VIDEO: Kadervergadering NDP in bomvol Ocer

65
VIDEO: Kadervergadering NDP in bomvol Ocer

Zo zag Ocer in Suriname er vrijdagavond 6 december uit, tijdens een kadervergadering van de Nationale Democratische Partij (NDP). De bijeenkomst was eerder deze week door NDP-voorzitter Bouterse aangekondigd. Deskundigen kwamen uitleggen wat er is gebeurd rond het 8 Decemberstrafproces en welke stappen er ondernomen zullen worden.

Het was weer een avond vol verdraaiingen. Bouterse zelf kwam ook aan het woord in Ocer. Hij speechte met weinig overtuigingskracht. “Jullie hebben mijn hart gestolen”, sprak Bouterse een bomvol Ocer toe. Hij sprak van een ‘soort politiek proces’ bij een ‘soort Krijgsraad’.

Bouterse, zei dat hij de Krijgsraad moet bedanken voor het politieke vonnis dat is uitgesproken. De eenheid in de NDP is helemaal hersteld en de mensen staan als één man achter hem. De menigte in Ocer zong uit volle borst: “We shall overcome!”

Eerder deze week had Bouterse aangegeven dat zijn naam weer zou prijken op de kandidatenlijst van De Nationale Assemblee op 25 mei 2020. Willen jullie dat hij meedoet?” vroeg zijn advocaat Kanhai aan kaderleden van de NDP. “Ja!” scanderen zij massaal. “We want Bouta!”

https://www.instagram.com/p/B5wKaP_gR9R/?igshid=j8656w71latg


65 REACTIES

 1. 6 December 2019 … de Berm-Partij SINGI NETI. De teraardebestelling van de Nationale Dieven Partij vindt plaats op 25 mei 2020 op de begraafplaats ALDAAR{ Ocer}!!!!!
  In die tussentijd doet het GEBOEFTE verwoede pogingen om te overleven … ondanks het feit dat ze UITBEHANDELD is.


  Maak melding

 2. Ja he Cornelis sabi so de hele tijd hier zitten uitschelden heeft weinig zin daarom na a kosi e bigi NDP stoppen jullie ermee..weinig aandacht eraan besteden maar de hele tijd zitten uitschelden en kwaad wensen nou….slaat op niets


  Maak melding

 3. 45% van de aanwezigen waren nieuwsgierigen … ik durf hardop zeggen … geen Nationale Dieven Partij stemmers.

  De Nationale Dieven Partij geen raciale partij ???? Geef me een grote BRICK !!!!!!
  Ik zie alleen mensen die op Damsco en Pakiratigri lijken. Ik zie Diefkatten van het kaliber BOUVA, MISJIKEBA, PANKA, GRAANOOGST. I rest my case for the time being !!!!!!!!!!!


  Maak melding

 4. Sommige Kroesharigen willen liever een leider die Drugscrimineel is en moedwillig mensen heeft vermoord of laten vermoorden.

  Een voorganger die het vermoorden van mensen goed praat is een duivel.

  Als het electoraat deze Criminele duivels niet afstraft op 25 mei 2020 zal Suriname ten gronde gericht worden.


  Maak melding

 5. De Nyaung, Dringi Priesiri partij heeft weer eens de hongerige magen van de jongeren gevuld. Ze worden door de ressortraden en districtraden betaald om aanwezig te zijn. Op 25 mei 2020 zullen wederom in beeld komen, maar stemmen zullen ze niet op de nationale dieven partij.


  Maak melding

 6. De wil van het volk is wederom tot uiting gekomen. Daar valt weinig tegenop te boksen.
  Het vonnis van de krijgsraad moet ook gerespecteerd worden evenals de beslissing van de DNA inzake amnestieverlening. Geen constitutioneel hof, is vooralsnog gelijk aan een wettige beslissing destijds in de DNA. Op deze manier kan Bouta nog steeds zijn ambt blijven bekleden. Hij kan ook tijdelijk zijn functie laten waarnemen door Adhin. En mocht het een halen en trekken worden bij het verzet , blijft Bouterse gewoon rustig president. Heel wat commotie in Suriname en ook dat zal overgaan. (Of is er een stel onderofficieren dat iets gaat doen gelijk aan 1980? O nee , dat mag niet .Dat is een inbreuk op de grondwet).

