurd en werd meegenomen, is door de politie bevrijdt op Commewijne. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de man geld schuldig zou zijn aan zijn ontvoerders en daarom zou zijn meegenomen richting Commewijne.

Boven op de Bosje brug probeerde het slachtoffer uit het voertuig te springen, hetgeen werd opgemerkt door een andere weggebruiker. Deze nam contact op met de Surinaamse politie waarna het commandcenter assistentie van de politie opriep.

Ter hoogte van de Bridge Mall lukte het de politie om het voertuig, een grijze Toyota Auris, klem te rijden. Daarbij werden de daders gesommeerd om op de grond te liggen en werd hun auto doorzocht. De politie vond een illegaal vuurwapen met 14 patronen, meldt een woordvoerder van het Korps Politie Suriname aan Waterkant.

Het bevrijdde slachtoffer gaf aan ernstig te zijn mishandeld in het voertuig en zelfs met de dood te zijn bedreigd. Een van de verdachten verklaarde tegenover de politie dat het slachtoffer €3.000 geleend had van hem en hij het geld maar niet terugkreeg. Vandaar besloten is hem te ontvoeren.

De daders zijn aangehouden en de zaak is in onderzoek.

Filmpje:

https://www.facebook.com/martin.ho.3990/videos/10216233510332870/


11 REACTIES

 1. Leen nooit geld aan en van een ander. Je krijgt het nooit meer terug. Elkaar oplichten en financieel schaden, daar is men goed in. Gelukkig kan hij nog na vertellen dank zij een oplettende automobilist die de politie inschakelde.


  Maak melding

 2. Het is een roversbende (aan het worden) geworden. @Laat me’ lezen of niet gelezen, de praktijk laat de feiten zien. ” times of Suriname ” laat zien hoeveel diefstallen per dag plaats vind. Ik heb één schrale troost. Hier in Brabant gebeuren de meest idiotigste dingen zoals : man van 27 slaat 3 verschillende vrouwen op het hoofd zonder reden. Man mishandeld mede weggebruiker door een verkeersruzie…enz.


  Maak melding

 3. Boi als ik zo deed bij alle mensen die me geld schuldig waren saaang. Mensen lenen bij geldschieters omdat de bank je nog zwaarder n@@it met die torenhoge rentes.

  Moni na mati.


  Maak melding

 4. Een ding wel ,de politie heeft weer een goeie je geleverd!!! Voor derest ,wie zijn het, kijk naar de beelden. Tweede, in su moet je nooit iemand geld lenen, nergens trouwens.


  Maak melding

 5. Als er hier een rechter was die deze mensen dwing om terug te betalen was ht nooit zo dat men recht in eigen handen nam. Ik zie vaak filmpjes waar je met een stuk bewijs dat je geld hebt geleend gedwongen wordt te betalen. Hier willen ze grote drugszaken alleen.


  Maak melding

 6. Ai ze komen met zoveel smoesje geld lenen maar terugbetalen hoh maar.
  Als je het geld niet heb ga ervoor sparen maar licht anderen niet op.
  Ze lenen en later worden ze je grootste vijand omdat jij je geld terug raakt.
  Laag zijn ze die groot willen leven over de rug van een ander.
  Hij leert het om dat niet meer te doen.
  Het gaat zeker niet onder een duizend srd deze zijn zware gas met vuurwapens a long wan lai zeker dan ga je eraan in deze wereld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.