VHP: ‘Structuren Marowijne solide en niet te koop’

12
VHP: 'Structuren Marowijne solide en niet te koop'

Op vrijdag 6 december hebben de structuren van VHP Marowijne een gesprek gehad met VHP voorzitter Chan Santokhi en het dagelijks bestuur van de partij, waarin zij duidelijk hebben gemaakt dat zij onder geen enkele voorwaarde te koop zijn. Geruchten doen de ronde dat zij de partij hebben verlaten. Dat is een grote leugen, men wil verdeeldheid zaaien. Zij verwijzen het gerucht naar de rijk der fabelen, meldt de VHP in een persbericht dat verder als volgt luidt:

“…De structuren geven onomwonden aan dat zij VHP’ers zijn en VHP’er zullen blijven. Hun standpunt is onwrikbaar, ze willen niet neergezet worden als overlopers, want overlopers of weglopers zijn nooit succesvol. De VHP structuren hebben aangegeven dat de strijd in Marowijne, een intensieve en zware strijd wordt voor de VHP structuren maar ze gaan voor een zetel in Marouwijne. De structuren van Marowijne hebben alles in place om een succesvolle campagne te voeren.

De VHP structuren van Marowijne geven aan dat zij de gemeenschap van Marowijne zullen overtuigen dat ondanks dat de VHP in de oppositie is zij haar bestaansrecht in Marowijne heeft bewezen. De vrees voor de VHP bij andere partijen is te merken, vandaar dat er vele pogingen worden gedaan om met financiële middelen leden om te kopen en de groei van de orange movement te stuiten in dit district.

De VHP structuren van Marowijne: “wij gaan in de regering, wij zullen zorgen voor een zetel voor de VHP…”


12 REACTIES

 1. “Wij gaan in de regering” en dat is precies wat mij zorgen baart. Met wie gaan ze in de regering. Het NDP met Bouterse als president ? Laat de VHP nu haar kaarten op tafel leggen. Sluit het NDP uit als coalititie partner. Pas dan ben je geloofwaardig. Tot nu toe is de VHP vaag.


  Maak melding

 2. Mi yere dat den wan sroto Bouta. Sortu Bouta? NDP-Bouta, Ingi Bouta, wi president Bouta, wi voorzitter. A nai wroko”, laat ondervoorzitter André Misiekaba galmen in Ocer vrijdagavond. Hij stelde dat ze een andere Bouta bedoelen. Van Japan of Angola, maar niet deze Bouterse. De NDP zal hem op de kandidatenlijst van De Nationale Assemblee plaatsen. Hij zal weer de grootste politicus met meeste stemmen worden. De NDP gaat voor 34 zetels en zal Bouterse een derde termijn tot president maken, behalve als hij het niet zou willen. De NDP zal Bouterse beschermen en de Amnestiewet, zal worden uitgevoerd, benadrukte Misiekaba. Hij kreeg de volle ondersteuning van zijn achterban.

  ================================

  De genadeklap voor Suriname. Laat de VHP zich uitspreken over een samenwerking met de NDP.


  Maak melding

 3. @Koos
  “Laat de VHP zich uitspreken over een samenwerking met de NDP.”

  Een NDP zonder Bouterse en zijn oude mannen en hun knechtjes is mogelijk. Met de bouta mensen zal het onmogelijk zijn.
  NDP 2.0 lijkt mij welkom.


  Maak melding

 4. De structuren ???? Is dat een synoniem voor gelukszoekers geworden ??? Het niveau van politiek voeren in Suriname is en blijft van een zeer laag gehalte.


  Maak melding

 5. De VHP zal nooit samenwerken met de Nationale Devaluatie Partij zo je wilt de Cosa Nostra Organisatie.

  Chan moet ervoor zorgen dat de VHP deze Criminele Orga uit het machtscentrum verdrijft.

  Hiep hiep hoera voor de Orange Movement: Ook in het binnenland.

  Chan gaat zorgen voor een beter Suriname daar ben ik van overtuigd.

  Ik ben een kroesharige.


  Maak melding

 6. VHP is de toekomst, ook al moeten zij gaan samenwerken met NPS. VHP is economische groei en meer werkgelegenheid. Meer scholing voor de vroegtijdige schoolverlaters. Komt de VHP aan de macht dan zullen corruptie, criminaliteit, roven en moorden de kop ingedrukt worden. Weg met de ndp en aanhangers. Geef ze een ticket naar Holland zodat ze in de illegaliteit verdwijnen, want Holland lust ze ook niet. Alle gezichten op de meetings van de ndp érs zijn al vast gelegd. Chan heel veel steunen VHP, weg met moordenaar en drugscrimineel Bouterse. Nog even en zijn hart en nieren zullen het begeven. Hij vertoont al de symptomen van alzheimer.
  Het gehele volk en land is veel beter af met VHP. Zelfs in Holland krijgt VHP van de Surined steun. Chan je je kan het. Ik en mijn gehele familie met onze kroeskoppen stemmen op VHP. Wi hoeven geen vlaggen van de VHP voor de deur te laten prijken, wij stemmen op de VHP. Na so a de. Een president tevens moordenaar en zijn aanhang die dreigementen uiten naar het volk, is overduidelijk een volksmoordenaar.
  Heeft hij ook bewezen de 8 december moordenaar. Gewetenloze idioot met zijn narcistische trekjes. Oprotten met deze hele ndp regering en waardeloze aanhangers die enkel bestaan uit bedelaar, dieven. Het volk leeft al jaren in hun eigen gevangenissen, achter de tralies en het zal nooit veranderen zolang de ndp de touwtjes volledig in handen heeft om het eigen volk te drogeren. Lang Leve de VHP.


  Maak melding

 7. JOJO, ben het helemaal met je eens. De NDP wordt sinds jaar en dag geleid door Revo mastodonten. Als de partij zich weet vrij te maken van deze mensen dan is er nog hoop. Er zijn weinig politieke partijen die (echt) multi etnisch gedreven zijn. Toegegeven de NDP heeft dat wel voor elkaar maar verder valt er weinig positiefs te melden over de partij.


  Maak melding

 8. Wij van VHP werken niet samen met bloedzuigers .

  In jaren 80 was Bouterse broer met vrouw naar Suriname gegaan ze zijn niet eens 4 maanden gebleven .


  Maak melding

 9. De Hindoestanen in NDP zijn als afleiders hoogopgeleide NDP mensen houden niet van Hindoestanen hadden mij gezeg niet lang geleden .

  Djawala persad van VHP was ook gaan samenwerken met Wijdenbosh dan was de ramp van NDP begonnen 1 op 3000 SF

  Wie gaat werken met een moord partij NDP of op uitnodiging gaan .

  De Nederlands dat ze in NDP kennen of praten is je ben een Koe ,Geit, Ezel,Kip,Schaap , en Aap zulke worden gebruiken hoogopgeleide schurken in NDP .


  Maak melding

 10. Deze structuren zijn al gekocht door vhp, dus niemand kan ze meer kopen. We zullen zien in het stemhokje hoeveel hun stem aan vhp gaan geven. Zodra mensen van deze vhp weglopen zijn ze gekocht, het gaat nogsteeds niet bij ze in dat de Surinamer anno 2019 niets meer moet hebben van racistische partijen. Ze zijn allemaal welkom bij de NDP, de enige Nationale partij in Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.