  De externe druk is veel lastiger. Potentiële investeerders zouden bedenkingen kunnen hebben en wachten tot na de verkiezingen. Verder heb je de bekende landen, instituten, organisaties, etc., die zich uitsluitend bezig zullen houden met het vonnis. Reeds bestaande investeerders in de vorm van China ,India en dergelijke , blijven van kracht. Het is kort dag. Suriname kan het uitzingen tot mei 2020. Vooralsnog is het de wil van het volk die telt met inachtneming van wet , regelgeving en democratie. Focus liever op de verkiezingen. Amnestie , gratie ,vertragen en vertragen ; ala fasi Bouta no e go sidon! Werkt plan A niet , dan wel plan B of C. Desnoods treedt hij af en toch gaat hij de bak niet in. Het lijkt erop dat men daarop focust. Wan sani; a Sranan pipel lobi Bouterse yere. The NDP is beyond any magical and divine emotion you`ve ever seen.


  Maak melding

 7. De talloze leningen zijn nodig om de komende maanden alle kosten te betalen. De bedragen zullen fors oplopen.
  Zo moeten de honderden bushouders worden betaald die de mensen moeten ophalen en terug brengen. De mensen krijgen tussen de 25 en 100 SRD om de vergadering bij te wonen. Mijn neef die geen NDP aanhanger is en in Nickerie woont, maakt regelmatig gebruik van de NDP aanbod en komt dan naar Paramaribo om zijn vriendin op te zoeken. Hij krijgt bij terugkeer 50 SRD en ook nog eten en drinken van de NDP. Voor hem is dat een leuke uitstapje. Het dagblad Trouw heeft onlangs onthuld dat er honderden porties waren besteld voor de mensen die naar Zanderij waren gegaan om Bouterse te verwelkomen.


  Maak melding

 8. De rest van land was tijdens de meeting langs de berm vrij van dieven, rovers, oplichters, verkrachters en ander gespuis.

  Er is ook een boeriki contest gehouden. 1000 cum laude winnaars


  Maak melding

 9. De Puinhopen Van 10 Jaar Desie Bouterse

  Beste Surinamers

  Dat bouterse zich weer verkiesbaar steld zeg meer over het SURINAAMS VOLK dan over Bouterse.

  Als De meerderheid van het Surinaams volk hoog opgeleid was zou boutese zo iets nooit kunnen doen


  Maak melding

 10. Door deze mensen worden alle Surinamers dom en lui genoemd.
  Deze mensen vinden zichzelf al ontwikkelt wanneer ze een pakket krijgen.

  Een schande voor de echte Surinamer !


  Maak melding

 11. Volksverlakkerij ten top.
  Het stemvee dat opgetrommeld is om de partijleider op te halen van het vliegveld en partijvolgelingen in Ocer kunnen helaas niet verbloemen dat er grote onenigheid bestaat in de top van de NDP over de te volgen koers richting de komende verkiezingen en de periode daarna.
  Nog 5 met dit beleid is geen optie voor kaderleden met visie maar de volkspresident wijst met trots op zijn trouwe aanhang die bereid is voor hem door het vuur te gaan.
  Met wet en regelgeving is er geprobeerd de volksleider te redden maar de obstakels blijken telkenmale weer enorm te zijn. Hoeveel inspanning en offers moeten nog in deze materie gestopt worden?
  Het laatste woord is helaas nog niet uitgesproken!


  Maak melding

 12. “De wil van het volk is wederom tot uiting gekomen. Daar valt weinig tegenop te boksen.” Aldus Pakira.
  Ten eerste, niet Het Volk, maar een bepaald deel van het volk staat hier te juichen. Dat deel dat met het verkeerde lichaamsdeel denkt.
  Ten tweede, wat is dat voor een moraal dat het blijkbaar geen probleem is om mensen waar je last van hebt te vermoorden?
  Ten derde, wat een weerzinwekkende minachting toont deze man voor de Surinaamse rechtsstaat en haar organen. En deze man wil de leider van het land zijn. Wie de rechtsstaat minacht die minacht het volk.

  De 15 van 8 december zijn lang niet de enigen die door de president vermoord zijn. Ook zijn strijdmakker, Roy Horb, werd te lastig en moest verdwijnen. Over al die anderen die in de afgelopen decennia soms op gruwelijke wijze om het leven kwamen zullen we het maar niet hebben.
  De Surinaamse president is niet alleen persoonlijk verantwoordelijk voor al die doden maar ook heeft hij velen tot moordenaar gemaakt die zijn vuile werk moesten opknappen. Hoe gaat het met die mannen die bloed aan hun handen moeten leven? Hoe gaan ze daar mee om?
  Befehl ist befehl zeiden de Duitsers die zich aan oorlogsmisdaden hebben schuldig gemaakt. Wir haben es nicht gewuszt zei de rest.
  Zouden er echt niet heel wat Surinamers zijn die ’s nachts wakker liggen, die gebogen door het leven gaan en die vrezen voor het oordeel van de allerhoogste?

  “Het volk” van Pakira is moreel diep gezonken. Gelukkig zijn zij niet HET VOLK”!


  Maak melding

 13. Liefde is leven zegt denki. De liefde is overduidelijk bij de NDP, een partij die midden in nacht duizenden van zijn aanhangers kan optrommelen, een partij die duizenden kan bijeenbrengen voor een kader bijeenkomst, let wel het is geen massameeting.

  Geen enkele andere partij die dit kan.

  Momenteel lopen ze bij bosjes weg, bij de partij van de haat vhp. De vhp valt door de mand als racistische partij, zie maar de reacties van het handjevol racistische vhp’ers op waterkant.net. Het zijn duidelijk geen reacties van Surinamers die hun hart op de juiste plek hebben. Je bent wel behoorlijk ziek om dagelijks je haat en negativiteit ten toon te spreiden, je bent geen normaal functionerend mens.

  De mensen die klagen over bussen en gratis eten enz. Enz. Waarom zet de vhp geen gratis bussen in en geeft gratis eten om zo’n massa bijeen te brengen. Nee, het gaat ze nooit lukken zo’n massa bijeen te brengen, omdat de mensen om wie het gaat de Surinamers in Suriname wars zijn van racisme, ze willen het niet meer, ze willen de enige Nationale Leider Desire z Bouterse, zoveel moet iedereen nu wel duidelijk zijn.

  Komen jullie mij nu maar schelden, jullie kunnen niet anders.


  Maak melding

 14. Ho Chi Min de Vietnamese Leider die een onafhankelijke Vietnam wilde hebben had volgelingen die voor hem wilden vechten voor die onafhsnkelijkheid.
  Wat wil bouterse voor het Su volk? De economie is kapot. Hoge prijzen in de winkels en hoge valuta koers. De ndp stem vee moet pakketten hebben om te eten. Willen ze achter bouta lopen voor deze pskketten! Wil het stem vee vechten voor bouterse voor voedsel pakketten?


  Maak melding

 15. Kanhai zit weer onzin te verkopen en de rechters en advocaten moeten daar toch echt hard en duidelijk op reageren.
  Bij een eventueel HB is Bouterse DAARIN weer de verdachte, maar dat wil niet zeggen dat met het aantekenen van een HB de veroordeling is opgeschort. De huidige veroordeling blijft gewoon staan en wordt pas opgeheven in het onwaarschijnlijke geval dat er in een HB vrijspraak volgt.
  Bouterse is en blijft een veroordeeld die zijn actief en passief kiesrecht heeft verloren!!
  .
  RECHTERS EN ADVOCATEN DOE HIEROVER EEN DUIDELIJKE, GEMEENSCHAPPELIJKE UITSPRAAK !!!
  .
  Deze uitsluiting van kiesrechten is duidelijk bedoeld om te voorkomen dat een crimineel de macht krijgt, de mogelijkheid heeft om zich aan een terechte en wettige straf te onttrekken. Rechters en advocaten zijn het aan hun beroeps err en eed verplicht om dit te blokkeren met alle middelen die ze hebben. Doen ze dit niet dan is dit ook disrespect naar de TRIAS


  Maak melding

 16. Klaas de groot wil de wetten en grondwet buigen in zijn voordeel, hij roept om hulp.

  Zo werkt het niet Klaas, de grondwet telt en niet wat jullie haters wenselijk achten. De advocaten en rechters mogen zo hard schreeuwen, zolang ze niet volgens de grondwet handelen, luistert niemand.


  Maak melding

 17. pakiratigri 7 december 2019 At 06:42

  “De wil van het volk is wederom tot uiting gekomen. Daar valt weinig tegenop te boksen.
  Het vonnis van de krijgsraad moet ook gerespecteerd worden evenals de beslissing van de DNA inzake amnestieverlening. Geen constitutioneel hof, is vooralsnog gelijk aan een wettige beslissing destijds in de DNA. Op deze manier kan Bouta nog steeds zijn ambt blijven bekleden.”

  1>> 1,500 – 2000 kaderleden op Pengel is niet de volkswil maar de capaciteit van de NDP haar loyalisten te mobiliseren het is net 15-20% van de kiesdeler in Paramaribo.
  2>> 2.000 kaderleden in Ocer (het was niet vol) is ook niet de wil van het volk eerder een tegenvaller.
  3>> Verder wordt er juridische onzin verkondigd door te stellen dat met het verzet Bouerse weer verdachte zou zijn. Hoewel ik de Surinaamse rechtsvorm niet terug kan vinden is de NL vorm heel duidelijk. Het vonnis is daar, indien bij voorraad uit voerbaar wordt het zelfs uitgevoerd je treed in verzet met de bedoeling het vonnis te laten verdwijnen als niet wettig uitgesproken. Bij hoger beroep is er nog geen definitief vonnis omdat een hogere rechter een uitspraak moet doen en de procesgang niet is afgerond. Nu is de procesgang afgerond en probeert de verdachte het vonnis terug te draaien. 100% logisch.
  4>> Het politiek maken en comploten creeren is zielig aan het worden. vooral het verhaal van Kanhai was zielig. Als er geen argumenten zijn heb de lef dat aan de client te vertellen.


  Maak melding

 18. @ Robert

  1>> De grondwet is duidelijk. Iemand die veroordeeld is voor het onderhavige kan geen president worden dat is
  2>> Verzet is geen toetsing van het vonnis en hoge beroep. Bij verzet staat het vonnis en is er veroordeeld en tracht de veroordeelde middels een nieuwe rechtsgang het vonnis aan te vechten en te laten verdwijnen. Een vonnis bij voorraad uit voerbaar kan uitgevoerd worden terwijl de veroordeelde in verzet gaat.

  Robert niemand staat boven de wet.
  Bouterse is schaakmat gezet indien men de wet toepast.
  Amnestie is niet mogelijk want er zijn nog rechtsmiddelen/ Gratie is niet mogelijk want er is nog een proces gaande/ Het vonnis hoeft nog niet uitgevoerd te worden zodat er nog geen constitutionele crisis ontstaat.
  De Constitutionele crisis ontstaat zodra de kieslijsten goed gekeurd worden en Bouterse kandidaat gesteld wordt als president en onze lieve heer verhoede het hij gekozen wordt tot president.


  Maak melding

 19. @Robert,

  Je hebt het over “zolang ze niet volgens het grondwet handelen, luistert niemand” vraag aan jou, heeft Kabouter ooit volgens de grondwet gehandeld?

  Kabouter en hersenloze aanhangers waaronder jij ook, hebben het over een “Politiek Proces” Kabouter speelt al sinds de jaren tachtig politieke spelletjes. Als je politieke spelletjes speelt krijg je ook een “Politiek Proces”
  Of is je afgod een uitzondering Robert?


  Maak melding

 20. Jojo, jk en de rest van de meute zijn typische front/vhp volgelingen. Ze maken hun eigen verhaal, verdraaien de boel en gaan erin geloven. Voor deze zwakbegaafden is hun onzin hun waarheid geworden. Ze missen elke realiteitszin.

  Daarom gaat de NDP weer winnen, jullie vhp’ers ontkennen de realiteit en harde feiten en gaan hardnekkig in je eigen onzin geloven.


  Maak melding

 21. Wij van de Oppsitie wachten niet op uitnodiging van de onreine partij om te onderhandelen om samenwerking .

  Verbroedering van NDP is nu verloedering geworden en hongersnood .


  Maak melding

 22. Met de 26 gestolen zetels en 3 overlopers kunnen ze geen Amnestie regelen .

  Hulp, Hulp Hulp R.Abrahams wij gaan weer voor Amnestie maar met 26 zetels .

  De meeste of 95% die daar bij NDP waren planten nooit een tomaat .

  Een kommetje tomaten 20 SRD NDP prijs


  Maak melding

 23. In jaren 1986 tot 1990 waren de militairen grote wetten makers waar om hadden ze de Amnestie dan niet geregeld in die tijd .

  Nu met de Hebie of onreinheid van Bouterse proberen goed te praten klop van geen kanten .

  Grote Grond wet makers waren de Militairen en Bouterse zelf met avond klok geen hij door werken met stelen.

  Wanneer het Bouterse vader zo was vermoord zou hij anders dansen op de podium


  Maak melding

 24. Kondremangs,
  Suriname heeft 635.000 inwoners; en er waren ongeveer 4000 DiDiBri aanhangers in Ontspanningscentrum voor Criminelen En Recidivisten……dus hoezo de wil van het volk????? dan heeft men een raar begrip van MEERDERHEID………
  Ik zou een ieder willen vragen om ALLE documenten/boeken etc. over Suriname te lezen; vooral over het schenden van mensenrechten in Su………er zijn een aantal, die nog niet eens geboren waren toen wij in de jaren 80 onder het terreur van DiDiBri en zijn boevenbende moesten lijden ; vooral die brullende misikaba(geb in 1982)…….ook barbamang was prominent palu lid….dus die zullen altijd hun lijder beschermen………
  Er wordt weer een oud liedje afgedraaid…..het is de schuld van Nederland……..
  DiDiBri probeert ten alle tijde onder zijn verantwoordelijkheid uit te komen door steeds naar anderen te wijzen……..hij is zo’n lieverdje, die geen vlieg kwaad doet tog???????
  Als je je billen brandt, MOET je op de blaren zitten……..geldt voor ieder ander……..DiDiBri zijn ENIGE doel is niets anders dan OM UIT DE GEVANGENIS TE BLIJVEN……..NIET OM ONTWIKKELING VOOR SU TE BRENGEN……….EN KNOOP DI VOOR EENS EN VOOR ALTIJD IN JE OREN DiDiBri lovers………..ik ben geen aanhanger van een politieke partij in Su…….IK WIL DiDiBri ACHTER DE TRALIES VANWEGE DE MOORD OP MIJN ZWAGER OP 8 DECEMBER 1982………EN IK WACHT NOG STEEDS OP BEWIJZEN VAN EEN COUP………EN IK HEB NIET GEZEGD, DAT DE MENSEN OP DE VLUCHT ZIJN NEERGESCHOTEN………DAT HEEFT DE VERDRAAIER ZELF GEZEGD………
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding

 25. Gewoon dom weg juichen in over is een politieke grootheid, de eenheid zal dan in elk spoor ontbreken naarmate de verkiezing datum aanstormt. Als deze vertoning blijft etaleren of zelfs groter worden dan ben echt bang dat er wereld wijd isolement komt tegen Suriname m.u.v. de arme zuid-zuid vrienden zoals Cuba. Suriname heeft nog mazzel dat de EU zich momenteel in een Brexit crisis zit en in een handels oorlog met China en USA.

  “HOE LANG” kan Suriname nog AFHANKELIJK zijn van China ???? Suriname is onafhankelijk van Nederland om vervolgens afhankelijk te zijn van de spleet ogen. Poep en Schijt kan Bouterse het verschil zien en iedereen zijn daarmee eens .


  Maak melding

 26. Robert, wat een geluk voor je dat je broer
  Niet vermoord is tijdens de zg revoperiode.
  Je idool is een ordinaire moordenaar en drugscrimineel.
  De mensen (volk) die zich achter deze persoon scharen zijn niet geschoold,zijn
  domme echt achterlijke mensen die geen toekomst hebben en wachten, bedelen, bedelen en denken t is de verlosser van hun problemen.
  Geen enkel beschaafd mens kiest een moordenaar als leider.
  Alleen in Afrika.

  Oh, wat zijn wij diep gezonken!
  Fan van Ned geboren in de koloniale tijd.


  Maak melding

 27. Robert door de NDP is er geen werk dus voor een bord eten komen ze zelf in de nacht om te eten.jij vergeet dat het niet voor de pres was maar een bord eten


  Maak melding

 28. Ik kan me best voorstellen dat b.v.Misikaba, Abrehams en consorten vanwege hun persoonlijke belangen een gevonniste moordenaar verdedigen.Maar anders snap ik er de ballen niet van.Iemand die een anderen eerst martelt en daarna hun leven met voorbedachte raden ontneemt zou ik met een gezond verstand nooit achter mogen staan.Onbegrijpelijk maar waar!1+1=3 in Su.


  Maak melding

 29. Voor surinamers, is het makkelijk om in een
  menigte op te gaan. En vervolgens een hoop herrie te maken. Het vereist moed om als enige op te staan en je ongenoegen, kenbaar te maken.

  Andermans geld die je vandaag uitgeeft, ook voor het maken van plezier, moet je morgen met rente terug te betalen.

  In het stemhokje, ben je zogenaamd “alleen “. Grijp je kans, het kan de laatste zijn.

  De armoede en criminaliteit is zo hoog dat sommigen, openlijk vragen de koloniale periode weer in te voeren.
  Zie, ginds staat China op de loer.


  Maak melding

 30. @ Robert.

  Ik verdraai niets maar lees wat Verzet betekend. Verzet is geen hoger beroep. Verzet is een proces gang waarmee het Vonnis ongedaan gemaakt moet worden (terug gedraaid).

  @ Koos
  Indien Silos van Dijk de wet gaat toepassen mag zij Bouterse als veroordeelde niet door laten.
  Zij kent de wet en kan best rechtlijnig handelen. Ik ben benieuwd.


  Maak melding

 31. KTK het Christelijke en Moslim deel van de Surinamers zijn vergevingsgezind, die hebben Bouterse allang vergeven en zijn bezig met de orde van de dag. Voor dat deel is 8 dec. Verledentijd, zie maar hoeveel nabestaanden nu goede maatjes zijn of in ieder geval geen wrok koesteren.

  Het kleine nei-koloniale extremistische haatdragende deel die op wraak uit is, zullen de Surinamers nooit toestaan dat de grote Volksleider door deze kleine groep wordt uitgeschakeld. Dat is de boodschap van het volk. Als jullie denken Neo-kolonialistische extremisten denken het volk achter je te hebben, breng ze ook zo massaal op straat. Probeer gratis eten, bussen, geld enz.


  Maak melding

 32. Vrouw Simons van DNA wanneer en welke vergadering volg .

  Vrouw Simons houd helemaal niet van Bouterse maar ze speelt een spel met Bouterse .
  Niet durf de schurken als Abraham Graanoost Boerenveen Bouterse wat te zeggen met probeert de hele partij mee te nemen met deze vonnis .

  Wijdenbosch draait overuren de hoogopgeleide die tot adviseur is gebleven hoop op terug keer als President .


  Maak melding

 33. Tjallie en Motjo Lena waren geweest. Ze vertelden vol twijfels het volgende aan opa en oma. Tjallie taki, we zijn met de bussen opgehaald, eten, drinken en voor sommigen een soort pakketje was er ook. Velen van ons die daar waren, we voelden alsof et was in een soort kerk. Lena, taki echt hoor een soort van vreesachtige koelheid stond af te lezen op de gezichten van vele ndper’s. Ze wachten vol ongeduld, de een vol lof, de andere zwijgend, een andere strijdvaardig op baas. Toen baas werd aangekondigd leek de grond wel te schudden van al dat gejoel, gejuich en geskrijs, we want bouta krijsten plotseling velen, alsof ze bezeten waren. Tjallie taki, dat na neks, want vanuit het podium werden mislukte revoleuzen gescandeerd, stree de foe stree, oe no sa fredi, bakra basi a moes keba. Toen baas met zijn speeach begon was het alsof plotseling ieder abrupt stopte met het gekrijs. Baas taki, mi lobiwang, brada, sisa, mi vier mi geweldig kuut ondersteund met zoveel aanwezige volgelingen. Er kwam plotseling een soort ijzige blik in zijn ogen, en heel kil zei baas dat niemand hem meer kan weghalen als leider, god heeft me gezet. Amen krijsten velen bespottelijk zingend, stree de foe stree. Allerlei soortoe odo’ s, mislukte revo, anti koloniale leuzen en koskossie werden door baas gescandeerd. Het leek wel of baas stoned was.De gehele speech draaide om zichzelf, geen enkele woord over hoe land en volk rust, vrede en voorspoed te brengen. Zwaar teleurgesteld keerden velen, op de oerdomme, dwaze, idiote stonfoetoe’s, kawfoetoeboi’ s, parasieten, poepvliegen, paars onguur ogend tuig en schorem na, naar huis terug. Er was ook niet genoeg eten en drinken voor de vele uitgehongerde paars ndp paria’s. Het wordt spannend.


  Maak melding

 34. @ Eerder deze week had Bouterse aangegeven dat zijn naam weer zou prijken op de kandidatenlijst van De Nationale Assemblee op 25 mei 2020. Willen jullie dat hij meedoet?” vroeg zijn advocaat Kanhai aan kaderleden van de NDP. “Ja!” scanderen zij massaal. “We want Bouta!”

  Zie hier de parallel:

  Wie willen jullie: Jezus of Barabbas? Barabbas scandeerde de menigte.

  Ach, zalig zijn de armen van geest, helaas!


  Maak melding

 35. Velen dachten dat er porties te verdelen waren en velen go tik fattoe.. maar de kader vergadering ziet er niet zo fleurig uit vergeleken met vroeger……NDP kong zwak ….


  Maak melding

 36. Wij van de Oppsitie werken niet met zombies van NDP of alcoholisten

  Verbroedering van NDP is nu verloedering onder jong en oud in Suriname

  Een kommetje tomaten 20 SRD NDP Prijs

  Een sigaret 2 SRD NDP Prijs van vorig week

  Weg van Zanderij naar west Suriname 450 kilometer project van NDP in 1974 projectleider Abrahams kosten project 2 SRD


  Maak melding

 37. @Oom bert en overigen jullie schelden en beledigen elke keer weer da kiezers .MAAR OM EEN VERKIEZING TE WINNEN HEB JE DIE ZELFDE MENSEN NODIG.
  Prent dat maar in jullie behaarde oren


  Maak melding

 38. Geen enkel gezond verstand, kan op tegen zoveel domheid🥱 slaap lekker stelletje idioten..
  Dit zijn vooral de mensen, die door hun Bouta adoratie, meehelpen ons land naar de afgrond te trekken. We kunnen ze missen als kiespijn. Het lijkt wel alsof alle nog bruikbare hersens, tijdens de slavernij bij hun voorouders eruit geslagen zijn.
  Ze kunnen het dus niet helpen, tje poti.😓


  Maak melding

 39. MENSEN, MENSEN MET GEZOND VERSTAND , STEM MASSAAL OP DE NDP , ZODAT DE KOERS STIJGT IN JUNI 2020 NAAR 1=1000 SRD , DAN ROEIEN WIJ DE DOMBO”s / AANHANG / MIEREN VAN DE NDP UIT , IMMERS DEZE ARMOEZAAIERS ZULLEN DAN VAN DE VUILNISBELT MOETEN ETEN ,VERDER ZULLEN VELEN GEEN ONDERGOED KUNNEN BEKOSTIGEN , DE BEVALLING VAN HUN KROOST WORDT DAN ONBEREIKBAAR/ ONBETAALBAAR , DAN STORT DE NDP ALS EEN KAARTENHUIS IN MEKAAR EN KAN MEN BOUTA GERUISLOOS ARRESTEREN


  Maak melding

 40. Kabouta laat zich nog een keer verheerlijken net kim il sung, saddam hussaein, ka-daffi, ka-stro het einde nadert, deze hele opvolging gaat massaal van de bosjesbrug spring als kabouta gearresteerd wordt.


  Maak melding

 41. Wij van Oppositie gaan na verkiezing niet nee werken met de NDP .

  Nationale moord partij dat is NDP nu en altijd geweest daarom dansen Bouterse en Misikaka op de podium hij gaat niet meer kunnen dansen wel in de cel in America .

  NDP iedereen heeft jullie nu door zelf kinderen van de basis school .

  Waar is Dhoehkie en Hooghart indien jou vader zo vermoord was 8 december 1980
  was je in NDP gebleven Van Der San zou wel blijven Nep wetten kenners .


  Maak melding

 42. Open Brief aan de president van Suriname
  Starnieuws, 07 Dec, 09:36
  Dr. Natascha Adama

  Chapeau Mevrouw Dr. Natascha Adama, perfect verwoordt.

  Het collectief geheugen van Suriname….


  Maak melding

 43. Al gaat de ndp 10000 man op d been brengen als de zaak weer wordt voortgezet gaan deze criminelen niks kunnen doe vr hun god in de rechtszaal gaat hy er alleen voor staan n dat weet hy heel goed. Hy is de dagen aan ht aftellen n by elke dag die voorbygaat wordt hy angstiger n krygt hy visioenen over d mensen die hy vermoord hft.hy ziet hun angstige gezichten vr zich n word hysterich uit vrees. Hy is al aan ht boeten die beul.


  Maak melding

 44. Auw, auw, wat een pijn hier op het forum. De norit en de imodium zijn niet aan te slepen voor die gasten aan de J Lachmanstraat na het zien van deze beelden. Taurus, dream on!


  Maak melding

 45. De afgang
  en vernedering
  is al in volle gang.

  The big pay back ….

  Hij heeft gewoon niemand meer.
  Alleen maar sem kleine aanhang en ee paar ouwe lijfwachte. Hihihi…
  En domme leugens enzo …..


  Maak melding

 46. Is dit het kader van de NDP. Ik wil niemand beledigen maar ik zie alleen laagopgeleiden, wakkamans en allerlei gespuis daar rondlopen. Geen wonder dat het land niet vooruit komt en ook geen wonder dat deze mensen zich zo verheven voelen dat ze bereid zijn hun leven voor Bouta te geven want zonder bout zijn en hebben zij niets. Het zijn de echte koepartes van Bouta. Want onder kader versta ik iets anders. De ruim 20 definities van het woord kader werden door de moderator niet geplaatst.
  Onder kader Versta ik de leiding, de bazen, hooggeplaatste officieren van het leger. De bazen en directeuren van een bedrijf Dit is geen kader maar een eufemisme.

  Overigens Bouta had volgens artikel 92 van de grondwet nooit president van Suriname mogen worden. die klootzakken die ten onrechte op hem gestemd hebben zullen heel binnenkort afgestraft worden. Karma.


  Maak melding

 47. Is dit het kader van de NDP. Ik wil niemand beledigen maar ik zie alleen laagopgeleiden, wakkamans en allerlei gespuis daar rondlopen. Geen wonder dat het land niet vooruit komt en ook geen wonder dat deze mensen zich zo verheven voelen dat ze bereid zijn hun leven voor Bouta te geven want zonder Bouta zijn en hebben zij niets. Het zijn de echte koeparies (bloedzuigers) van Bouta. Want onder kader versta ik iets anders. De ruim 20 definities van het woord kader , die ik heb opgezocht, werden door de moderator niet geplaatst.
  Onder kader versta ik de leiding, hoogopgeleiden, de bazen, hooggeplaatste officieren van het leger. De bazen en directeuren van een bedrijf. Dit is geen kader maar een eufemisme voor een leger stommelingen. Gedenk: Je bent pas Boutist als je de nodige hersenen mist.

  Overigens Bouta had volgens artikel 92 van de grondwet nooit president van Suriname mogen worden. die klootzakken die ten onrechte op hem gestemd hebben zullen heel binnenkort afgestraft worden. Karma.


  Maak melding

 48. Van der San informeert vals en verwijst maar naar een deel van de grondwet als hij de achterban toespreekt. hij spreekt alleen maar over het kiesrecht maar niet over het passief kiesrecht resp. de eisen die aan een DNA lid gesteld worden om DNA lid te kunnen blijven

  Artikel 68

  1. Het lidmaatschap van De Nationale Assemblée eindigt door:

  g. veroordeling wegens misdrijf bij onherroepelijk geworden rechterlijke uitspraak tot een vrijheidsstraf van tenminste vijf maanden.

  Slechts middels verzet kan de president de het vonnis laten verdwijnen. Als de heer Bouterse niet naar de kanton rechtbank gaat en deze erkend dan is het vonnis onherroepelijk geworden.


  Maak melding

 49. Waarom gaat het volk (normale mensen) nu niet demonstreren en aandringen, dat de president opstapt vanwege zn veroordeling.
  Wat een rare situatie op dit moment in t land, booi! Suriname staat helemaal voo paal. Hoe kan een moordenaar president zijn?
  Hoe kan zelfs gewoon een (veroordeelde) moordenaar nog vrij rondlopen?

  Het is dan normaal/logisch dat het volk (normale mensen) en volksvertegenwoordigers bij de
  verantwoordelijke instanties (bijvoorbeeld overheid en OM) gaan aandringen.
  Als er forse prijsstijgingen worden ingevoerd, gaan mensen wel betogen, maar hierbij niet.
  Deze moordenaar-president is juist een oorzaak van prijsstijgingen, want internationaal kijkt men wel uit voor deze moordenaar.

  Wat gek, mang!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.